ekmek parası ama işini hç sewmedm. ömür boyu şüphe olcak snde... inşallh düşndğn gbi bşe yoktr
kendi bozuk ortam degilAslinda, kendide boyle ortamda calismamaya tovbe etmisti ortamn bozuk oldugundsn sikayet edip durururdu ne olduysa tekrar donus yapti yillardir sikayet etmden calisiyor simdi
aldatiyor sizi hic safa baglamayin. benim kocamin cebinden niye prezervatif cikmiyor?! evde yeri bellidir o kutunun. igrenc ötesi
Esim sehir disinda calisiyor yazin aydabir ancak ugruyor surekl evde olsa zaten size danidmazdm.arkadasn esyalarinin arasindan karismis dedi siz olsaydiniz ne yapardnz acabaaldatiyor sizi hic safa baglamayin. benim kocamin cebinden niye prezervatif cikmiyor?! evde yeri bellidir o kutunun. igrenc ötesi
Off be bacim aldatiliyorsun apacik (((insallah düzelir diyecegimde bir Kere yapan hep yaparBu konulari yazdgmda rahatszm sizden ozur diliyorum..ama icim icimi yiyor zaten baska sorunlarda var bu konuda beni iyice uzajlastirdi ve ayrilik icin uygun zamani bekler oldum
Hamilesin ya sen nasi yapar bunu belki sen sevdigin icin ona sans veriyorsun her kadin anlar aldatildigini erkek hic bir sekilde saklayamaz sen de anlamissin ama affediyorsun ama bu ne yi düzeltiyorki malesef bir de mesafe varmis aranizda calistigi yere gitsene sende evinizi oraya tasiyin ama boswer bee karninda minik yavrun var sen üzülünce oda üzülür elin ogluna degmez bebegin icin hep güclü ol keske buraya yazmaktan fazlasi gelebilseydi elimizdenEsim sehir disinda calisiyor yazin aydabir ancak ugruyor surekl evde olsa zaten size danidmazdm.arkadasn esyalarinin arasindan karismis dedi siz olsaydiniz ne yapardnz acaba
Off be bacim aldatiliyorsun apacik (((insallah düzelir diyecegimde bir Kere yapan hep yapar
Hamilesin ya sen nasi yapar bunu belki sen sevdigin icin ona sans veriyorsun her kadin anlar aldatildigini erkek hic bir sekilde saklayamaz sen de anlamissin ama affediyorsun ama bu ne yi düzeltiyorki malesef bir de mesafe varmis aranizda calistigi yere gitsene sende evinizi oraya tasiyin ama boswer bee karninda minik yavrun var sen üzülünce oda üzülür elin ogluna degmez bebegin icin hep güclü ol keske buraya yazmaktan fazlasi gelebilseydi elimizden
en azindan inanmazdim yalan cünkiEsim sehir disinda calisiyor yazin aydabir ancak ugruyor surekl evde olsa zaten size danidmazdm.arkadasn esyalarinin arasindan karismis dedi siz olsaydiniz ne yapardnz acaba
he canim hep prezervatifler arkdasindan kaldi ona. allah aşkına kendini kandırma.Esim sehir disinda calisiyor yazin aydabir ancak ugruyor surekl evde olsa zaten size danidmazdm.arkadasn esyalarinin arasindan karismis dedi siz olsaydiniz ne yapardnz acaba
en azindan inanmazdim yalan cünki
tabiki boşanırdım. göz göre göre başka kadınlarla yatıp kalkcak bende evde oturcam . zateneşimi gördügün yok. üstelik telefonunu saklıyor senden neden? eşimin telı hep ortadir mesela. bunu. ocın boşanmıcanda ne ıcın boşancan? sonunda bırını bulup seni boşadıgı zaman dank eder belkiTam olarak inansam zaten burda yazmazdim..ama bunun icin cok buyuk bi kavga edermiydin yada bosanirmydn
cocukla baglama taktıgı sonrada ozamanlar öyle degildi ama...Şüpheleriniz varken neden korunmadınız ki?
Şimdi sizin için daha zor olacak, herşey ortada.
Evi tasimayi dusunuyorduk ama manevi sorunlar maddi sorunlar yuzunden vazgrctim uzulmk istemedum uzaktayken sorunlari gormezden gelmek daha kolay
Benim babam annemin yaninda bizim gözümüzün önünde sevgilisine mektup yazardi telefonla gülerek konusurlardi biz 4 kardestik annemin ne maddi ne manevi destekcisi vardi o kadin babamla sanki evlenecekmiydi oruspu gönül eglendiriyordu ama bir kadinin hayatini gururunu mahvederek 2 ay sonra ayrilmislardi babam geri barissin diye bizim televizyonu satti ona Telefon Aldi kari Aldi telefonu basti buna tekmeyi o karidan sonra en az 20 baska kadinla görüstü annem su an hissiz hic bise hissetmiyo babama ama babam yaslandigi icin köpek oluyor annemin etrafinda sevgililer gününde hediyeler aliyor neye yarar 54 yasinda 30 yasindaki bir kadini öldürdü hergün simdide affedirmeye calisiyo ama annem nefret bile etmiyo tek sanssizligim dayanagim yoktu diyor siz vardiniz sizi birakip gidemezdim bizim icin katlandi her hakarete annem
Kadinlar zayif ama anneler güclüdür kizim der hep sende güclü ol yavrularin icin
Yorumlara baktım da öyle yada böyle hamile bir bayana yapılmaması gereken alaycı yorumlar o kadar çok ki.. Üzücü gerçekten..
Sizin sorunuza gelince, belirtiler tamamen aldattığını gösteriyor... Umarım şüphelendiğiniz dönemde hamile kalmamışsınızdır!
Hiçbir erkek evlenince veya çocuk olunca değişmez, bağlılığı artmaz.cocukla baglama taktıgı sonrada ozamanlar öyle degildi ama...
bu güclülük degil gücsüzlük. alırım cocugumu cekip giderim. herzaman dıyorum her bayanım elinde meslegı olacak . aşdatmayı boşver ya öşdü farz et yine kendı başına deveme edecektım. göz göre göre aldatmayı kabul etmek ve cocukları bahane etmek sacma.cogu maddıyattan kortugu ıcın
cocukla baglama taktıgı sonrada ozamanlar öyle degildi ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?