- 6 Kasım 2014
- 374
- 463
- 23
- 40
evet evet hatta en son tanidik cikti deniyodu sonrasinda koptum olaydan.Arkadasimiz esinin telefonunda mesaj gormus suphe icinde suanda neler oldugunu ogrenmeye calisiyor..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet evet hatta en son tanidik cikti deniyodu sonrasinda koptum olaydan.Arkadasimiz esinin telefonunda mesaj gormus suphe icinde suanda neler oldugunu ogrenmeye calisiyor..
sonrasi yokevet evet hatta en son tanidik cikti deniyodu sonrasinda koptum olaydan.![]()
watshap web neymis simdi tam oalrakKızlar eşimin whatsappını whatsApp Web e ekledim, gelişme olursa yazarım, dua edin olur mu
Allah yardımcınız olsun inşallah. Biran önce herşey açıklığa kavuşur..Kızlar eşimin whatsappını whatsApp Web e ekledim, gelişme olursa yazarım, dua edin olur mu
Kızlar eşimin whatsappını whatsApp Web e ekledim, gelişme olursa yazarım, dua edin olur mu
Kızlar eşimin whatsappını whatsApp Web e ekledim, gelişme olursa yazarım, dua edin olur mu
Canım inşallah sıkıntılı bir durum çıkmaz işin içinden. Sen içini ferah tutKızlar eşimin whatsappını whatsApp Web e ekledim, gelişme olursa yazarım, dua edin olur mu
Sürekli bakın ama, esiniz konusmayı silince siz göremiyormussunuz. Silmeden bakmanz lazım. Insallah bu cabaların sonunda utanan taraf oluruz :)
Bir de whatsappı silip tekrar yüklediginizde bir konusma gelmedi mi?
Önce denemek için kendi whatsApp ımı sildim. Tekrar yükleyince son bir haftayı vermedi. Ben de eşiminkini silmeye cesaret edemedim
Önce denemek için kendi whatsApp ımı sildim. Tekrar yükleyince son bir haftayı vermedi. Ben de eşiminkini silmeye cesaret edemedim
Sen yine iyisin çoğumuz ilk merhaba canımı görünce başına ekşimişti sanırımBir şey varsa yakalayana kadar sükunetimi korumam lazım ama ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. İçim kötü, düzgün uyuyamıyorum. Her an eşimin başına dikilip hesap sorasım geliyor.
Sabretmek gerçekten zor