• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheden boğulmak üzereyim

Akşam bi uygulama ekleyecekmiş çaktırmadan
Ertesi günde avmye gidelim diyecekmiş
Hani geldik geliyoruz gibi kıza mesaj atıyo mu whatsapptan onu deneyecekmiş böylece
Çok gerilimli valla.
Ben şahsen bu noktaya kadar sabredemezdim sanırım.
Uygulamanın doğru çalışıp çalışmadığını başka bir telefonda denesin bari.
Bir de düzgün yüklenmemiş olur falan al sana "kocacım masummuş, bir şey yazmamış biz gitmeden önce " diye bir sonuç çıkar.

Canim esinin facebookunda numarasi kayitlimi kiz ordan ulasmak istemis olabilirmi esinde onemsememistir yabanci numara diye silmistir belki mesaji

Dememiş
Sürekli de whatsapp mesjalrını ve diğer mesajlarını silme alışkanlığı varmış

Konu sahibi senin adına cevaplıyorum ama takip ettiğim için yazıyorum sakıncası yoksa

Aksine, memnun bile oluyorum canım, çünkü o kadar takatsiz hissediyorum ki kendimi...

Dememiş
Sürekli de whatsapp mesjalrını ve diğer mesajlarını silme alışkanlığı varmış

Konu sahibi senin adına cevaplıyorum ama takip ettiğim için yazıyorum sakıncası yoksa
O Alışkanlık bendede var.. Ama merhaba canım daha önceden samimi bi muhabbetin olduğunun göstergesi. Ben olsam bugün avm ye gider kıza hayırdır deridm. Eşime bişey demezdim şayet benim Kızın yanına gittiğimden haberi olursa direkt birliktelik demekki her adımdan haberi var diye düşünürdüm.sonrası malum

Aksine, memnun bile oluyorum canım, çünkü o kadar takatsiz hissediyorum ki kendimi...
Sıkma canını herşey olacağına varır
İnşallah bizler yanılırız ama diğer seçeneği düşününcede ayakları yere basan yetişkin insansın işin gücün var, hata yapan kendi kaybeder diye bak olaya
Neden niçin ben deme sakın bunun senle ilgisi yok

O Alışkanlık bendede var.. Ama merhaba canım daha önceden samimi bi muhabbetin olduğunun göstergesi. Ben olsam bugün avm ye gider kıza hayırdır deridm. Eşime bişey demezdim şayet benim Kızın yanına gittiğimden haberi olursa direkt birliktelik demekki her adımdan haberi var diye düşünürdüm.sonrası malum
Bu da mesele mi şimdi. Haberi yok gibi davranır.

Ben kızla değil eşimle muhatap olurdum
Sanırım konu sahibi de emin olduktan sonra böyle yapacak

Canim esinin facebookunda numarasi kayitlimi kiz ordan ulasmak istemis olabilirmi esinde onemsememistir yabanci numara diye silmistir belki mesaji
Yok kayıtlı değil ne telefonunda ne facebookunda
Kayıtlı olmayan bir numaradan 'merhaba canım' diye whatsapp mesajına rastlamış sadece

Davranamaz işte erkek psikolojisi sinirlenecek kendini aklamaya çalışacak
SAnmıyorum. bazıları çok sakin oluyor.
Öyle bir şey varsa ve teli ortadaysa soğuk kanlı birisi demek ki.
Ve gerçekten hoşlandıysa kızdan yani ok yaydan çıkmak üzereyse iki olayı da tehlikeye atmak istemez.
Takip etmek daha mantıklı sanki.

Yok kayıtlı değil ne telefonunda ne facebookunda
Kayıtlı olmayan bir numaradan 'merhaba canım' diye whatsapp mesajına rastlamış sadece
Yok canim bazi facebook bilgilerinde numaralar gozukuyor belki facebook profilinden esini aratip numarasini almistir

canım telefonda whatsapp ın hangi alt tuşuna basıyoruz, whatsapp web nerede, bu konuda cahilim biraz. bu arada benim telefon iphone. onda var mı böyle bi özellik

merhaba konu sahibi.
2 gundur takipteyim konunu, insallah dusundugumuz degildir.
Aradim senin ve diger arkadaslar icin.

Arkdaslar samsung olanlar:
http://shiftdelete.net/bilgisayarda-whatsapp-web-nasil-kullanilir-57767

iphne kullananlar:

ikiside videolu. adim adim takip edince oluyor.
Ben kendi samsung cihazimi bagladim bu sayede.

AYRICA: konu sahibi bence telefonla konusmuslarmi diye arayisa girme. Evet belki yakalaya bilirsin su saatte konusmuslar diye. Ama yinede neler konustuklarini bilemezsin. ´Karicim dogucak cocuklarimizin uzerine yemin ederim ben arkadasca konustum, o beni rahatsiz edip durdu´ diye bi yalan atar. Oysa whatsapp web i indirdiginde neler konusyorlar, kocan ne tepki veriyor herseyi ogrenirsin. Benim baktigim kadariyla kocan pek bilincli degilse ayarlardan ve whatsapp web gibi bi uygulamadan asla bilemez senin laptopa bagladigini.

Desenize carsi karismis.adam ne yapacak acaba. Nasil bir yalan uyduracak

Back
X