- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
eee kim dedi sayfalarda 20 gündür konusuyo yazmıs tıedinmiş canım. dökümlerde o numarayla herhangi bir konuşma ya da msjlaşma yokmuş.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eee kim dedi sayfalarda 20 gündür konusuyo yazmıs tıedinmiş canım. dökümlerde o numarayla herhangi bir konuşma ya da msjlaşma yokmuş.![]()
konu sahibi son 20 güne kadar bakmış, bu süre içerisinde de herhangi bir arama ya da mesaj yokmuş.eee kim dedi sayfalarda 20 gündür konusuyo yazmıs tı
Moral mi istemişti konu sahibi?
20 gündür.konuşuyor.dememiş ki 20 günlük.geçmişine baktım o.kızla hiç.konusmamis demişeee dökümanda 20 gündür konusuyo demissin yani aldatan erkekler hep böyle degilmidir evde her isi yapar ama dısardada durmaz peki 20 gündür konusuyo ne yapmayı planlıyosun anlıyorum bi anda sok oldun konduramıyosun kız aramıstır vs vs diyosn ama süpheyle bi insan yasayamaz bilemicem isin cok zorr
aynen ben asla bu kadar politik olamazdım heralde önce esimi yatakta bogar sabahta kızın calıstıgı avm ye gider rezil ederdim bagra bagra sonrada uzun bi süre eve gitmez ne yapcagım planlardım cünkü erkekler zaten aaa evet seni aldattım demez yani yüzde yüz inkar yapar bu islerde bosanıcaksan gümbürtü cıkarcan ama seytana uyduda 1 konusmamı oldu orası mechull öyle bile olsa ona kendinden uzaklastırarak öyle bi ceza vericeksin ki adam anlıca bidaha en ufak bi hatam da bu kadın beni bırakır desin ama belli bi iliski varsa 1 aylık bile olsa zor bi evlillk olur süpheyle yasanmazBu acıyla uyuyamam![]()
20 günlük detaya baktım hiç konuşma yok o numarayla yazmış siz yanlış okumuşsunuzeee dökümanda 20 gündür konusuyo demissin yani aldatan erkekler hep böyle degilmidir evde her isi yapar ama dısardada durmaz peki 20 gündür konusuyo ne yapmayı planlıyosun anlıyorum bi anda sok oldun konduramıyosun kız aramıstır vs vs diyosn ama süpheyle bi insan yasayamaz bilemicem isin cok zorr
'Ben bu acıyla uyuyamam' derken konuya demedim muhalefet olan birine mecazen yazdım. Sen yine yanlış anlamışsınaynen ben asla bu kadar politik olamazdım heralde önce esimi yatakta bogar sabahta kızın calıstıgı avm ye gider rezil ederdim bagra bagra sonrada uzun bi süre eve gitmez ne yapcagım planlardım cünkü erkekler zaten aaa evet seni aldattım demez yani yüzde yüz inkar yapar bu islerde bosanıcaksan gümbürtü cıkarcan ama seytana uyduda 1 konusmamı oldu orası mechull öyle bile olsa ona kendinden uzaklastırarak öyle bi ceza vericeksin ki adam anlıca bidaha en ufak bi hatam da bu kadın beni bırakır desin ama belli bi iliski varsa 1 aylık bile olsa zor bi evlillk olur süpheyle yasanmaz
Evet whatsapp yazışmaları dökümde çıkmıyormuş20 günlük detaya baktım hiç konuşma yok o numarayla yazmış siz yanlış okumuşsunuz
Fatura kimin adınaysa onun nosu verilir ama1. Seçenek mağazalarda bazen cep telefonu isteniyor. eğer eşiniz kendi numarasını verdiyse, kız sizin numaranız zannedip konuşmak için atmış olabilir.
2. Seçenek kız eşinizi beğenip, sizi face' den ekleyip onunla yakından iletişim kurmak istemiş de olabilir...![]()
Bir rivayete göre müşteri telefon nosundan , faturadan almışKiz madem guya kadinla iletisim kurmak istiyormus, faceden eklemis falan ama adamin tel nosunu nerden bulmus?
Bir rivayete göre müşteri telefon nosundan , faturadan almış
Diğer rivayete göre direk adamdan almış
eee dökümanda 20 gündür konusuyo demissin yani aldatan erkekler hep böyle degilmidir evde her isi yapar ama dısardada durmaz peki 20 gündür konusuyo ne yapmayı planlıyosun anlıyorum bi anda sok oldun konduramıyosun kız aramıstır vs vs diyosn ama süpheyle bi insan yasayamaz bilemicem isin cok zorr
KonuşmamışÇek eşiyle hiç konuşmamış mı bu konuyu?
Ama whatsappta varsa dökümde çıkmıyor değil mi whatsapp mesajlarıyok canım, yanlış okumuşsun sen. 20 gündür ne konuşmuş ne mesajlaşmış dedim, yani telefonla irtibat hiç yok
O zaman altını deşmek lazım.Konuşmamış
Konu sahibi çay demlemiş, içmişler
Eşi mesajı görmüş ama bişey dememiş
Akşam bi uygulama ekleyecekmiş çaktırmadanO zaman altını deşmek lazım.
Yine iyi sabrediyor.