• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheden boğulmak üzereyim

Hmm sağol cmm özetledğin için.. e arasın noyu sorsun olmadı dökümana baksın..
Konu çokça level atladı
Kızda belli, adamın aldattığı da
Cevap olarak ' 1 yıldır yazıştık sadece, başka bişey olmadı ama yardım et ki kurtulayım' demiş kocası
Sonra herkes şok oldu yalandır 1 sene sadece yazışma mı olurmuş gibi
Konu sahibi geldi kızlar size anlatmamıştım ama ben aslında 5 yıldır vajinismusum ve eşim dedi ki vajinismus olduğundan dışarıya yöneldim dedi
İkinci şoktan sonra çoğu kişi konunun sahte olduğunu düşünmeye başladı

Yöneticilerden ricam araştırılsın bu tip durumlar
Cengiz mengiz çıkmasın sonra

Eskiler bilir, Hande diye bir üye vardi. Adim adim yaptiklarini hatta basma girisimlerini bile anlatiyordu burada canli yayin gibi. Simdi suradayim burada yakaliycam taksiyle takip ediyorum... Millet te burada -ben de dahil- vah vah tüh yazik kadina diyip adama beddualar yagdiriyorduk. Uzattikca uzatmisti Brezilaya dizisi gibi. Nasil ortaya ciktigini hatirlamiyorum ama yakalanmisti ve konusu kapatilmisti.

Acikcasi vajinismus olayini en basta yazmamasi beni de süphelendirdi. Bu sorunu asamazsan bosanirsin 5 yil kardes arkadas gibi takilmazsin öyle degil mi? Bir süre denersin tedavi olursun ki artik cözümü olan bir durum bu, sonra da ya ben ugrasamam tedaviyle falan halimden memnunum dersin adam da gider bosanir. Hic adam hastalansa kadin gidip aldatmaz denmesin cünkü ortada yatalak olma durumu fiziksel bir engel hastalik yok. Gidecek tedavi olacak bu kadar.

Karimkoca ikisi de hatali. Kadin gidip tedaviyi sonuclandirmamis adam da iyi madem böyle ev arkadasi gibi takilalim deyip baska kadin pesine düsmüs.

Konu çokça level atladı
Kızda belli, adamın aldattığı da
Cevap olarak ' 1 yıldır yazıştık sadece, başka bişey olmadı ama yardım et ki kurtulayım' demiş kocası
Sonra herkes şok oldu yalandır 1 sene sadece yazışma mı olurmuş gibi
Konu sahibi geldi kızlar size anlatmamıştım ama ben aslında 5 yıldır vajinismusum ve eşim dedi ki vajinismus olduğundan dışarıya yöneldim dedi
İkinci şoktan sonra çoğu kişi konunun sahte olduğunu düşünmeye başladı
Vaaayyy anasını neler olmuşş yuh yanı neresnden tutsan tutarsız geliyor çok tuhaf..

Erkekler birbirine merhaba canim dermi.?
Yazışırken derler mi bilmiyorum ama benim sevgilim ve samimi 2 arkadaşı birbirlerini aradıklarında napıyon bebeeaamm, nasılsın çiçeeaam falan diyolar dalga amaçlı :KK53: Nasıl yazıştıklarını bilmiyorum, karıştırmadığım için.

Burda evli olan var evlenmeyi düşünen var sevgilisi olan var umarım konu gerçektir çünkü herkesin kafasında soru işareti birakiyo kendi ilişkisiyle ilgili bunu kimsenin yapmaya hakkı yok hepimiz merak ettik kendi iliskilerimizden suphelendik umarım kandirilmiyoruzdur

Arkadaşlar, konu çok dallanıp budaklandı, hepinize çok teşekkür ediyorum. Bilmenizi isterim ki, olumlu olumsuz her türlü yorumu değerlendireceğim. Bana kızanlara da saygı duyuyorum, önerilerinizi dikkate alacağım.
Bir müddet kafamı toplayıp düşünmeye, kendime yeni yollar, yöntemler belirlemeye, hayati kararlar almaya ihtiyacım var.
Konuyu okudukça, konuda zikzaklar oluştukça, bu zikzaklar beynimde ve ruhumda da oluşuyor.
Konunun bir müddet kapatılmasını isteyeceğim.
Hepinize yorumlarınız, fikirleriniz ve desteğiniz için teşekkür ederim.

Niçin sorulanlara cevap vermiyorsunuz?
Arkadaşlar, konu çok dallanıp budaklandı, hepinize çok teşekkür ediyorum. Bilmenizi isterim ki, olumlu olumsuz her türlü yorumu değerlendireceğim. Bana kızanlara da saygı duyuyorum, önerilerinizi dikkate alacağım.
Bir müddet kafamı toplayıp düşünmeye, kendime yeni yollar, yöntemler belirlemeye, hayati kararlar almaya ihtiyacım var.
Konuyu okudukça, konuda zikzaklar oluştukça, bu zikzaklar beynimde ve ruhumda da oluşuyor.

Hakkinda hayirlisi olur umarm.
Kendine saygini yitirme yeter bu sürecte.Allah yar ve yardımcın olsun

Rica ederiz
Mune Mune Hanım konunuzu kapatabilir
Kaçıyo musun bilmiyorum ama kaçsan da inceleme yapılabilir
Güle güle

bumudur yanii. bu kadar yazdık. sonuç konumu kapatacağım.soruularada cevap yok

Back
X