Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu çokça level atladıHmm sağol cmm özetledğin için.. e arasın noyu sorsun olmadı dökümana baksın..
Elmalı turtanın konusu sahtemiydi?Aboooo konu nerden nerelere gelmiş.kesin elmalı turtanın gibi buda diğer haber sitelerine çıkacak
Yöneticilerden ricam araştırılsın bu tip durumlar
Cengiz mengiz çıkmasın sonra
Vaaayyy anasını neler olmuşş yuh yanı neresnden tutsan tutarsız geliyor çok tuhaf..Konu çokça level atladı
Kızda belli, adamın aldattığı da
Cevap olarak ' 1 yıldır yazıştık sadece, başka bişey olmadı ama yardım et ki kurtulayım' demiş kocası
Sonra herkes şok oldu yalandır 1 sene sadece yazışma mı olurmuş gibi
Konu sahibi geldi kızlar size anlatmamıştım ama ben aslında 5 yıldır vajinismusum ve eşim dedi ki vajinismus olduğundan dışarıya yöneldim dedi
İkinci şoktan sonra çoğu kişi konunun sahte olduğunu düşünmeye başladı
Yazışırken derler mi bilmiyorum ama benim sevgilim ve samimi 2 arkadaşı birbirlerini aradıklarında napıyon bebeeaamm, nasılsın çiçeeaam falan diyolar dalga amaçlıErkekler birbirine merhaba canim dermi.?
Sabrına herkes şaşırmıştıBana da çok ilginç geldi konu ama günah almayayim yazık dedim.
Konu sahibi fazla soğukkanli mi diyeyim ne diyeyim garip geldi. Umarım fakedir.
Hayır popüler olduğundan,katılımın yoğunluğundan,KK üyelerinin tavsiyleriyle ihanetin ortaya çıkmasındanElmalı turtanın konusu sahtemiydi?
Elmalı turtanın olayı anlatında bizde bilelimm yaa merk ettımElmalı turtanın konusu sahtemiydi?
Arkadaşlar, konu çok dallanıp budaklandı, hepinize çok teşekkür ediyorum. Bilmenizi isterim ki, olumlu olumsuz her türlü yorumu değerlendireceğim. Bana kızanlara da saygı duyuyorum, önerilerinizi dikkate alacağım.
Bir müddet kafamı toplayıp düşünmeye, kendime yeni yollar, yöntemler belirlemeye, hayati kararlar almaya ihtiyacım var.
Konuyu okudukça, konuda zikzaklar oluştukça, bu zikzaklar beynimde ve ruhumda da oluşuyor.
Konunun bir müddet kapatılmasını isteyeceğim.
Hepinize yorumlarınız, fikirleriniz ve desteğiniz için teşekkür ederim.
Arkadaşlar, konu çok dallanıp budaklandı, hepinize çok teşekkür ediyorum. Bilmenizi isterim ki, olumlu olumsuz her türlü yorumu değerlendireceğim. Bana kızanlara da saygı duyuyorum, önerilerinizi dikkate alacağım.
Bir müddet kafamı toplayıp düşünmeye, kendime yeni yollar, yöntemler belirlemeye, hayati kararlar almaya ihtiyacım var.
Konuyu okudukça, konuda zikzaklar oluştukça, bu zikzaklar beynimde ve ruhumda da oluşuyor.
bumudur yanii. bu kadar yazdık. sonuç konumu kapatacağım.soruularada cevap yokArkadaşlar, konu çok dallanıp budaklandı, hepinize çok teşekkür ediyorum. Bilmenizi isterim ki, olumlu olumsuz her türlü yorumu değerlendireceğim. Bana kızanlara da saygı duyuyorum, önerilerinizi dikkate alacağım.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/elinde-degilmis-asik-olmus.884207/Elmalı turtanın olayı anlatında bizde bilelimm yaa merk ettım