• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheden boğulmak üzereyim

O kadar yorumu okumadim kizlar yaaa ne oldu bulundu mu nunara sahibi. Belki yanlışlıkla atmistir

Uyumak üzereydim ama uykum kaçtı şu durumdan. Sürekli biri çıkıyor ya huzur bozan. evli adama niye yazarsın hadi diyelim belki adam asıldı en kötü ihtimalle. niye yüz verirsin. neresinden tutsak elimizde kalıyor. inş hiç ummadigimiz bir şey çıkar da konu Sahibi üzülmez. Kız konuştuğunuzda nasıldı tavırları. hani insan hisseder bazen bizden çok yanımızdaki erkekle ilgilenildigini. Herkese salca olan tipte bir kızsa kendi kendine de gelin güvey olmuş olabilir.
Kız iyi duruyordu ama ben biraz saf ve iyiniyetliyim, farketmemiş de olabilirim :(

Kızlar ben yatayım artık, tabi uyuyabilirsem, yarın işe gitmem lazım. Yine yazarım inşallah, sağolun her şey için

Kız iyi duruyordu ama ben biraz saf ve iyiniyetliyim, farketmemiş de olabilirim :KK43:

Belki geç bir tavsiye olacak ama öyle yeni tanıdığınz kişileri eklemeyin derim.yani inş bu olay ii sonuçlanır ama kimseye güven olmuyor malesef.belkide o faceden ulaştı eşinize de, bilemeyiz.

O kadar yorumu okumadim kizlar yaaa ne oldu bulundu mu nunara sahibi. Belki yanlışlıkla atmistir

Evet numara bi tanıdığının numarasiymis konu sahibinin. Numarayi araştırınca buldu.önceden esiyle bir mazagaya gitmişler orda çalışan kızla muhabbetleri olmuş .kız faceden eklemiş konu sahibini.isin ilginç tarafı kızın numarasi konu sahibinde bile yok.

Bu nasıl cesaret ya? Varya sınava girdim aklım burda kaldı çok üzüldüm, ve o titremeleri iyi bilirim...

Kızlar selam,
Bugün akşam eşim biraz uyudu, o esnada ben de çay demleyeyim diye düşündüm, eşimin uyanma durumuna göre ayarlamak için de saate bakayım dedim, eşimin telefonu yakınımdaydı, saate ondan bakayım dedim ama telefonu elime alıp ekranı açınca bir whatsApp mesajı gördüm, mesajda 'merhaba canım' yazıyordu. İsim yok, yani numara eşimin rehberinde kayıtlı değil. Kızlar iyice işkillendim ben. Numarayı aldım ama kime ait olduğunu nasıl öğrenebilirim?
Online e bak ve bu numara ile ne sıklıkla konusuyo bak garanti

Kız benim çalıştığım meslekle ilgileniyordu, bana onunla ilgili sorular sordu, arada size soru sormak için face den ekleyebilir miyim dedi, ben de ismimi söyledim

kiz ne zaman ekledi sizi faceden ? bence esinizle fotolariniza bakmak icin eklemek istemis olabilir.Sonradan da biseyler gelismis olabilir.

Eşinize mesaj atması tuhaf,tanıdık olması beni rahatsız etti açıkçası. Bulduğunuz kişi hiç tanımadığınız biri olsa yanlışlıkla atmıştır diyeceğim ama ortak tanıdık çıkmış burası biraz tuhaf,kızın size yakınlaşma çabası da tuhaf.
Arkadaşlar bahsetmişler,whatsappı google drive ile entegre hale getirin,orayada kaydolsun konuşmalar,bir süre takip edin bakalım,eşiniz cevap verecekmi? Konuşuyorlarmı?
İnşallah yanlıslıkla atılmış bir mesajdır bu arada,bunu gönülden isterim.

Esinizin telefon dokumune bakmalisiniz. Eger gorusuyorlarsa sadece internet uzerinden degildir. Boylece bir sey var mi yok mu belli olur

bazen olabiliyor canım.mesela daha dün gece bana tanımadığım bir numaradan mesaj geldi.Bir baktım hatunun teki, bayagı sanki arkadaşıymışım gibi bana şeyma diye hitap ederek derslerle ilgili birşey yazıyor.:KK70:
yanlışlık oldugunu falan yazdım, "nasıl olur ya,arkadaşımın numarasıydı bu" diye itiraz etti birde :KK53: ben de anlamadım,ama oluyor demek
arkadaşının numarasıysa kusura bakma ben yanlış açtım herhalde deseydin​

Kızlar whatsApp geçmişini görebilme imkanı var mı? Eşim silmiş mesajı, şu anda uyuyor. Nasıl görebilirim geçmişi? Bu arada telefonu ip...ne
Ip... Hep kendini yedekler diye biliyorum esiminkide ondan.mesajlari geri yukleyebilirsin..
Valla hic soyle boyle arastirma yapmadan atardim telefonu esimin kafasina zaten bizimki boyle durumlarda asla yalan soyleyemez :KK53: insallah bi durum cikmaz canim ;)

Back
X