• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheden boğulmak üzereyim

Eşiniz tekrar mağazaya gidip kızı görmüş olmaz diye düşünüyorum. o zaman da numara almak için birkaç yol kalıyor. ya facebook gibi sosyal ağlar yada Outlook tarzı mailden falan konuştu. esinizin sifresini biliyorsanız maillerine bakın oraya bildirim geliyor arkadaşlık isteği ile ilgili de.
Mağaza bir avm nin içinde. Eşim arada gider avm ye, çok da uzak değil, gittiğini de saklamaz, ihtiyaçlar için gidiyor. O mağazaya da uğramış olabilir haliyle

Bakın şu da bir ihtimal. . Giyim magaziysa fatura kesiyorlar ve orda kısa bilgiler alınıyor esinizde kendi cep no vermisse kız kendi kendine yesillenmis olabilir. Yada size birşeyler aldınız yine bilgilerde sizin adınız var ama esiniz kendi telini yazdırdı kizda sizin sanmis olabilir. . Oldu mu böyle bişey.. çok mu iyi niyetli düşündüm ki ya
ilk kez mesaj atacağı kişiye niye canım diye giriş cümlesi kuruyor o zaman

Bakın şu da bir ihtimal. . Giyim magaziysa fatura kesiyorlar ve orda kısa bilgiler alınıyor esinizde kendi cep no vermisse kız kendi kendine yesillenmis olabilir. Yada size birşeyler aldınız yine bilgilerde sizin adınız var ama esiniz kendi telini yazdırdı kizda sizin sanmis olabilir. . Oldu mu böyle bişey.. çok mu iyi niyetli düşündüm ki ya

Bende hep böyle iyi niyetli şeyler düşünüyorum şu an.

Hitap tarzı öyleyse canım falan diyebilir de durduk yere bayana atnak istese de o mesajın atılma saati garip. gündüz de atabilecekken neden gece yarısı:/ takipte kalıp incelemesi en mantiklisi.hatta bence esinizden habersiz tek başınıza mağazaya bir gidin. sizi görünce nasıl davranacak ölçüp bicersiniz. Oyle saçma insanlar var ki size güleryüzlü olup arkanızdan iş çeviriyor da olabilir.

Iste konu sahibinin sandiysa numarayi ondan canım yazmış olabilir. Ne kiziyon ya :KK43:
yok ne kızması smiley koymadım ya ondandır:KK19:Beyin fırtınası yapıyoruz şu anda iyi kötü her ihtimali düşünmeye çalışıyoruz hep birlikte,dilerim o kız konu sahibinin teli diye mesaj atmıştır.

Bak sabahtan beri o kız kim,nereden tanıyorsunuz diye ısrarla sormamın sebebi buydu.

Niye elin kızı konu sahibinin sanıp canım desinki.. Müşteri çalışan mesafesi diye bişeyde var.. İşin kötüsü benim gözümde kız daha beter suçlu.. Evli adama adım attığı için ve mesajlaşma görüşme varsa.. Erkeğin evlisi bekarı yok.. Onlar otomatikman suçlu zaten.. :KK43:

İnşallah değildir. DM den yazdığım şeyleri yap mutlaka. Uykum kaçtı vallahi. Ben çok üzülüyorum böyle şeyleri duyunca.

Tatlım konu sahibine yazdıgın yapması gerekenleri DM den bana da atar mısın?
Şu an bir ilişkim yok.Ama günün birinde illa ki lazım olabilir diye tahmin ediyorum. Çünkü insan öyle anlarda bir şok geçirir,ne yapacagını bilemeyip saçma şeyler yapar sonra da keşke şunu şunu yapsaydım demişken iş işten geçer..
Velhasılı kelam önceden bilmek her zaman iyidir.
bkz.hesaplayan kadınlar :KK66:

Niye elin kızı konu sahibinin sanıp canım desinki.. Müşteri çalışan mesafesi diye bişeyde var.. İşin kötüsü benim gözümde kız daha beter suçlu.. Evli adama adım attığı ve mesajlaşma görüşme varsa.. Erkeğin evlisi bekarı yok.. Onlar otomatikman suçlu zaten.. :KK43:

Müşteri çalışan mesafesi ama face de ekliler yani

Tatlım konu sahibine yazdıgın yapması gerekenleri DM den bana da atar mısın?
Şu an bir ilişkim yok.Ama günün birinde illa ki lazım olabilir diye tahmin ediyorum. Çünkü insan öyle anlarda bir şok geçirir,ne yapacagını bilemeyip saçma şeyler yapar sonra da keşke şunu şunu yapsaydım demişken iş işten geçer..
Velhasılı kelam önceden bilmek her zaman iyidir.
bkz.hesaplayan kadınlar :KK66:

Yazıyorum canım.

Uyumak üzereydim ama uykum kaçtı şu durumdan. Sürekli biri çıkıyor ya huzur bozan. evli adama niye yazarsın hadi diyelim belki adam asıldı en kötü ihtimalle. niye yüz verirsin. neresinden tutsak elimizde kalıyor. inş hiç ummadigimiz bir şey çıkar da konu Sahibi üzülmez. Kız konuştuğunuzda nasıldı tavırları. hani insan hisseder bazen bizden çok yanımızdaki erkekle ilgilenildigini. Herkese salca olan tipte bir kızsa kendi kendine de gelin güvey olmuş olabilir.

Back
X