Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asil suclu senin esin dedim.. cunku onun ona verilmis bir sozu var, kizin degil. Yoksa kimseyi savundugum yok.istemsizce guldum elimizde somut veriler olmayinca anca böyle rivayetlere dayaniyoruz
ayrıcaAorella kusura bakmayın ama size katilmiyorum. Evli bir erkekle birlikte olan bir kızın niçin suçu yokmus? Diyelim ki ilk eşi başlattı kızın yine de şuurlü davranıp adama ağzının payını vermesi gwrekirdi yine de inşallah bunların hiçbiri olmamıştır diyorum
Gece yarısı gelmemiş mesajkonuyu takiprteyim
merak ettim ne çikacak
ama geec yarisi o mesaj hiç masum deilki
Yok , konu sahibi akşam çaktırmadan bi uygulama yükleyecek gelişme o zaman olabilir.oooo 47 sayfa olmuş,dün geceden beri bir gelişme var mı kızlar,en son eşi hiçbirşey söylemeden yatağına gitmişti,mesaj atan kız avm de tanıştıkları biriydi ama konu sahibine tel numarası vermediği halde eşine mesaj atmıştı,var mı bir değişiklik?
O programlar ise yaramiyor benim denemedigim kalmamisti birde anlarim sozde teknolojiden ama beceremedim ben.. en iyisi bu cunku geri getiriyor gercekten.. birde telefon operatorlerinin uygulamalari oluyor tcell avea uygulamalari mesela. Esin hangisini kullaiyorsa o operatorun uygulamasini kendi telefonuna indir. Sonra giris icin yine esinin telefonuna ihtiyacin olacak. Oraya girdin mi tamamdir. Whtsapp degil ama butun telefon gorusmelerini gorursun. Cia den sorgular isim isim cikarirsin. Ben sayfalarca telefon numarasini bir gunde elden gecirdim boyleama esin bilmesin bunlari tabii su asamada
tamam teşekkürederim,akşamı merakla bekleyeceğim inşaallah düşündüğümüz gibi birşey çıkmaz,çok üzülürümYok , konu sahibi akşam çaktırmadan bi uygulama yükleyecek gelişme o zaman olabilir.
Evet onlime işlemlerden döküme bakılmış çünkü, orda arama ve mesajlaşma yokmuş whatsapp trafiği de orda yer almazmışDedigin dogrudur.
Ama kiz whatsapptan yazmis, ordan yola cikarsak kizla konusuyorlarsa whatsapptan konusuyorlardir.
O yuzden whatsapp a yoneldim ben.
Uygulama ise yariyor. Ben su an arkadasimla konstum ve hersey tek tek aninda laptopada ulasti.
Rica ederim, inşallahtamam teşekkürederim,akşamı merakla bekleyeceğim inşaallah düşündüğümüz gibi birşey çıkmaz,çok üzülürüm![]()
evet dün gece konu sahibi online işleme bakmıştı birşey çıkmamıştı,iş watsappta.Evet onlime işlemlerden döküme bakılmış çünkü, orda arama ve mesajlaşma yokmuş whatsapp trafiği de orda yer almazmış
Evet onlime işlemlerden döküme bakılmış çünkü, orda arama ve mesajlaşma yokmuş whatsapp trafiği de orda yer almazmış
Bakın şu da bir ihtimal. . Giyim magaziysa fatura kesiyorlar ve orda kısa bilgiler alınıyor esinizde kendi cep no vermisse kız kendi kendine yesillenmis olabilir. Yada size birşeyler aldınız yine bilgilerde sizin adınız var ama esiniz kendi telini yazdırdı kizda sizin sanmis olabilir. . Oldu mu böyle bişey.. çok mu iyi niyetli düşündüm ki ya
Ama sevgiliyken ayrılması daha kolay ve sevgiliyken bunu yapan ooo diye düşünülebilirBenimde bir sene oluyor.. hasta yatagimda dogum gunumde aldatildim. Caktirmadim hic.. kendi geldi anlatti ozur diledi affettim. Neler neler yasadim ama tek basima.. kimseye anlatamadimAma biz sevgiliydik. Senin durumun baska..
Asil suclu senin esin dedim.. cunku onun ona verilmis bir sozu var, kizin degil. Yoksa kimseyi savundugum yok.
Dedigin dogrudur.
Ama kiz whatsapptan yazmis, ordan yola cikarsak kizla konusuyorlarsa whatsapptan konusuyorlardir.
Bi kac yorum oncesindede dedigim gibi kimle konstu ne zaman konstu ogrenmek bazen ise yaramaz. Kocasi " yemin ederimki bni rahatsiz etti arayip durdu o kiz ben hic yuz vermedim" der. Tersini kanitlayamaz konu sahibi cunku; sadece konustuklarini biliyor ama ne konustular bilmiyor.
O yuzden whatsapp a yoneldim ben.
Uygulama ise yariyor. Ben su an arkadasimla konstum ve hersey tek tek aninda laptopada ulasti.
Tam aksini dusundum ben. Henuz evli olmadigimiz icin dusunebileceginiz sebeplerden aldatti beni. Hikayem baya uzun bilseniz anlarsiniz..Ama sevgiliyken ayrılması daha kolay ve sevgiliyken bunu yapan ooo diye düşünülebilir