Şüpheden boğulmak üzereyim

Baktim. Programin ayarlarindan ( sol ust kosede) bildirimler secenekleri var. SESLER secenegini kapatiyosun, DUVAR KAGIDI bildirimlerini vs hepsinin kapatiyosun. Ayric konu sahibi uygulamayi indirmedigin icin kocanin laptoplu kullansa bile bulma ihtimali yok. Her girisinde web.whatsapp.com yazarsan kendiliginden kocacin telefonundaki whatsapp yazismalarini goruceksin. Onemli bi nokta: her girdikten sonra internet gecmisinden silmeyi unutma linki.

Tüm bildirimleri kapattım, sesler uyarılar hep sessizde. Geçmişi de siliyorum

Izin alma şansınız yok mu acaba? Gün icinde esine de bugun avm'ye gidelim dersin ve beklersin whatsapp yazısmalarını

bak buda guzel yem. Konusucaklari yoksa bile konusurlar ´ aman dikkat karim plan yapti avm ye geliyoz bugun, temkinli olalim´ gibi uyarilarda bulunurlar.

dün geceden beri girip girip takip ediyorum, bi de yorum yazayım dedim. konu sahibi şuanki endişe halini biliyorum, umarım arkadaşların yürüttüğü olumlu tahminlerden biri çıkar.. bana kız eşinizle uğraşıyormuş gibi geldi, inşallah öyledir, karşılıksız bişeydir.
Bu arada hakkaten dedektif gibi kadınlarsınız he:KK28: hele de fikirleriyle destek olanlar:KK68:

Bak arkadasım belki işine yarar buldum ""WhatsApp üzerinde yapmış olduğunuz tüm konuşmalar ve diğer aktiviteler SD kartınız üzerinde otomatik olarak yedeklenir. Bu nedenle her ne kadar uygulama üzerinden mesajlaşmalarınızı silmiş olsanız da WhatsApp üzerinde silmiş olduğunuz tüm mesajlaşmalara tekrar ulaşılabilir. Buradan yola çıkarak arkadaşlarınızın silmiş olduğunu düşündüğü mesajları bir şekilde ele geçirebilir veya aynı şekilde sildiğinizi düşündüğünüz mesajların başkaları tarafından ele geçirilmiş olması gerçeğiyle karşı karşıya kalabilirsiniz.
Bu noktada bilmeniz gereken en önemli şey WhatsApp'ın sadece son bir haftalık konuşma geçmişini yedeklediğidir. Daha önceki konuşmaları maalesef geri getirme şansınız bulunmuyor. Son yedek dosyası üzerinde yer alan konuşmaları geri getirmek için öncelikle akıllı telefon üzerinden WhatsApp'ı kaldırmalısınız. Ardından hafıza kartı üzerinde WhatsApp - Databases klasörü altında yer alan msgstore-YYYY-MM-DD.1.db.crypt dosyasının adını msgstore.db.crypt olarak değiştirin. Son olarak WhatsApp'ı Google Play üzerinden tekrar indirerek Android cihazınız üzerine kurun. Uygulamayı ilk kez çalıştırdığınız sırada yedekleri yükleyin seçeneği sayesinde son bir haftalık konuşmaları geri yükleyerek mesajlaşmalara tekrar ulaşabilirsiniz.

waow kız cok uyanıkmıs esini tanıyorsa seni faceden ekleyip oradan takip etcek hayatınızı ne yapıyor ne ediyor mutlumusunız ilişkiniz nasıl eşin sana değer veriyormu.korktum valla inşallah kötü seyler çıkmaz
zaten böylesi pisliklerin çoğu bunu yapıyor
Adama ulaşmak için ilk kadına yakın olmaya çalışıyor
Çünkü dan diye adama sokulamıyor
bi süre sonra bi bakıyosunuz hayatınızın içinde heryerde

Kız bana mesleki anlamda soru sormak için beni ekledi; ama bugüne kadar hiç soru sormadı, bu da garip.
Bir yandın eşimin davranışlarına bakıyorum, bana çok düşkün, mutlu etmeye çalışıyor. Eliyle yemek bile yedirir düşünün, ikimiz de çalışıyoruz o nedenle evde destek olur, ev işlerine yardım eder. Ütü yapar, çamaşır atar makineye, mutfak toplar arada. Sürekli de dua eder, mutluluğumuz bozulmasın diye.
Bu nedenlerle konduramıyorum ona bu durumu, eğer aldatma olayı varsa benim tüm insanlara güvenim bitecek.....
Bu dengesiz hasta kız sadece sizi bir anlık kıskandığı için bile yapmış olabilir
Çook böylesi hastalar
Onun olmak istediği konumdasın o bi mağazada eleman
Sizi över bile böyle tipler ama mutsuzluğunuz için savasırda

Kızlar yazıştılar. Ben de bilgisayardan takip ettim. Bildiğin canım, bebeğim, tatlım diye sesleniyorlar birbirlerine. Şu an zangır zangır titriyorum.
Seni seviyorum gibi cümleler kullanmamışlar, a önceki sözcükler dışında muhabbet arkadaşça duruyor ama o kelimeleri kullanmak bile yeter zaten.
Gecenin bu saatinde bu konuşma yetti de arttı bana, yıkılmama, incinmemeli....Rabbim en güzel vekil sensin, bana yardım et.....

Kızlar yazıştılar. Ben de bilgisayardan takip ettim. Bildiğin canım, bebeğim, tatlım diye sesleniyorlar birbirlerine. Şu an zangır zangır titriyorum.
Seni seviyorum gibi cümleler kullanmamışlar, a önceki sözcükler dışında muhabbet arkadaşça duruyor ama o kelimeleri kullanmak bile yeter zaten.
Gecenin bu saatinde bu konuşma yetti de arttı bana, yıkılmama, incinmemeli....Rabbim en güzel vekil sensin, bana yardım et.....
Ooffff :KK57::KK57::KK57:

Çok üzüldüm adınıza...
Şeytan bir yerde ayaklarına doluyor işte..
Sabır dilerim umarım herkes layığını bulur:KK14:

Ovvvv ne diyosun ya konuyu bastan beri takipteyim inan benim bile kafamdan asagi kaynar su döküldü sanki

Sakin kalmaya calis dicem ama nasil olcakki o :KK43:

Back
X