• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheden boğulmak üzereyim

Kızınız eşimi ayartmış dişi köpek olduğu için kuyruk sallamış benim eşim erkek nefsi var elbette tabiki doğal olarak karşı koyamadı suç onun değil sizin kızınızın,ben kocamı boşamam ama sizin kızınız o...pu onu dövün,,,,bu mu
Ama o kızında bir ders alması gerekmiyormu ? Yani bu gün konu sahibine sinsilik yapmış.. Yarında başkasına yapacak.. Yaptığı alçakça.. Konu sahibinin eşi zaten affedilir gibi değil, o adi kızdan beter.. Olay ailesine gitmeli kızın.. Bence ikisinede haddini bildirmeli, tabii boşanacaksa..

Son düzenleme:
Çok ğzüldüm allah yardımcın olsun.

Lütfen o kızın ağzına ... Yok ben yapamam diyorsan bize söyle..

Bebeğimle giderm valla o avm ye rezil eder dönerim eve:)

Bir de bir yıl uzun süre mutlaka bir şeylet yaşanmıştır ve de seni face e eklediğinde kocanı tanıyordu, sonra tanışmadılar. Burada da yalan söylüyor eşin.

Allah yardımcın olsun.

Destek istemiş bir yıldır arkandan ii çevirirken tek başına gayet iyiydi de şimdi mi destek lazım oldu...

Tek suçlu kız mı? AVM de rezil eder eve döner sonra sizi rezil eden, küçük düşüren, sevmeyen adamla hayatınıza mutlu mesut devam edersiniz değil mi? Kolay gelsin.

Vay pu

Vay pust vayyy. Evde karin var ne b.k yiyon sen. Bi sorsan el degmemis hatun ararlar sonra gider baskasinin namusuyla oynarlar

Bi de demiş ya hayırlı oldu öğrendiğin yoksa daha ileriye gider günaha girerdim. Bana destek ol aşalım vs. utanmaz. beni benden aldı.

Boşanıp boşanmamak senin kararın belki bir şans daha vermek istiyor olabilirsin kendi açından tabi buna şans denmez ama insan kendini kandırmak istiyor işte giden kıymetli oluyor talep edilen değerli görülüyor psikolojik bişey..
Benim diyeceğim o ki eğer affedeceksen sakın kendini kandırarak affetme onun bu kadınla birşeyler yaşadığını kabul ederek affet ve uzun bir süre de çocuk yapma ve son olarak onu Nasıl takip ettiğini bunları öğrendiğini ona belli etme bilmesin hiç bilmesin..

Ama o kızında bir ders alması gerekmiyormu ? Yani bu gün konu sahibine sinsilik yapmış.. Yarında başkasına yapacak.. Yaptığı alçakça.. Konu sahibinin eşi zaten affedilir gibi değil, o adi kızdan beter.. Bence ikisinede haddini bildirmeli, tabii boşanacaksa..

Kocasını da ders verecekse bosanacaksa tamam ama kocayı aklayıp sadece kız günah keçisi görülecekse o etik degil

Sende dün beni iyi niyete davet edenlerden biriydin
Hani adam masum da ben çok kötüyüm günah almaya bayılıyorum gibi
İşte final, hep dedim keşke yanılsaydım diye ama hatırlatmadan da geçemeyeceğim şimdi
Evet haklıymışsın hakikaten...
Bu kadarını da beklememiştim inan , sadece yanlış mesaj diye düşünmüştüm...
Yani sanada Bravo cin gibi kızmışsın vesselam...

Bence konu sahibini bekleyelim...
bana net bir durus segiliyor gibime geldi
ama bakalim....belli de olmaz

Keşke böyle sonuçlanmadaydı, üzüldüm, hayırlısı olsun inşallah sizi mutlu edecek kararı verirsiniz.

1yıldır bir başkası ile görüşen erkek, aldatmıştır burası net! İstediği kadar gözyaşı döksün, faydası yok. İnsan o kadar süre durup' ben ne yapıyorum' demez mi? Demediyse güle oynaya aldatmıştır.
Sizinle evli olan, size sadakat sözü verip imzayı atan kocanız olduğundan en büyük eşekliği o yapmış. Amaa o ahlaksız kızı da yabana atmamak lazım, rezil olsun istedim ben bile, kepaze! Evli olduğunu bile bile ne anlıyo bu kızlar konuşmaktan lanet olasıcalar.

Ya ben de boşan boşanma demem kolay kolay kimseye ama bu yutulmaz ki bu evlilik düzelmez artık kanaatimce. Düzelmesi için kalıcı hafıza kaybı gerek.
bşanmasa da ilerde bitmeye mahkum bir evlilik. şimdi boşanmasa sadece ertelemiş olur. güven tek kullanımlıktır. bi kere güven kaybedilirse daha yerine gelmez.
paranoyak gibi de yaşanmaz. bence en hayırlısı boşanma bu durumda hiç ertelemeye boşa zaman kaybına gerek yok.
Evlilikte herşey unutulabilir belki ama ihanet asla.

Arkadaşlar ben en son dün akşm baktım. Dunden bu gune geliştii lütfeen yazın merak ediyorummm enson whatsapp webten takıp edecektiiiii ??????

Valla ben hic kiza miza bulasma taraftari degilim. Ceketimi alir cikarim dedikleri cok daha koyar adama. Bir erkege bu durumda en buyuk ders isleri cirkinlestirmeden hayatindan cikmak olur. Ha bu ödül olur diyenler de olacaktir elbet ama ben oyle dusunmuyorum. Bende deli damari var sinirim atinca sinirlar olcusunde her seyi yaparim ama aldatma konusunda yapmam sanirim. Cunku cidden sinirlendi mi insan cok sey yapabiliyor ama kalp kirildi mi yapacagi hicbir seyin bir anlami kalmiyor. O yuzden sanirim ceketimi alir cikarim dedikleri seyi yapardim.

Kızlar, eşimle dün gece konuştum, dayanamadım. Hiçbir şey yokmuş gibi davranmayı artık sürdüremedim. Yattık, sana bir şey sorucam dedim, sor dedi. (kızın adına x diyelim) X ile ne zamandır görüşüyorsun dedim, bir an kaldı öyle, bu arada ikimiz de sırtüstü uzanmış tavana bakıyoruz. birkaç saniye sessizlikten sonra, epey bir zamandır dedi. Neden dedim? Arkadaşça dedi. Arkadaşına bebeğim mi diyorsun dedim. O kelimelerin senin düşündüğün tarzda anlamı yok dedi. Rabbim şahidim olsun seni aldatmadım, seninle evlendikten sonra gönlüm kimseye kaymadı hiçbir şekilde dedi.
Kalktım yataktan, seninle aynı değilmişiz biz, bunu şimdi anlıyorum, ahlaki olarak uyuşmuyoruz, bitti dedim. Ve kızlar tüm bunlar olurken rabbim bana öyle bir sükunet verdi ki, asaletimi bozmadan sakin net bir şekilde, ağlamadan, dimdik durdum, bağırıp çağırmadım. Ve devam ettim; bana bağımlı kalmak zorunda değilsin, bana dürüst olup gitmek istesen sana yol veririm, benim arkamdan bunları niye çevirmene gerek yok ve yol veriyorum sana dedim, ne demek yol veriyorum dedi, yani bitti dedim ve kalktım salona gittim. Arkamdan geldi, çok kötü durumda tabi ki. Ben seni çok seviyorum ve bırakmam dedi. Ben de artık sana güvenemem, güvenin kaybolduğu bir evliliği de yürütemem dedim. haklısın güvenini zedeledim ama sana ihanet etmedim dedi. Bana doğruyu söyle, neden o kızla görüşme gereği duydun dedim. kızla yaklaşık bir yıldır görüştüğünü söyledi, kız benim face hesabımı eklemişti ya soru sormak için, ondan sonra eşime ulaşmış birkaç defa soru sormak için. muhabbet de böyle başlamış. şöyle dedi eşim; aslında bir süre sonra kızın niyetinin çok da masum olmadığını anladım ama görüşmeye devam ettim, niye ettim bilmiyorum, galiba gevşeklik gösterdim muhabbet öyle ilerledi ama seni aldatmadım dedi. Ben de o kız %30 hatalıysa sen %70 hatalısın dedim, evet kabul ediyorum ben ona cesaret vermeseydim o da muhabbeti ilerletmezdi dedi. Şu an sen üzgün olduğun için ben çok üzgünüm, hakkım yoktu bunları sana yaşatmaya ama şuna emin olabilirsin, gönlüm senden başkasına hiç kaymadı. her işte bir hayır var, eğer bu ortaya çıkmasaydı, görüşmeye devam edecektim, belki de daha büyük bir günaha girerdim dedi. Bu arada görüşmeleri whatsapp ile sınırlıymış.
bundan sonra görüşmeyeceğine dair yemin etti, bana destek ol bırakma beni, aşacağım bu yaptıklarımı dedi. ben de artık konuşacak bir şey olduğunu düşünmüyorum, bu şekilde yürütemem, benim de kendime bir saygım var dedim. yakında bir seminer dönemim var kızlar. eşime dedim ki, semineri atlatayım bu işi anlaşmalı olarak halledelim, yargılama süreciyle uğraşmak istemiyorum. Hayır asla dedi, bana destek ol, yaptıklarımı telafi edicem güven noolur dedi. ben söyleyeceğimi söyledim dedim. ben salonda yatıcam dedim, hayır yatağa gel lütfen dedi, hayır dedim, kanepeyi açtım salonda, o da o zaman ben de burada yatarım dedi. hayır dedim, yorganı üstüme örttüm, kanepenin ucuna kıvrıldı, yorgan da yok üstünde. madem sen gitmiyorsun ben giderim dedim ve yatak odasına geçtim. arkamdan geldi, git lütfen, izin ver biraz uyuyayım dedim. bana destek olacağını söyle, beni bırakmayacağını söyle lütfen dedi, hayır dedim. yatıp yorganı üstüme çektim, o zaman kenarda yatayım yorgan da istemiyorum dedi, kenara kıvrıldı, yorganı da vermedim.
sabah işlere dağıldık, durum bu kızlar.
ben ce sakın afferme hani nerde o eliyle yemek yedirten adam kim kime bebegim der ne maksatla der seni anlıyorum bi adan oldu ve sok icindesin onu nasıl temiz cıkarırım diye kendince laflar arıyosun ama bence sakın ayrıcak kızların dedigi gibi bu ilk olmayabilir sadece sen yakaladıgın icin 1 inci vukaaatı zannediyosun

burada öyle bi şey oldu biliyor musun?

sadece o kız suçlu gibi kızın ailesi,kocası falan her şeyi öğrendi, boşandı vs..çocuğunu göremedi falan sanırım.o cezasını buldu yani.

adama ne mi oldu sence?

bir şey olmadı.mutlu mesut eşi ve hatta bir de çocuğu ile hayatına güzelce devam etti.erkek yine aklandı yani.

burada ilk yolunması gereken kişi kız değil konu sahibinin kocası,onu aldatan bahsi geçen kız değil çünkü.

Bunu bilmiyordum, o kadına üzülmedim cezasını bulmuş. Ama erkek bulmamış, ona üzüldüm işte.

Erkeği affet, kadını rezil et demiyorum asla. İkisi de yaptıklarının cezasını çeksinler!

Ama erkekle yüzleşerek onunla hesaplaşma sürecine girmiş, öteki kadınla da girmesini öyle çok istiyorum ki.

Sonra bu namussuzlar namusluymuş gibi hayatlarına devam ediyorlar erkek için de kadın için de aynı. İkisinin de yüzüne tükürülmeli.

Arkadaşlar ben en son dün akşm baktım. Dunden bu gune geliştii lütfeen yazın merak ediyorummm enson whatsapp webten takıp edecektiiiii ??????

Etmis. Kizla bebegimli konusmalari okumus. Sonra aksam esi ile konusmus ve esi itiraf etmis 1 yildir kizla konusuyolarmis, konusmadan oteye gitmedigini iddia ediyormus ama bebegimli konusmalar 1 yildir varmis.

Konu farazi yorumlarla 1000 sayfayı bulur, aldatma kanıtlandığına göre konu kapansa konu sahibi için daha iyi olur, akabinde yazmak isterse yazar boşandım ya da devam etme kararı aldım diye

Back
X