supheleniyorum acaba aldatiyormu

Cinsel güç arttırıcı alıyor, size isteksiz. Kullanmıyorsunuz ama eşinizde prezervatif var. Gidiyor, gelmiyor falan. Bence cevap, sorunuzda gizli. Ama tercih sizin ister gidin ister kalın... :işsiz:

Çalışmadığın halde sırf kendi bencilliğin için seni aldatan adamdan 2 tane çocuk yapan sensin..
Adam senden ayrılana kadar o evde yüzsüz yüzsüz duracak olan sensin.
Yazık, çok yazık.

Çalışmadığın halde sırf kendi bencilliğin için seni aldatan adamdan 2 tane çocuk yapan sensin..
Adam senden ayrılana kadar o evde yüzsüz yüzsüz duracak olan sensin.
Yazık, çok yazık.

Bilip bilmeden bos bos yaziyorsnz...adam yaptiklarini ailesine kendine aileme mahkemeye hic bi kanitim yokken oylece evimi terk edip suclu duruma duseyim degilmi..adam gununu gun ederken bende
Yasadigim kotu anilarimla kalayim degilmi.birde beni suclasin kendini aklasin degilmi tamda istedigi gibi ekmegine sag sureyim...

Aklin varsa kendine sakla

Cahiller çocuk yapmamalı işte. Okeye 4. arar gibi yalnız kalmayayım diye çocuk yapıp da hastalık kapmış olabilecek şerefsiz bir adamdan gelen mikropları çocuğa bulaştırmayı göze alan biri çocuk yapmamalı.

Adami yakaladim sonrafa cocuk yaptim diye mi dusunuyorsun.farkindaysan dort aylik hamileyim olaylarda son bir iki ayda cok siddetlendi...kiz evladim olmasa bu cocugu dusunmezdim bu saatten sonra tekrar evlenmeyi dusunmemdiginden evladima kardes dusunmemmk kotu

Adami yakaladim sonrafa cocuk yaptim diye mi dusunuyorsun.farkindaysan dort aylik hamileyim olaylarda son bir iki ayda cok siddetlendi...kiz evladim olmasa bu cocugu dusunmezdim bu saatten sonra tekrar evlenmeyi dusunmemdiginden evladima kardes dusunmemmk kotu

Ne yakalaması? Adam hep aynıymış, dört aylık mevzu gibi degil anlattiklariniz. Beyni olan anlardı.

Ne yakalaması? Adam hep aynıymış, dört aylık mevzu gibi degil anlattiklariniz. Beyni olan anlardı.
Ya bacim böyle kendini alim sanan kör cahillere cevap verme bildigini icine sineni yap tek gercek o Adam seni ve senin sevgini haketmiyor tekrar geldiginde Al karsina konus yada yapabilirsen iyi bi kanit bul ama sakin cep telefonunu karistirip mesajlarini kanit olarak kullanma cünkü mahkeme sana ceza verir baska bi kanit bul ve Al karsina konus beni sevmiyorsan hayatinda baskasi varsa ayrilalim benim gururum var bile bile aldatilmayi kamdiracak degilim de bosanalim istediginle düs Kalk umrumda deil benim icin cocuklarim Bunda sonra de

Ya bacim böyle kendini alim sanan kör cahillere cevap verme bildigini icine sineni yap tek gercek o Adam seni ve senin sevgini haketmiyor tekrar geldiginde Al karsina konus yada yapabilirsen iyi bi kanit bul ama sakin cep telefonunu karistirip mesajlarini kanit olarak kullanma cünkü mahkeme sana ceza verir baska bi kanit bul ve Al karsina konus beni sevmiyorsan hayatinda baskasi varsa ayrilalim benim gururum var bile bile aldatilmayi kamdiracak degilim de bosanalim istediginle düs Kalk umrumda deil benim icin cocuklarim Bunda
Tatlim destek olsugun icin cok tskederim

Seni yazdiklarina benzer seyler soyledim ve kac gundur konusmuyorum zaten bizi haketmiyorsun hakettigin hayati yasa dedim ariyo cvb vermiyorum..biraz rahat birakayim kafasina gore takilsin hic beklemedigi anda karsisin cikarim..canim arastirdim kari koca arasinda ozel hayatin gizliligi olamayacagi icin msj yakalamamda suc olmaz.ailesine akrabalarina yaptiklarini ispatlamayi cok istiyorum en buyuk ceza u bu olur.

Ya bacim böyle kendini alim sanan kör cahillere cevap verme bildigini icine sineni yap tek gercek o Adam seni ve senin sevgini haketmiyor tekrar geldiginde Al karsina konus yada yapabilirsen iyi bi kanit bul ama sakin cep telefonunu karistirip mesajlarini kanit olarak kullanma cünkü mahkeme sana ceza verir baska bi kanit bul ve Al karsina konus beni sevmiyorsan hayatinda baskasi varsa ayrilalim benim gururum var bile bile aldatilmayi kamdiracak degilim de bosanalim istediginle düs Kalk umrumda deil benim icin cocuklarim Bunda sonra de
Alim sanan kör cahil dediğiniz kişi tıp fakültesinde okuyor ve bu tarz güvensiz cinsel ilişkilerin çocuğa yansıyan olumsuz sonuçlarını çok iyi biliyor. Asıl cahil hiçbir şey bilmeden aptalca çocuğunu riske atanlar ve onu savunanlar.

Alim sanan kör cahil dediğiniz kişi tıp fakültesinde okuyor ve bu tarz güvensiz cinsel ilişkilerin çocuğa yansıyan olumsuz sonuçlarını çok iyi biliyor. Asıl cahil hiçbir şey bilmeden aptalca çocuğunu riske atanlar ve onu savunanlar.

Alim ilimle olur hikmetle olur bilimle deguldegil Rabbimden gelen herseye tevekkul ederiz..her hatasina ragmrn esimi iyi gosteren simdide hatalarini gormemi isteyen yolumu ayirma zamani geldigini isaret eden Rabbime tevekkul ediyorumm...ancak O nasip ettigi an gozlerdeki perdeler kalkar ancak izin verdiginde idrak edebiliriz.

Yaziklar olsun ki makamini mevkisini egitimini kibriyle kirletenlere...tip okuyorsan cok iyi bilmen gerekir sizin imkansiz dediginize Rabbim ol dediginde izin verdiginde nasilda oluyor...
Herkes ister cok mutlu bir yuva kurmak ama olmayincada hayattaki herseydenmi feragat edelim guzeller guzeli Rabbimin hediyesi bi evladim var yillardir kardes hsreti cekiyor yillardir kardesi olursa ismini mehmet koymayi hayal ediyor..hep erteledik ama evladimi kardessiz buyutmek istemedim..tip okuyorsun y anlaman bilmen lazim bunlari

Medeniyet insan olmakla olur saygi duymakla olur ama saygisizliginla medeniyet dersi vermeye calisiyorsun..once insan ol insan olabilmek icinde once saygili ol Rabbimin yarattigi hic bir canliyi kimsenin kucumsemedi saygisizlik etmesi ne haddi varsa sikayetin Yaratana et

Haydaa! Burada insanlar yardımcı olmaya çalışıyor,konu sahibine farklı bakış açıları sunmaya çalışıyor mesele birden Allah/din konusuna gelmiş nasıl olduysa.Biraz daha ilerlese tıpçılar veya üniversite mezunları dinsiz/diğerleri de İslam savunucusu ilan edilecek.Burada bu kadıncağızın zaten yeterince problemi varken bu meselelerin hiç yeri değil arkadaşlar

Alim ilimle olur hikmetle olur bilimle deguldegil Rabbimden gelen herseye tevekkul ederiz..her hatasina ragmrn esimi iyi gosteren simdide hatalarini gormemi isteyen yolumu ayirma zamani geldigini isaret eden Rabbime tevekkul ediyorumm...ancak O nasip ettigi an gozlerdeki perdeler kalkar ancak izin verdiginde idrak edebiliriz.

ay şimdi ne alaka Rabbim Rabbim....
Sen bu muhabbeti prezervatifle dolaşan, turist kız avcısı kocana yap
belki bi aydınlanma yaşar.

Herşey Allahtan tabiki.. Rabbim göstermiş zaten.. neyi bekliyorsunuz? Adam dışarda her türlu naneyi yiyor.. kendinizi düşünmuyorsanız karnınizdaki çocuğu düşünün.. Kırgın ciceklerdeki mesude gibi Kemalim yapmaz demeyin.. Kendinizi çocuğunuzu düşünün.. Adam rahat tabi.. Hakkınızda hayırlısı olsun ne diyeyim..
Yorumlarınızı okudum konu sahibim. Siz zaten sineye çekip oturacaksiniz.Buraya konu acarkende gelebilecek eleştirilere de açık olmalısınız.. Herkes kendi düşüncesini paylaşıyor size biraz da olsa yardım etmek adına.. Umarım sizin ve çocuklarınız için herşey iyi olur..

Son düzenleme:

Kadina neden bukadar yükleniyorsunuz anlamiyorum aldatan koca kadinmi suclu herzaman saygi baki kalmali ayrilsada ayrilmasada uyarini düzgün sekildede yazabilirdin ama assaliyarak yaziyorsun kadin birde hamile yazik günah bukadar assalamaya hakkiniz yok okumak cehaleti alir bazi seylerde baki kalir

:KK43:insanlar cok acimasiz olmus bosuna dememisler git derdin varsa tasa anlat diye surda su kadina güzel dille bak bacim kocan bariz aldatiyo bosan cocuklarina kendine yeni sayfa ac diceksiniz altin üstü hakaret edince rahatliyormusunuz kadin zaten bosanacam diyor neden assaliyorsunuz Kim seve seve bosanirki belki kadin seviyor ve ici yaniyor Adam yapmis zatn serefsizlini herseyi hakediyor ama bu kadin haketmiyor cocuk yapmis diye cahil diyorsunuz kadin cocuguma öz kardes olsun istedim demis ne var Bunda demek ki kendi ne güveni var bakabilir cocugunun sagligi icin tabiki cinsel iliski yapmasin kocasiyla ama düzgün dille anlatsaniz ne olur yani destek istiyor bu kadin kimseye anlatmamis buraya yazmis

:KK43:insanlar cok acimasiz olmus bosuna dememisler git derdin varsa tasa anlat diye surda su kadina güzel dille bak bacim kocan bariz aldatiyo bosan cocuklarina kendine yeni sayfa ac diceksiniz altin üstü hakaret edince rahatliyormusunuz kadin zaten bosanacam diyor neden assaliyorsunuz Kim seve seve bosanirki belki kadin seviyor ve ici yaniyor Adam yapmis zatn serefsizlini herseyi hakediyor ama bu kadin haketmiyor cocuk yapmis diye cahil diyorsunuz kadin cocuguma öz kardes olsun istedim demis ne var Bunda demek ki kendi ne güveni var bakabilir cocugunun sagligi icin tabiki cinsel iliski yapmasin kocasiyla ama düzgün dille anlatsaniz ne olur yani destek istiyor bu kadin kimseye anlatmamis buraya yazmis

Kimsenin kadını aşağıladığı yok.
Durumunu bile bile 2. çocuğu kendi isteğiyle yapmasına laf söyleniyor.
İşin yok, gücün yok, paran yok, kocan zaten evde yok.
Eee o çocukların günahı nedir?

Kimsenin kadını aşağıladığı yok.
Durumunu bile bile 2. çocuğu kendi isteğiyle yapmasına laf söyleniyor.
İşin yok, gücün yok, paran yok, kocan zaten evde yok.
Eee o çocukların günahı nedir?
Ayrica cahil demek ve sizin gibi kadinlardan nefret ediyorum demek assalamaktir

Param var diyor kadin
A tamam parası varsa hemen bir kardeş daha yapsın nasılsa henüz emin değil...
Hey güzel Allahım. Ben de ilkokul öğretmeniyim ve çocuklara şimdiden düzgün bir aile ortamı yaşayamayacakları için üzüldüğümü tekrar belirtiyorum.
Bak şimdi diğer arkadaş gibi tahsilimle hava attım dimi?

Back
X