Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım şu kadar.soyleyeyim sana boyle.durumlarda kadınlar da erkekler de reddediyor bişey uydurup seni.ikna ediyorlar aynısı başıma 7 aylık hamileyken geldi. Ordan biliyorum. O yüzden sakin sabırlı emin adimlarla ilerlemekte fayda varvalla ben olsaydim simdiye yazardim kiza, dayanamazdim cidden
Kızlar dua edin düşündüğüm gibi olmasın. O sadece eşim değil; arkadaşım, sırdaşım, dert ortağım.. Dalsız yaprak gibi kalırım ben, affedemeyecek de.. Dua edin çok....,
İnşaallah düşündüğümüz gibi değildir ama eşinizi lütfen takip edin,beynim durdu şuanda.Kızlar dua edin düşündüğüm gibi olmasın. O sadece eşim değil; arkadaşım, sırdaşım, dert ortağım.. Dalsız yaprak gibi kalırım ben, affedemeyecek de.. Dua edin çok....,
caya bi baksana oturmadan demlendiyse koy gelirken de bi kulluk getir allaasen kalkamicam yeni yerlestimee son durum noldu simdi kacirdim
Ayıp ya ayıp.Hemcinsinizin acısından eğlence çıkarıyosunuz ya bravo.Kadının düşmanı yine kadın.iyi getiriyorum ama ben mutfaktan konusmayin bisey kacirmiiiiimmmm hemen geliiiciim kayfeee isteyeeen
konuyu da mahvettim ama zaten tanidikmis saka bir yana sevindim . ee havadis yok mu baska hangi konuya geciyoruz kizlar hoop![]()
Sakın kıza birşey yazmayın.. İnkar eder bir durum varsa.. Birde iftira atan durumuna düşersiniz.. İyi düşünün, doğru karar verin ve dikkatli adım atın..
Affedemem de diyecektim, yanlış oldu
Dua ettim kardeşim. Eğer o da seni arkadaşı sırdaşı dert.ortağı.olarak görüyorsa emin ol bunu yapmamıştır. Gormuyor ve yaptıysa da Allah ikisinin de cezasını versin. en iyi ihtimalle kız eşine askinti.olmuştur ama.eşin nefsine yenik.düşmeyp gormezden gelmiştir.diye.düşünmek.istiyorumKızlar dua edin düşündüğüm gibi olmasın. O sadece eşim değil; arkadaşım, sırdaşım, dert ortağım.. Dalsız yaprak gibi kalırım ben, affedemeyecek de.. Dua edin çok....,
Hayır henüz yokÇocuğunuz var mı ?
Kız bir mağazada çalışıyor, birgün eşimle gittik, laf lafı açtı, biraz kaynaştık, masum da bir kıza benziyordu. Sonra kız beni face den ekledi. Ama telefon numaralarımızı vermedik birbirimize. Eşim hangi ara aldıysa bilmiyorum artık