supheleniyorum acaba aldatiyormu

bunları yapan bir adamın aldatmasına asla ihtimal vermiyorum demen de ilginç değil mi?

Bunları bile bile nasıl çocuk istediniz ? Boşandığınız da o çocuğa hem annelik hem babalık mı yapacaksınız. Gerçi ayrılacağınızı da sanmıyorum her şey ortada hala konduramıyorum diyorsunuz.

Ne Kondurabilmişsin !!!!
Ne Korunabilmişsin !!!!!

Hamilesiniz sizi üzmek istemem...
İnşallah Rabbim en hayırlısını versin size ve çocuklarınıza...

Size tuhaf gelebilir banada kolay degil.cevresel faktorlerde var yakinlarima gore sizin tespitlerinizn tam tersi cok tahsmmul etmedigimi soyluyorlar bunlari normal karsiliyorlar aldatildiklarina defalarca sahit olup sanki hic sorunlari yokmus gibi hayatlarona mutlu sekilde devam ediyorlar..daha 29 yasindayim yasim ilerledikce yalniz yassmaya daha cok gucum olacaginida dusunuyorum

Hamilesin de ne desem bilemedim konduramamak lafı komik kaçmış bu konuda.
Kısaca atı alan üsküdarı geçmiş.

kanıt topla ve kesinleşene kadar eşine bşe belli etme ki ortadan kaybetmesin delilleri..
neden orda kalıyor işi sürekli mi geçici mi

Ee o zaman siz zaten kaderinizi kendiniz seçmişsiniz.
'etrafımdaki herkes aldatılıyor, o zaman çocuk yapayım?'
Mideniz bu kadar geniş eyvallah da çocuklara yazık günah.
Bu kadar sevgisiz saygısız bir evde sırf bencilliğiniz yüzünden onları büyütmek hoş mu?

yani ne denilir ki? Bile bile çocuk yapmak. Cahillik desem değil. Cesaret desem ne alaka.

Cocuk meselesine niye bu kadar takiliyor anlamiyorum evladim icin kendim icin aile olmak icin istedim..esimin ysnimda olmama ihtimalini de cok dusundum buna ragmen cok istedim..hic evlenmeden cocuk sahibi olan bircok bayan varken nedrn bizim durumumuz goze batiyor

Çünkü sağlıklı düşünebilen herkes bu konuya kafayı takar.
Çalışmıyorsunuz, saygı görmüyorsunuz, yüzde 99,9 aldatılıyorsunuz, aşağılanıyorsunuz
üstüne de ailem için 2 tane çocuk yaptım diyorsunuz.

Yorumlara baktım da öyle yada böyle hamile bir bayana yapılmaması gereken alaycı yorumlar o kadar çok ki.. Üzücü gerçekten..
Sizin sorunuza gelince, belirtiler tamamen aldattığını gösteriyor... Umarım şüphelendiğiniz dönemde hamile kalmamışsınızdır!

Cok kirici degilmi yazdiklariniz.
Emin olsaydim kesinlikle dusunmezdm ama suphe olustu diye lak diye aldatiyor etiketi vurulmuyor son bir iki ayda yasadiklarmz olmasa yine bu kadar suphelenmezdm

Aslında burdan yazdıklarınızı okuyunca farklı bir şey düşünmek imkansız...
Ama dediğiniz doğru herkesin hayatı yaşadıkları farklı...
İnşallah daha güçlü olursunuz da kendi yolunuzu cizebilirsiniz....

Gerekirse bir hacker falan bul da şifrelerini kırdır ama kanıt arayayım derken mahkemede suç olur mu bilemem. Ya da başka bir kadınmış gibi yazış. O da çok can acıtıcı ama..
1 yıl bekleyeyim diyorsun, ne değişecek? belki her şey daha kötü olacak. şuan karar verme zamanı bence.

Bir yanim simdi git hic bekleme diyor diger yanim dogumda yaklasiyor cocugum ele avuca gelinceye kadar bekle diyor..esler arasinda ozel hayatin gizliligi olamayacagi icin bu konuda kanunen sorun yoktur.

Bir yanim simdi git hic bekleme diyor diger yanim dogumda yaklasiyor cocugum ele avuca gelinceye kadar bekle diyor..esler arasinda ozel hayatin gizliligi olamayacagi icin bu konuda kanunen sorun yoktur.
aldatiyor sizi hic safa baglamayin. benim kocamin cebinden niye prezervatif cikmiyor?! evde yeri bellidir o kutunun. igrenc ötesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…