- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
bunları yapan bir adamın aldatmasına asla ihtimal vermiyorum demen de ilginç değil mi?Elimde net kanit olmasada aldatiliyormusum gibime geliyor
Sizinde fikirlerinizi bekliyorum
Aslinda asla aldatacagina ihtimal vermeycgim kocamdan supheleniyorum neden bu duygu olustu onuda cozemiyorum.
uzunca sure ayri kaldigimizda yedigi naneler var bunun msjla mektup telefon rehberi ve hic kullanmadigimiz halde esyalarinin arasindan cikan pr..fler
Cesitli seyler soyledi konu kapandi ve bir yildir ayri oldugumuzdan uzatmdim
otelde calistigi icin ayda bir eve geliyor
Buna ragmen telefonda konusmsktan bile sklyor
Mesai saatleri disinda arkadslar var yanimda bahanesiyle gece yarisins kadar bazen ertesi gune kadar cvb vermez telefona
Kapali kutu gibidir cok siradan sordugum sorularda bile kavga cikarir hakaretler havada ucusur
Msjlari ve arama kayitlarini yanima geldgnde siler
Surekli baska kadinlarin cok eglenceli oldugunu soyleyerek benim ciddiyetimi elestirir
Arkadasinin karisi calistigi oteldeki personelin yabanci kadin hayranligini soylemesi uzerine esim delirdi zor sakinlesti ve onlarla arama mesafe koydu ve gorusmyorz
Cebinden cikan c..l guc artirici ilac kutulari
Ve ayda birde olsa basarsz ve isteksz olmasi
Konduramiyorumda ama icimdeki supheleri bastiramiyorumda
Suphede birakan davranislarini yazicam daha
Onun icin degil kizm icin istedim baba yok bari bi kardesi olsun
Ne Kondurabilmişsin !!!!
Ne Korunabilmişsin !!!!!
Hamilesiniz sizi üzmek istemem...
İnşallah Rabbim en hayırlısını versin size ve çocuklarınıza...
Size tuhaf gelebilir banada kolay degil.cevresel faktorlerde var yakinlarima gore sizin tespitlerinizn tam tersi cok tahsmmul etmedigimi soyluyorlar bunlari normal karsiliyorlar aldatildiklarina defalarca sahit olup sanki hic sorunlari yokmus gibi hayatlarona mutlu sekilde devam ediyorlar..daha 29 yasindayim yasim ilerledikce yalniz yassmaya daha cok gucum olacaginida dusunuyorum
yani ne denilir ki? Bile bile çocuk yapmak. Cahillik desem değil. Cesaret desem ne alaka.
kanıt topla ve kesinleşene kadar eşine bşe belli etme ki ortadan kaybetmesin delilleri..
neden orda kalıyor işi sürekli mi geçici mi
Cocuk meselesine niye bu kadar takiliyor anlamiyorum evladim icin kendim icin aile olmak icin istedim..esimin ysnimda olmama ihtimalini de cok dusundum buna ragmen cok istedim..hic evlenmeden cocuk sahibi olan bircok bayan varken nedrn bizim durumumuz goze batiyor
bunları yapan bir adamın aldatmasına asla ihtimal vermiyorum demen de ilginç değil
Bir yil oncesine kadar asla suphe etmzdm simdi tabiki supheleniyorum ama gecmisten gelen bi guven var
Yazlari surekli kisinda izin kullaniyor bir iki ay kadar
Ee o zaman siz zaten kaderinizi kendiniz seçmişsiniz.
'etrafımdaki herkes aldatılıyor, o zaman çocuk yapayım?'
Mideniz bu kadar geniş eyvallah da çocuklara yazık günah.
Bu kadar sevgisiz saygısız bir evde sırf bencilliğiniz yüzünden onları büyütmek hoş mu?
aldatmaktan öte eşin türlü kadınlarla birlikre gibi
Aslında burdan yazdıklarınızı okuyunca farklı bir şey düşünmek imkansız...Size tuhaf gelebilir banada kolay degil.cevresel faktorlerde var yakinlarima gore sizin tespitlerinizn tam tersi cok tahsmmul etmedigimi soyluyorlar bunlari normal karsiliyorlar aldatildiklarina defalarca sahit olup sanki hic sorunlari yokmus gibi hayatlarona mutlu sekilde devam ediyorlar..daha 29 yasindayim yasim ilerledikce yalniz yassmaya daha cok gucum olacaginida dusunuyorum
Gerekirse bir hacker falan bul da şifrelerini kırdır ama kanıt arayayım derken mahkemede suç olur mu bilemem. Ya da başka bir kadınmış gibi yazış. O da çok can acıtıcı ama..
1 yıl bekleyeyim diyorsun, ne değişecek? belki her şey daha kötü olacak. şuan karar verme zamanı bence.
aldatiyor sizi hic safa baglamayin. benim kocamin cebinden niye prezervatif cikmiyor?! evde yeri bellidir o kutunun. igrenc ötesiBir yanim simdi git hic bekleme diyor diger yanim dogumda yaklasiyor cocugum ele avuca gelinceye kadar bekle diyor..esler arasinda ozel hayatin gizliligi olamayacagi icin bu konuda kanunen sorun yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?