• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheden boğulmak üzereyim

Sizi tanıyorsa evli olduğunu da biliyor eşinin. Evli bir erkeğe akşam vakti eşinin görebileceği bir zamanda naber canım yazmakta çok masum gelmedi bana açıkçası. Aralarında hiç bir şey olmasa bile eşimi o mesajı attıracak yüzü verdiği için, kadınıda msjı için yine de paralardım.

Online işlemleri boş verin, artık Whatsapp üzerinden hem mesajlaşılıyor hem de konuşuluyor. Kim ne yapsın SMS'i? Eşiniz normalde nasıl bir insan? Benim eşim yapı gereği insanlarla çok samimi olmaz. AVM'de çalışan (arada samimiyet olmaması anlamında söylüyorum) bir kadın eşime "Merhaba canım" diye mesaj atarsa kesin aldatıyordur diye düşünürüm -öyle canımlar filan çok ekstremdir onun için çünkü. Ama mesela günlük hayatında çok canım-cicim olan arkadaşlarım da var; eğer eşiniz öyle biriyse belki bir şey yoktur. Yalnız bu kızla neden samimi olup numara değiş-tokuşu yaptılar; o da bir soru işareti.

bence sen bi o avm ye gidip kizin yanina ugra.Guzel guzel konusmaya basla.Sonra pis pis gozlerini kizin gozlerine dik ve oylece kotu kotu bi bak bakalim.Nasil bir reaksiyon verecek.kadinlarin sezgileri kuvvetlidir.Sezgilerini kullan.Anlayacagindan eminim.Hem rezil de olmazsin.Acik acik bisey demiyceksin.Sadece gozlerinle konusacaksin.

ya bence kızla konu sahibinin arasında bi şeyler olsa kız merhaba diye başlamazdı diye düşünüyorum.kız adamı tavlamak için mesaj atmış olabilir gibime geldi

Öncelikle sakin olun ...
Kendinizi üzmemeye çalışın...

Valla dedektif birimleri halt etmiş...
Nasıl öneriler, nasıl bir takip çözümü sunmuş değerli arkadaşlar,çok sürmez gerçek ortaya çıkar.

İnşallah düşündüğümüz gibi kötü bir sonuç baş göstermez.Dualarımdasınız...

bence eşin seni aldatıyorsa o mağazaya gitmeden öncesinde başlamıştır aldatmaya... genelde duyarız ya aldattığı kadınla evdekini arkadaş yapar o erkek müsveddeleri.

Telefonun genel ayarlar bölümünde iclouds a gir, ordaki maili kontrol et, belki eski mesajlar gelebilir. yine orada i cloudsta belgeler ve veriler seçeneğinin altında whatsupp ı yedeklemeye al. Birde whatsapp ta aramalara bak o da fAVORİLER sekmesinin yanında SON ARAMALAR da.. buralara bakmanı öneririm.

ve son olarakta whatsapp ın ayarlarını şu şekile getir; ayarlar/sohbetler ve aramalar/ sohbet yedeğini günlük yedekle seçeneğini işaretle.

İNŞALLAH HİÇBİR ŞEY OLMAZ SEN TEDBİRİNİ AL İÇİNİ FERAH TUT.

Merhaba canın deyince evrim akının sarkısı geldi birden aklıma o olmasın:) merhaba canım nasılsın askımm:)ya bi yerden sonra okuyamadım kim çıktı konu sahibnin eşinin alakası yoktur umarım allah yardım etsin sinir bozucu bi durum.ya siz kk hanımları bazılarının zekasına hayranım maaşallah zehir gibisniz bu ülkeyi kadın yönetmeli bunlar ne strateji ne akıllar hayranımEn Büyük KK

Bir de eşim insanlarla genelde whatsApp ile mesajlaşır. Online işlemde bir şey çıkmaması beni tatmin etmedi

WhatsApp mesajlarının içeriğine ulaşman lazım. Benim esimde iph.. var. İclouda falan kesin yedekleme vs vardır. Araştırıp buraya yazacağım. Bir de whatsApp dışında başka mesajlaşma uygulamaları var mı telefonda pek bilinmeyen gibi onları da bir incele derim ben.

Back
X