• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheden boğulmak üzereyim

evet ya ikiniz konu sahibine aynı şeyi söylüyorsunuz ama okumadı sanırım,o dediğiniz ne gerçi bende bilmiyorum:KK48:ama siz bu kadar ısrar ettiyseniz kesin iz bırakmayacak birşeydir.Ben en çok o tanıdık biri kim onu merak ediyorum,konu sahibiyle nereden tanışıyorlar acaba

Iz olarak bi eşine mesaj gider online işlemlere giriş yaptınız diye onuda siler bişey olmaz

Çok temiz ve kesin sonuç veren tek yer online işlemler iyiki var :-)

evet ya ikiniz konu sahibine aynı şeyi söylüyorsunuz ama okumadı sanırım,o dediğiniz ne gerçi bende bilmiyorum:KK48:ama siz bu kadar ısrar ettiyseniz kesin iz bırakmayacak birşeydir.Ben en çok o tanıdık biri kim onu merak ediyorum,konu sahibiyle nereden tanışıyorlar acaba

Canim benim dediğim şey whatsaapda ki konuşmalar google drive diye bir uygulama var orada kopyalanıyor. Eşi silmiş olsa bile konu sahibi eşinin whatsaapını kaldirip tekrar yüklediği zaman telefon nosunu girdikten sonra, bir uyarı çıkıyor. Konuşma geçmişi bulundu diye geri yükleye tıklıyoruz ondan sonra çıkıyor o kopyalanan konuşmalar. Arkadaşımın sevgilisinin böyle bulduk işte. Ama ondan önce kısa bir işlem yapması lazım.

@suziella da operatorün sitesine girip konuşma özetlerine bak diyor. Yani o numara ile görüşmüş mu günde kaç kere görüşmüş vs. Biz de en önce onu yapmıştık zaten. :) ah biz kadınlar En Büyük KK

Canim benim dediğim şey whatsaapda ki konuşmalar google drive diye birer var orada kopyalanıyor. Eşi silmiş olsa bile konu sahibi eşinin whatsaapını kaldirip tekrar yüklediği zaman telefon nosunu girdikten sonra, bir uyarı çıkıyor. Konuşma geçmişi bulundu diye geri yükleye tıklıyoruz ondan sonra çıkıyor. Arkadaşımın sevgilisinin böyle bulduk işte. Ama ondan önce kısa bir işlem yapması lazım.

@suziella da operatorün sitesine girip konuşma özetlerine bak diyor. Yani o numara ile görüşmüş mu günde kaç kere görüşmüş vs. Biz de en önce onu yapmıştık zaten. :) ah biz kadınlar En Büyük KK

Ben bi kere eşimin telefonunu kendime yonlendirmistim. Günde 30 erkek aradı valla rahmetli esimde demistiki telefonum hiç calmadi bugün hayret demişti. . Ama ben soylemedim tabi hemen iptal etmiştim

Kızlar online işlemlerden yaklaşık 20 günlük zaman dilimine baktım. O numara ile ne konuşmuş ne mesajlaşmış
iyi şükür diyelim,eee peki niye yazmış acaba bu kişi eşinize,kim bu eşinize mesaj atan kişi?
Siz yine de hiçbirşey olmamış gibi davranın,bakalım eşiniz size aaa böyle bir numaradan mesaj gelmiş kim ki bu gibi birşey diyecekmi.

iyi şükür diyelim,eee peki niye yazmış acaba bu kişi eşinize,kim bu eşinize mesaj atan kişi?
Siz yine de hiçbirşey olmamış gibi davranın,bakalım eşiniz size aaa böyle bir numaradan mesaj gelmiş kim ki bu gibi birşey diyecekmi.

Uyku tutmayacak seni bi ogrenseydin neyi olduğunu :-)

Bekledim öyle bir şey demesini ama demedi, telefonla uğraştı bir müddet, bana hiçbir şey söylemedi

yok valla tutmayacak çok merak ettim cidden:KK48:Huuu konu sahibi eşinize mesaj atıp sizinle de facede arkadaş olan kişi kim,bak valla uyuyamam bu gece.Ayy meraktan çıldiriciğim

Bence arkadaşı uzaktan

Back
X