Şüphee

Sehnaz66

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2013
16
0
286
Almanya
Merhaba içinden çıkamadığım bir konu var .eşimle 15 yıllık evliyim bu sürede hiç çalışmadım. eşimin işleri kötü gidince bende çalışmaya karar verdim kendimize ait işyerimiz var beraber çalışıyoruz, iki de çalışanımız var konu işyerimize yakın oturan bir bayanın eşime ilgisi “mesela biz çalışırken çalışanlarla eşim sigara içmeye felan dışarı çıkar bu hemen yanında eşime bişey konuşuruz göz süzmeler çalışanlar bile bana imada bulundu yine yanına gitti felan diye hani farkındamıyım diye eşimin şüphe edecek bir davranışı yok yaşımız küçük değil,bana huzursuz oluyorsan kov gelmesin dedi küçük bir tatlı dükkanımız var her saat başı birsey uydurup geliyor kadında evli bu arada sizce konuşmalımıyım kadınla farkında olduğumun eşime ilgisinin yada ne yapmalıyım günde beş kere tatlı dükkanından bişey alınmaz dip not önceden de hep öyleymiş yani ben çalışmadan önce bunu çevredeki herkes söyledi bana herkes farkında ama dile getirmiyorlar sadece

Sizin gibi bir üye vardı ismini hatırlayamadım eşinin dükkanında çalışıp bütün yükü taşıyordu. Tatlıyla ilgili bi dükkanları vardı, eşiyle ilgili şüpheleri olan biriydi boşandım demişti.
Kadından huzursuz oluyorsanız kocanız o geldiğinde bahane bulsun görüşmesin kendisi tepki versin siz niye kovuyorsunuz?

Ben o konuyu bilmiyorum, ben uzun zaman önce üye olmuştum ama yeni konu açtım arada girer takip ederim ama o konuyu hatırlamadım

Bence kadından somut bir hamle gelmeyene kadar bir şey demeyin,dükkana geldiğinde siz yardımcı olun ne istiyorsa siz verin ya da çalışanlar

Öncelikle eşiniz personel ile sigara içmeye gitmeyi bırakmaktan başlayabilir. Mesafe iyidir.Ya tek içsin ya sizinle çıksın molaya.Genel bir vıcık sınırlarını bilmeyen kocanız var.Böyle olunca da hiç kimse ile mesafesini koruyamaz

Eşinin tepkisi nasıl? Yani lafı uzatıyor mu o gelince kaçmaya mı çalışıyor?

Olayın özeti uzaktan şöyle duruyor: Kadın evli ancak kocanıza yürüyor, kocanız da evli ancak senelerdir kendine yürüyen kadını size şikayet ediyor ve ilgisi de hoşuna gidiyor. Siz de eşinizin bundan rahatsız olmamasından dolayı üzgünsünüz çünkü bir şeyler içinize sinmiyor ama üzerine giderseniz boşanmanıza sebep olacak şeyler çıkabilir yalnız siz boşanmak istemiyorsunuz ama tüm çevre buna şahit boşanmadan nasıl devam edeceksiniz ya da bu itibar ile nasıl devam edeceksiniz ? Bundan çekiniyorsunuz gibi duruyor. Umarım çözebilirsiniz

Adam tam istemem yan cebime koy kafasında siz de toz kondurmuyorsunuz maşallah. Tabi bütün suç kadındadır, o yapışıyordur masum kocanıza. Siz de velisi olarak olaya müdahale etmelisiniz kesinlikle.
Zaten konu açmamın sebebi bu eşime karşı da şüphelerim var evli bir bayan açık açık bukadar ilgisini belli edermi karşıdan bir ilgi olmasa eşim yeminler ediyor eşini yıllardır tanıyorum böyle ş… yaparmıyım diyor ama kadın günde beş kere geliyor direk arkaya bakıyor eşim varmı diye neden müdahale edeyim direk boşarım sadece emin olabilecek elimde bişey yok
Bence kadından somut bir hamle gelmeyene kadar bir şey demeyin,dükkana geldiğinde siz yardımcı olun ne istiyorsa siz verin ya da çalışanlar
Eşim personelle çıkmıyor tek çıkıyor yada yemeğe oturuyor eşim vardiyalı yenir yemekler ,herhangi bişeye ihtiyacım var deyip arkaya geçiyor kadın bilmiyorum benmi yanlış düşünüyorum ben orda erkek yanlız oturuyorsa gitmem eşinden isterim

dükkan kameralarını izleyin bakalım geçmişe yönelik

Valla ne diyim eşim ben napim eşinide tanıyorum konuş gelmesin diyor ama zaten elimde bişey olsa direk boşarım kabul edemem telefonunda yada şüphe edecek bişeye rastlamadım biyere ne çıkmıyor eşim beraber eve geliriz

Eşinin tepkisi nasıl? Yani lafı uzatıyor mu o gelince kaçmaya mı çalışıyor?
Hayır normal kadınla konuşmuyor bile eşimde rahatsız gibi davranıyor benim yanımda benim şüphem acaba önceden bişey olduda ben çalışmadan önce kadın ondanmı bukadar cüretkar

Zaten hep beraberiz yinede baktım ama bişey bulamadım
siz yanındayken tabi ki poz vermez kameraya ama bu kayıtlar ne kadar aylık tutuluyor bilmiyorum ama geçmişe yönelik siz işe gitmediğiniz dönemin kayıtlarına bakın bilmem hala duruyor mu

Şunu yazmayı unuttum başta kadının böyle ilgisi olduğunu farketmedim hergün geliyor konuşuyorduk çay kahve içiyorduk farkedince mesafeliyim neden mesafelisin diye sormuyor garip değilmi

Hayır normal kadınla konuşmuyor bile eşimde rahatsız gibi davranıyor benim yanımda benim şüphem acaba önceden bişey olduda ben çalışmadan önce kadın ondanmı bukadar cüretkar

Çok zor bir durum gerçekten, kadının geleceği zamana yakın işim var deyip dükkandan çıkın uzaktan izleyin siz yokken nasıl iletişimleri nasıl diye aklıma tek gelen çözüm bu

Ama ben dayanamaz kadının ayağını dükkandan kesmeye çalışırdım sanırım.

Şimdi yüzüne bile bakmıyorum eşim günde on kere inilirmi bikere alıp çık bizide oyalama diyor kadın surat asıp ertesi gün yine aynı devam sadece kovup birdaha gelme dememiz kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…