• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheden boğulmak üzereyim

Aman hamileyken ne güzel sadece gebelik topiğindeydim
Şurama şu oldu, bacağımda krampla uyandım sizde de oluyo mu şişşşt gebeler derdim
Bebeğe ne lazım kaç zıbın kaç battaniye odasını naısl yapsak , güzel muhabbetlermiş

Gebelik bitti döndüm yine BDV ye yok yani hiç iyi gelmedi bana
Kk ya girmeyince de olmuyo tek çalışıyorum canım sıkılıyo

Konu sahibi 32 yasında Adam da o civarda ..

Arkadaşlık benzer gruplar içinde olur. Avm de çalışan öğrenci kızla kariyeri, yaşı olan Adamın ne arkadaşlığı olur ?

Oturur ne konuşur ?
Kız belli ki koca buldum nidalarında, bu da oyalıyor dur Bi boşayacam diye ..

Tamam kızı savunmuyorum ama işim gereği üni , lise öğr içiçeyim. Öyle çocuklar ki ..

Yeni nesil bizden farklı .. Saçmasapan şeyler yapmaya daha da meyilli ..

antropoza mı girmiş beyfendi çıtır kızların ilgisi ile besleniyor..

Ben olsam kızı ciddiye bile almam

kiz 25-26 yasinda,cocukluk mu kalmis Allah askina? gece vakti elin adamina bebegim diyen kadin cocuk mudur da?

Son düzenleme:
A akasya-06 Canım sen ne düşünüyorsun, biraz kafanı toparlayabildin mi? İşten izin al istersen biraz. Adamı da def et evden. Az kafanı dinle. ÖLç tart. Kararını ver. Çok arada kalma. Kaldıkça olan sana oluyor unutma.

sizden sorumun cevabını alamadım
. önce soruma cevap verin.
kadın yapsa aynını derseniz tamam diyeceğim size. bakış açınız böyle.

evet beklemekteyim. hala...
aaaaa lütfen ama oky....

cık cık cık......
Kadın yapabilir mi öyle bişey?
kadin yaparsa ağzını burnunu kirarlar,sokağa atarlar.
erkeklik gururu biter adamın.
yaa kadının gururu....???
Kadın dedigin ne ki???
gurursuz bir ölümlu!!!:KK67:

Hangi yuva ya hangi yuva
Bi kadınlar mı yuvayı düşünmeli
Adam avm den bile birini bulup aldatsın biz durun kışkırtmayın yuva bozulmasın diyelim
Yuva zaten bozulmuş, bozan da adamın ta kendisi olmuş
Burdan 3-5 yorumla hiç bi yuva bozulmaz
Tamam arkadaşım devam et ozaman...

aaaaa lütfen ama oky....

cık cık cık......
Kadın yapabilir mi öyle bişey?
kadin yaparsa ağzını burnunu kirarlar,sokağa atarlar.
erkeklik gururu biter adamın.
yaa kadının gururu....???
Kadın dedigin ne ki???
gurursuz bir ölümlu!!!:KK67:
aynen. kadında gurur olmaz. kadın ve gurur kavramı yanyana gelmemeli.
onun duyguları yok sanki.
bak hala cevap alamadım soruma. ona oda olabilir adam affetsin. yuva bozulmasın demiyor. bak dese diyeceğimki net düşüncesi yuva kurtarmak.

Kesinlikle hak veriyorum bosanmayacaksaniz zaten eşinin güzel bi dersi hak ettiğini söyledim. Gerekirse aylarca bosanacagiz deyip soğuk davranır. Köpek gibi pişman olmadan zaten affetmesi taraftarı değilim. Hiç bisey yokmuş gibi davranmasını bende onaylamiyirum. Ama bu boşan illaki bu konu sahibine fos çıktı gibi yorumlar konu sahibini üzecektir

işte tam bu noktada herkes kendi kişiliğine göre davranacaktır..
burda boşan vs dedi diye kimse boşanmaz zaten..

aylarca boşanacağız diye süründürdükten sonra adam birden bire aldatmamış bir tip olmayacak..

Kabul etmiyor hatta Jessey Jessey bir örnekle belirtmişti bozulan kararı ..

Artı ispatı cok zor.. Cok net deliller isteniyor

Ben bu konudaki yargıtay kararlarını okumadım. Genel olarak söylemiştim açılablir. Hani avukatına bu konuyu sormayı ihmal etmesin diye. Boşanma ve tazm davalarından pek anlamıyorum ben hiç ilgilenmedim.

çocuk mu akndiryor bu senin koca
bebegim demis ama yatmamis aldatmamis oluyor
neyse ben gidyorum burdan yoksa ban yiycem

burnunu iyice sürtün nedir yahu? 1 yıl karda yürüyüp izini belli etmeyen adamı aylarca boşanacağım diye nasıl kandırırsın? boşanacak adam gider açar davayı sizce adam bu kadar basit numarayı yutar mı? çok mu film izliyorsunuz, gerçekten bu kadar saf mısınız bilmiyorum..

sizden sorumun cevabını alamadım
. önce soruma cevap verin.
kadın yapsa aynını derseniz tamam diyeceğim size. bakış açınız böyle.

evet beklemekteyim. hala...
Kadın yada erkek ne farkeder aldatan bayanda olsa erkek tarafında illa bosan denmez akıl verirsin kendi istediğini yapar sonunda. Hayat onların hayatı. Sanki bayanlar hiç aldatmiyirmu yapmayın Allah aşkına hicmi haberlere bakmiyirsunuz evet burası kadınlar sitesi diye hep erkek aldatmalarina şahit oluyoruz. Ama bu gerçeğin diğer yüzü de var. Ayrıca rica ederim üslubunuza da dikkat edin. Cevap verin bekliyorum vs hoş şeyler değil.

bundan sonra ne yapacağınızı merak ediyorum açıkcası.
sayfa çok diye girip okumamıştım konuyu şimdi okudum, ilgimi çekti.
duruşunuz tavrınız hoş inşallah devam ettirebilirsiniz.
sizin gibi sakin kadınlara hayranım :KK9:

aynen. kadında gurur olmaz. kadın ve gurur kavramı yanyana gelmemeli.
onun duyguları yok sanki.
bak hala cevap alamadım soruma. ona oda olabilir adam affetsin. yuva bozulmasın demiyor. bak dese diyeceğimki net düşüncesi yuva kurtarmak.
hep kadin kurtarsin zaten....
toplasin pisligi,üstünü örtsun.
aman Yuvam desin..erimdir,beyimdir,pasamdir.....
Kadın yapsa taslayip yerin dibine sokulsun...müstehaktir..
neden?
çünki kadin o kadın....
yerini bilecek....

benim için sonuç degismez..
kadında yapsa erkekte,
kapının önüne koyulmaya mahkumdur.
ve koyulmalidirda....

Doğru haklısınız. Ama elinde tam ispata yarayacak delilleri olan gidebilir bu yola. tabi bu konuda çok zor.

4’üncü Hukuk Dairesi’nun bu davadaki gerekçeli kararı özetle şöyle: "Davalının doğrudan davacının bedensel veya ruhsal bütünlüğüne yönelik hukuka aykırı bir fiilde bulunduğundan söz edilemez. Türk Medeni Kanunu’nda yükümlülüğünü ihlal eden eşin eylemini birlikte gerçekleştirdiği kişiler yönünden herhangi bir düzenleme getirilmemiştir. Davalı zararın meydana gelmesinde asli olarak sorumlu tutulamaz. Ayrıca haksız fiil sorumluluğunu, geniş ve belirsiz bir kavram olan sadakat yükümlülüğünü ihlal etmeye iştirak çerçevesinde değerlendirmek, bu sorumluluğu belirsiz hale getirecektir. Bu nedenlerle, davalının eylemi, davacının kişilik değerlerine saldırı oluşturacak nitelikte bir eylem olarak kabul edilemez."

Yukarıda tazminata karar verilemez olduğunun Yargıtay gerekçesi

Aman hamileyken ne güzel sadece gebelik topiğindeydim
Şurama şu oldu, bacağımda krampla uyandım sizde de oluyo mu şişşşt gebeler derdim
Bebeğe ne lazım kaç zıbın kaç battaniye odasını naısl yapsak , güzel muhabbetlermiş

Gebelik bitti döndüm yine BDV ye yok yani hiç iyi gelmedi bana
Kk ya girmeyince de olmuyo tek çalışıyorum canım sıkılıyo
Ayy çekirge ben de gebelik topiğinden dolayı üye oldum buraya. Hatta aynı ayda doğum yapan arkadaşları konumda toplamıştım,hala da görüşürüz normal hayatta.Seneler sonra nasıl oldu bilmiyorum, bu BDV yi keşfettim.Keşfetmez olaydım:KK43:

Back
X