supheleniyorum acaba aldatiyormu

Daha hangi yerine konduramıyorsun arkadaşım. Yatakta mı basman gerekiyor inanmak için ??

1 sene neden ayrı kaldınız o kısmı anlamadım? boşanma aşamasında falan mıydınız?
ayrıca diğer hareketleri şüphe uyandırıcı gerçekten. eşinizin telefonunu alabilirseniz 5 dakikalıgına online işlerden dökümüne bakın.

Bu konulari yazdgmda rahatszm sizden ozur diliyorum..ama icim icimi yiyor zaten baska sorunlarda var bu konuda beni iyice uzajlastirdi ve ayrilik icin uygun zamani bekler oldum
zaten sizi mutlu edemiyorsa, anlaşamıyorsanız aldatmasını beklemeye gerek olmadıgını düşünüyorum, eğer ayrılmak istiyorsanız.

Yok canim.
Hayatta olmaz.Senin kocan yapmaz oyle seyler,aldatmaz seni...
Ya kardesim alaymi ediyon, kafami buluyon anlamadiM.
Adamin herseyi ortada hala yapmaz diyo,yataktada gorsen inanma zaten.
Kendini kandir otur oyle.

bir de hamilesiniz..
hep mi ayda 1 görüşerek ilişki sürdüreceksiniz ?
yazık gerçekten böyle adamlar evlenip sizinde hayatınızı karartıyor.

Kisin evde baharda haftada bir kac gun geliyor yaz boyuncada ayda bir izin veriyorlar..gecenlerde uyardi beni suphede birakirsan gelirim ogrenirim dedim sen yap yada yapma rezil oldugunla kalirsn dedi.yapan her turlu yapar dedi ama yapmam dedi.

otelde çalisan hiç tandigim yok bilmedigmden siruyorum
otelde çalisanlar evlerine ayda birmi gider hep ? nasil bi evlilik sizinki anlamadim
çocuk da var Allah yardimcin olsun

1 sene neden ayrı kaldınız o kısmı anlamadım? boşanma aşamasında falan mıydınız?
ayrıca diğer hareketleri şüphe uyandırıcı gerçekten. eşinizin telefonunu alabilirseniz 5 dakikalıgına online işlerden dökümüne bakın.

Evi terk etme huyu var sorumsz ve ustune gittigimde evi terk ediyor aylar sonra yine geliyor gorusmemz devam ediyor ama ayrilip gidiyor

otelde çalisanlar evlerine ayda birmi gider hep ? nasil bi evlilik sizinki anlamadim
bi tanışım var, müdür olarak çalışıyor 2 günde 1 tam gün çalışıyor. hepsi aynı mııdır bilmem

Oncelikle sakin olun. Hamilesiniz Allah korusun uzuntuden bir sey olur. Allah gostermesin.
Esiniz belliki yapiyor bir seyler. Ailenizden biri yaniniza gelsin. Ve onlarin yaninda yuzlesin tek basiniza sormayin Allah korusun bir sey yapar size falan. Dikkat edin.. Hakkinizda hayirlisi olsun insallah..

Evi terk etme huyu var sorumsz ve ustune gittigimde evi terk ediyor aylar sonra yine geliyor gorusmemz devam ediyor ama ayrilip gidiyor
peki sen bu adamı neden çekiyorsun?
terketsin eve alma. kaç yaşındasınız yahu evi terkedip gidip geri dönmek nedir.. bir de aylar sonra diyorsunuz.

2 yildir ôtel de calisiyorum vé bugune kadar ayda bir eve gideninide duymadim.Adam resmen sazan yerine koyuyor karisini.
Àma kadin inanmaya hazir zaten.
Bir iki daha elestirilse, kocasina arka cikicak, ama béni seviyo,ozunde iyi bir insan ...
Demek ki ô adam 24 saat duraksiz calisiyor, bravo ne diyim

Kanma bacım kanma niye kanıyorsn seni insan yerine bile koymayan bir insana hala kadınlık yapmak nasıl bir akıl tutulmasıdır !!! Aç gözünü

Back
X