supheleniyorum acaba aldatiyormu

ekmek parası ama işini hç sewmedm. ömür boyu şüphe olcak snde... inşallh düşndğn gbi bşe yoktr

Aslinda, kendide boyle ortamda calismamaya tovbe etmisti ortamn bozuk oldugundsn sikayet edip durururdu ne olduysa tekrar donus yapti yillardir sikayet etmden calisiyor simdi

aldatiyor sizi hic safa baglamayin. benim kocamin cebinden niye prezervatif cikmiyor?! evde yeri bellidir o kutunun. igrenc ötesi
aldatiyor sizi hic safa baglamayin. benim kocamin cebinden niye prezervatif cikmiyor?! evde yeri bellidir o kutunun. igrenc ötesi
Esim sehir disinda calisiyor yazin aydabir ancak ugruyor surekl evde olsa zaten size danidmazdm.arkadasn esyalarinin arasindan karismis dedi siz olsaydiniz ne yapardnz acaba

Bu konulari yazdgmda rahatszm sizden ozur diliyorum..ama icim icimi yiyor zaten baska sorunlarda var bu konuda beni iyice uzajlastirdi ve ayrilik icin uygun zamani bekler oldum
Off be bacim aldatiliyorsun apacik (((insallah düzelir diyecegimde bir Kere yapan hep yapar

Esim sehir disinda calisiyor yazin aydabir ancak ugruyor surekl evde olsa zaten size danidmazdm.arkadasn esyalarinin arasindan karismis dedi siz olsaydiniz ne yapardnz acaba
Hamilesin ya sen nasi yapar bunu belki sen sevdigin icin ona sans veriyorsun her kadin anlar aldatildigini erkek hic bir sekilde saklayamaz sen de anlamissin ama affediyorsun ama bu ne yi düzeltiyorki malesef bir de mesafe varmis aranizda calistigi yere gitsene sende evinizi oraya tasiyin ama boswer bee karninda minik yavrun var sen üzülünce oda üzülür elin ogluna degmez bebegin icin hep güclü ol keske buraya yazmaktan fazlasi gelebilseydi elimizden

Evi tasimayi dusunuyorduk ama manevi sorunlar maddi sorunlar yuzunden vazgrctim uzulmk istemedum uzaktayken sorunlari gormezden gelmek daha kolay oluyor

he canim hep prezervatifler arkdasindan kaldi ona. allah aşkına kendini kandırma.

Şüpheleriniz varken neden korunmadınız ki?
Şimdi sizin için daha zor olacak, herşey ortada.

Tam olarak inansam zaten burda yazmazdim..ama bunun icin cok buyuk bi kavga edermiydin yada bosanirmydn
tabiki boşanırdım. göz göre göre başka kadınlarla yatıp kalkcak bende evde oturcam . zateneşimi gördügün yok. üstelik telefonunu saklıyor senden neden? eşimin telı hep ortadir mesela. bunu. ocın boşanmıcanda ne ıcın boşancan? sonunda bırını bulup seni boşadıgı zaman dank eder belki

Gercekten ya kadin hem aldatilmis hemde hamile günahtir ya

bu güclülük degil gücsüzlük. alırım cocugumu cekip giderim. herzaman dıyorum her bayanım elinde meslegı olacak . aşdatmayı boşver ya öşdü farz et yine kendı başına deveme edecektım. göz göre göre aldatmayı kabul etmek ve cocukları bahane etmek sacma.cogu maddıyattan kortugu ıcın

cocukla baglama taktıgı sonrada ozamanlar öyle degildi ama...
Hiçbir erkek evlenince veya çocuk olunca değişmez, bağlılığı artmaz.
Öyle düşünen kendini kandırır, model ortadadır konu sahibi görmek istememiştir gerçeği.
Vah yavrum olacak ben şu karı kız işlerini bırakayım demez karakteri bozuksa.

Kimsenin ne yasadigini nerden bileceksin anlamiyorum ne kadar kolay konusuyorsunuz bu ülkede bosanma davasi acti diye öldürülen onca kadin var ne mutlu size ki güvendiginiz seyler var maddiyat gibi aile destegi gibi bazilarinda yok bunlar hayat herkese esit davranmiyo

Olan olmus artik yapmasaydin korunsaydin demek sacma sen bence Bunda n sonra ne yapacagina karar ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…