Şüphee

Kadın suclumu kesinmi kadının psikolojik bı sorunu olmasın takıntı vs dert anlatacak yermi arıyor ya bana öyle geçmedi eşinize asılıyor vs yani bu kadar göze sokarmi bu kadar rezilliği göze alirmi kocanız alain delonmu bilemedim ya yaşımız da olgun demişsiniz eşiniz trilyoner değil siz ordadiniz o çalışanlar ortalık kizişsın eğlence çıksın malzeme olsun derdinde bak bunuda dikkat edin şak şak lazım millete varsa bişey açık açık söylesinler gevelemesinler mesafe şart onu belirteyim .Eşiniz kov demiş bişey olsa eli ayağına dolaşır emin olmadan ben kimsenin günahına girmem.Yani niye sizi yanında tutsun eşiniz evde olsanız o kadını alır yardımcı daha rahat olur yani olacak olan.Ben böyle düşünüyorum

Aba altından sopa gösterin bence, sadece ima edin bakalım imanızı nereye bağlayacak.

Hani eşinize asiksa o kadın parasız çalışır eşinizle sizi yardımcı ol diye niye alsın dükkana mesela eşiniz ona eğilimi varsa tüm gün gözünüzün önünde eşiniz harbi saçmalık yani bunu düşünürdü yapacak olsa ha kadın sorunlu olabilir bilemem sizin bakış açınız sorunlu değilse açık açık sorarım ben rahatsız isem ve evet kovarim eşiniz kov demiş Tek sıkıntı kadının umutsuz ilgisi ise yapılabilir tabiki konuşun duruma göre aksiyon alın

Çevreden duyduğum eşiyle arası iyi değilmiş bana hiç anlatmadı, kendini dışarı atıyor stresten diyorlar ama eşime ilgisi çok belli kadınca bir hismi dersiniz ne dersiniz bilmiyorum ama eşim bile farkında eşim gelince gülümsemeler zaten çok aşırı süslü geliyor siz evinizin yanındaki tatlıcıya bir ton makyajlamı gidersiniz yada adam içerde tek neden gideyim ayrıca bu bir defa olmadı kaç kere bişey uydurdu girdi bilmiyorum kaç gündür düşünüyorum aptal yerine konulmak istemiyorum

Eşiniz neden size atıyor topu?
Kendi erkek olarak kovamıyormu?

evet geliyor yardımcı olayım sabah çok işimiz oluyor kadın 40 takla atıyor yardımcı olmak için başta heralde sıkılıyor ondan dedim ama insan sabahın sekizinde yardım için gelirmi bir ton makyajla ben evdeyken o saatlerde uyurdum yani bana saçma geliyor

İnanın yanımda azarladı sesini yükseltti ben öyle azarlansam birdaha asla gitmem kadın akşama kadar gelmedi yine geldi

Yine azarlasın. Polisi çağıracağım desin.
Tacize giriyor artık. Uzaklaştırma bile alabilir yani.
Madem anlamayan bi tip.

1 Hic bir kadın karşılık görmediği adama boyle davranmaz, kaldı ki erkekler bilr artık bakti yüz vermiyor vazgeçiyor.
2 diyelim psikolojik rahatsızlığı var gidip eşinin kulağına gidecek şekilde duyurun
3 ben bu kadar rahatsız olsam belli ederim gelemz.

Çözüm sunmuş üyeler kovun o zaman ben bu kadar sinir olsam tatlı şerbetini dökerim kafasina polis mahkeme rezalet tın bana.Tabi eşimin olayla ilgisi yoksa.Tabi bu benim ben önceden eşimi kadını alır bir konuşma yaparım.Duruma göre yani ....Tabi siz bana bakmayın ben yaparım

Yine azarlasın. Polisi çağıracağım desin.
Tacize giriyor artık. Uzaklaştırma bile alabilir yani.
Madem anlamayan bi tip
Zaten benim kafamı kurcalayan önceden bişey olduda bu ondanmı bukadar yüzsüz eşimlede huzursuz oldum sordum açık açık yeminler ediyor ne yapacağımı bilmiyorum eşimle ayrılmayı bile düşünüyorum

Yani erkeklerin yeminine inanmamak lazım.
Onları iş üstünde görsen yine yapmadım der.
Ama somut birşey görmeden böyle eşinize yüklenmekte ona haksızlık.
Ya bi süre gözlemleyeceksiniz. Mesela ses kaydı alacaksınız veya takip edeceksiniz.
Yada gerçekten polise şikayet edip uzaklaştırma alacaksınız.
Kendiniz yüz göz olmayın derim.

Zaten bende eşimden emin olsam bende yaparım ama emin olamiyorum

Polis uzaklaştırma vermez kadın tehditmi ediyor tatliciyimi dagitiyor dükkana geliyor birşey yapıyor mu yani eşiniz bana bakıyor eşim huylaniyor diye uzaklaştırma alamaz ha sizin eş bir aksiyon alır bı olay çıkar anca öyle ama kadın iftira da atabilir esnafsiniz yani hoş olmaz sizin için.Kritik ya bu durum ben insan gibi konuşmayı bir kere denerdim.Sadece bir kere

Nebilim korkumu desem dile düşmesi mi desem hergün kafamda planlayıp konuşamıyorum
Dile düşecek olan ne akacak kan damarda durmaz derler sakince üçünüz konusamayacakmisiniz illa dükkanda olmasında gerek yok bir gün izin verin çalışanlara bir saat vs kimse şahit olmak zorunda değil konuşmaya.Bakalim kadın neler diyecek eşinizin suratına bı dinleyin eşinizin tepkisi ne olacak.Ha diyorsanız cami yıkılır minarenin altında kalırız eşim tutamaz ben tutamam kendimi o zaman zor evet.Genede sorunlarda insan gibi sakince konuşmayı başlatmak ve devam ettirebilmek konuyu açanın sorumluluğundadir.Bence insanlar konuşarak çözebilmeli.Cozulmezse başka ne yapılabilir oda o zaman düşünülür

Nebilim korkumu desem dile düşmesi mi desem hergün kafamda planlayıp konuşamıyorum
Yahu kadın geldiğinde hayırdır sen sürekli bizim dükkandasın ortak yapalım seni diye imalı konuş. Kaşın gözün imanı belli etsin. Eşin içerdeyse bir şey istedi mi eşim içerde ben yardımcı olayım de yani halinizden tavrınızdan aksın rahatsız olduğunuz bir iki sert çıkın bu kadardan kimse laf çıkartmaz en kötü daha tutucu bir kadın heralde sert mizaçlı falan derler

İnanın yanımda azarladı sesini yükseltti ben öyle azarlansam birdaha asla gitmem kadın akşama kadar gelmedi yine geldi

Kimsenin azarlanip geri gelecegini sanmiyorum inatla. Kadinin akli dengesi yerinde olmayabilir.
Ya da başka bir durum var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…