supheleniyorum acaba aldatiyormu

Canım bu adam seni al-dat-mı-yor. Sen kendi hür iraden ile kendini kandiriyorsun. Adın kadar eminsin ki başka kadınlarla yatıyor.

Neyse şimdi bu önemli değil bence. Önemli olan senin bu adamla bir daha hiç bir şekilde birlikte olmaman. Şimdi anladigim kadariyla nu arkadaş prezervatif ile korunuyor başka kadınlar ile yatarken. Ama diğer yandan arkadaşta sertleşme sorunu da var. Yani bu sebeple yok iyi hissedemiyorum yok bilmemne ayağına prezervatifsiz ilişkiye girme riski çok yüksek. Anladigim kadariyla hayat kadınlariyla birlikte zaten. Yani hamile bir kadına bulastirabilecegi en basit bir hastalık bile bence çok tehlikeli. Hepatit, hiv, frengi, mantar, siğil vs. Ya da en basiti bir grip bile bence hamile bir kadın için çok riskli. Yani sen artık bir annesin. Çocuğunun yaşam kaynağı sensin. Senden ve çocuğundan önemli hiç birşey yok. Lütfen artık bu adamı eve alma ve bu adamla ilişkiye girme. Adam senin ve bebeğinin sağlığı için çok ama çok ciddi risk taşıyor.

Neyse ki bunca şeyden sonra şüphelenmişsin be bacım... Bana öyle geliyor ki Yatakta kadınla basmayı bekleyeceksin boşamak için :işsiz:

Bence saka yapiyorsunuz? Tüm bunlar üzerine hala konfursmamak saka olmali

Üşenmedim 21 sayfayı okudum. Sakinliğinizi takdir ettim Z zanaaa Kendinizi strese sokmadan en uygun zamanda bu adamdan kurtulun. Üzerinize gereksiz yere gelmiş buradaki kimi üyeler. Madem çocuklarınıza bakacak maddi manevi gücünüz var, çocuklarınızı dünyaya getirmek sizin kararınız o zaman iyi yapmışsınız. Ama ne yazık ki dışarıdan bakınca şüpheleriniz yersiz gözükmüyor.

ayy cok guldumm yaa :)))) konu sahibi iyice emin olmak icin daha neyi bekliyosunuz acaba ?
otellerde prezarvatif oluyor konuklar için belki onlardan bir kaç tane almıştır laxım olabilir gibisinden
ama konu dahibinin diger anlattıklarıda tuaf daha dogrusu tam anlaşılmıyor
neden ayrı kalmışlar

otellerde prezarvatif oluyor konuklar için belki onlardan bir kaç tane almıştır laxım olabilir gibisinden
ama konu dahibinin diger anlattıklarıda tuaf daha dogrusu tam anlaşılmıyor
neden ayrı kalmışlar

Yazin otelde izinsiz calisiyor kisinda bir iki ay izne cikiyor evde oluyor tattismamiz oldugunda ayrilalim diyip bizden uzaklasiyor..peki otelde musteriye c...l guc arrtiri verdikleri oluyormu..veya yabanci turistlerle cok samimi olunup uzun yillar telefon msj gorusmeleri oluyormu

ben hayretler içinde okudum konunuzu daha da hayretler içinde okudum verdiğiniz cevapları?

saf mısınız acaba ? arkadaşım sen zaten kocasız yaşıyorsun hangi akla hizmet bunca şeye rağmen devam ediyorsun?
bırak kimseye açıklama dahi yapma alenen aldatıyor bu adam seni..
bide hamilesin Allah akıl fikir versin.
adamla beraber olma bari yazıktır o minicik bedene bi hastalık bulaşır..

Elimde net kanit olmasada aldatiliyormusum gibime geliyor
Sizinde fikirlerinizi bekliyorum
Aslinda asla aldatacagina ihtimal vermeycgim kocamdan supheleniyorum neden bu duygu olustu onuda cozemiyorum.
uzunca sure ayri kaldigimizda yedigi naneler var bunun msjla mektup telefon rehberi ve hic kullanmadigimiz halde esyalarinin arasindan cikan pr..fler
Cesitli seyler soyledi konu kapandi ve bir yildir ayri oldugumuzdan uzatmdim
otelde calistigi icin ayda bir eve geliyor
Buna ragmen telefonda konusmsktan bile sklyor
Mesai saatleri disinda arkadslar var yanimda bahanesiyle gece yarisins kadar bazen ertesi gune kadar cvb vermez telefona
Kapali kutu gibidir cok siradan sordugum sorularda bile kavga cikarir hakaretler havada ucusur
Msjlari ve arama kayitlarini yanima geldgnde siler
Surekli baska kadinlarin cok eglenceli oldugunu soyleyerek benim ciddiyetimi elestirir
Arkadasinin karisi calistigi oteldeki personelin yabanci kadin hayranligini soylemesi uzerine esim delirdi zor sakinlesti ve onlarla arama mesafe koydu ve gorusmyorz
Cebinden cikan c..l guc artirici ilac kutulari
Ve ayda birde olsa basarsz ve isteksz olmasi
Konduramiyorumda ama icimdeki supheleri bastiramiyorumda
Suphede birakan davranislarini yazicam daha

Diğerlerini saymana gerek yok zaten.
Kullanmadığınız halde prezervatif ve cinsel güç arttırıcı ilacın varlığı herşeyi açıklıyor zaten.
Alenen meydanda değil mi herşey?

Elimde net kanit olmasada aldatiliyormusum gibime geliyor
Sizinde fikirlerinizi bekliyorum
Aslinda asla aldatacagina ihtimal vermeycgim kocamdan supheleniyorum neden bu duygu olustu onuda cozemiyorum.
uzunca sure ayri kaldigimizda yedigi naneler var bunun msjla mektup telefon rehberi ve hic kullanmadigimiz halde esyalarinin arasindan cikan pr..fler
Cesitli seyler soyledi konu kapandi ve bir yildir ayri oldugumuzdan uzatmdim
otelde calistigi icin ayda bir eve geliyor
Buna ragmen telefonda konusmsktan bile sklyor
Mesai saatleri disinda arkadslar var yanimda bahanesiyle gece yarisins kadar bazen ertesi gune kadar cvb vermez telefona
Kapali kutu gibidir cok siradan sordugum sorularda bile kavga cikarir hakaretler havada ucusur
Msjlari ve arama kayitlarini yanima geldgnde siler
Surekli baska kadinlarin cok eglenceli oldugunu soyleyerek benim ciddiyetimi elestirir
Arkadasinin karisi calistigi oteldeki personelin yabanci kadin hayranligini soylemesi uzerine esim delirdi zor sakinlesti ve onlarla arama mesafe koydu ve gorusmyorz
Cebinden cikan c..l guc artirici ilac kutulari
Ve ayda birde olsa basarsz ve isteksz olmasi
Konduramiyorumda ama icimdeki supheleri bastiramiyorumda
Suphede birakan davranislarini yazicam daha
razamazan ayına özel kampanyadan mı faydalanıyorsunuz konu açarken...ya da yazdığın maddelere bakarak kocana kuş mu kondu diyesim geliyor,hayır bunun neresinden konduramıyorsun..adam kuşları kondurup kondurup geziyor halbuki

ben hayretler içinde okudum konunuzu daha da hayretler içinde okudum verdiğiniz cevapları?

saf mısınız acaba ? arkadaşım sen zaten kocasız yaşıyorsun hangi akla hizmet bunca şeye rağmen devam ediyorsun?
bırak kimseye açıklama dahi yapma alenen aldatıyor bu adam seni..
bide hamilesin Allah akıl fikir versin.
adamla beraber olma bari yazıktır o minicik bedene bi hastalık bulaşır..

Salak olmasam oldukca saf ve nazik biriyim..nasil okuyorsunuz nasil yorum yapiyorsnz vallahi bende hayretler icindeyim

ELESTIRMENIZI DEGIL SADECE TAVSIYELERINIZ ICIN BU KONUYU ACTIM..INSAN YARIN BIR GUN BASINA NEYIN.GELECEGINI BILEMEZ KINAMAYIN BUYUK SOZ KONUSMAYIN

Salak olmasam oldukca saf ve nazik biriyim..nasil okuyorsunuz nasil yorum yapiyorsnz vallahi bende hayretler icindeyim

sen kendini düşünmezsen kimse seni düşünmez.sana salak diyen olmadı saf mısın yazdım ama görüyorum ki az yazmışım.
hayır ne bekliyorsun olsun canım düzelir aman düzenini bozma erkek milleti falan mı dicektim.

hamilesin diye seni pofpoflayamam bu adamdan ikinci çocuğu yapmış olman zaten büyük bi bencillik aman dikkat et çocuğa hastalık bulaşmasın dedik..

ya senin gibi kadınlardan iyice nefret ettim be. yazık ki sizin gibiler anne oluyor.

sen kendini düşünmezsen kimse seni düşünmez.sana salak diyen olmadı saf mısın yazdım ama görüyorum ki az yazmışım.
hayır ne bekliyorsun olsun canım düzelir aman düzenini bozma erkek milleti falan mı dicektim.

hamilesin diye seni pofpoflayamam bu adamdan ikinci çocuğu yapmış olman zaten büyük bi bencillik aman dikkat et çocuğa hastalık bulaşmasın dedik..

ya senin gibi kadınlardan iyice nefret ettim be. yazık ki sizin gibiler anne oluyor.

Yaziklar olsun yaziklar olsun yaziklar olsun
Ne sadece insan gibi olmani tavsiye ediyorum tanimadin bir insan hakkinda surda sorunumu paylastgim icin bana saygisizlik yapamazsin.Allaha inancin olsa surda yazdiklarinin bir cogunu yazmazdim...hepimizin nasibini Rabbim verir eger bir canlinin dunya gelecek nasibi varsa Rabbim zaten sebep yaratir biz sadece sebebiyiz.

Yazin otelde izinsiz calisiyor kisinda bir iki ay izne cikiyor evde oluyor tattismamiz oldugunda ayrilalim diyip bizden uzaklasiyor..peki otelde musteriye c...l guc arrtiri verdikleri oluyormu..veya yabanci turistlerle cok samimi olunup uzun yillar telefon msj gorusmeleri oluyormu

yabanci turistle cok samimi olup uzun yillar telefon ve mesaj gorusmeleri oluyor mu ne demek?? esiniz bir turistle gorusuyor ve siz buna sesinizi cikarmiyor musunuz??

adam gozunuze soka soka size aldatiyor, kusura bakmayin, ama siz de bunu kabullenmissiniz sanirim.

Sana yorum yazmıştım, sonradan yorumları okudum da gerçekten bencil bir insansın. İnsan tek kalmayayım, yanımda olsunlar diye çocuk yapar mı? Kocam için değil kendim için diyorsun. Sen bu çocukların geleceğini, çocukluğunu, yetişmesini, yaşayacağı sıkıntıları, yaşamak isteyecekleri ve hak ettikleri düzgün aile ortamını hiç mi düşünmüyorsun? Belli ki düşünmüyorsun. Sonradan bu çocuklar o kadar eksik oluyorlar ki.. Şimdiden üzüldüm.

Ilk mesajı okudum da sadece. Bu adama daha nasıl kondurmuyorsunuz onu anlamadım. Adamın bir önünüzde fındık kirmadigi kalmış. Prez...of, güç artırıcı ilaç vsvsvs. Adam napsin daha. Neyine konduramadınız?

Çalışmadığın halde sırf kendi bencilliğin için seni aldatan adamdan 2 tane çocuk yapan sensin..
Adam senden ayrılana kadar o evde yüzsüz yüzsüz duracak olan sensin.
Yazık, çok yazık.

Back
X