- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten sizi mutlu edemiyorsa, anlaşamıyorsanız aldatmasını beklemeye gerek olmadıgını düşünüyorum, eğer ayrılmak istiyorsanız.Bu konulari yazdgmda rahatszm sizden ozur diliyorum..ama icim icimi yiyor zaten baska sorunlarda var bu konuda beni iyice uzajlastirdi ve ayrilik icin uygun zamani bekler oldum
ayy cok guldumm yaa :)))) konu sahibi iyice emin olmak icin daha neyi bekliyosunuz acaba ?kullanmadığınız halde pr...tif(siz öyle yazdınız diye bende öyle yazıyorum) bulmuşsunuz.İçine su koyup balon oynamıyor herhalde.
Bassa bile sonuç:özünde iyi biri.Daha hangi yerine konduramıyorsun arkadaşım. Yatakta mı basman gerekiyor inanmak için ??
bir de hamilesiniz..
hep mi ayda 1 görüşerek ilişki sürdüreceksiniz ?
yazık gerçekten böyle adamlar evlenip sizinde hayatınızı karartıyor.
Aynen ya öyle bir laf da vardı dimi! Özünde iyi olan insanları hiç bilmiyormuşuz gibi kendileri kanmış bizi de kandırmaya çalışıyorlarBassa bile sonuç:özünde iyi biri.
1 sene neden ayrı kaldınız o kısmı anlamadım? boşanma aşamasında falan mıydınız?
ayrıca diğer hareketleri şüphe uyandırıcı gerçekten. eşinizin telefonunu alabilirseniz 5 dakikalıgına online işlerden dökümüne bakın.
kullanmadığınız halde pr...tif(siz öyle yazdınız diye bende öyle yazıyorum) bulmuşsunuz.İçine su koyup balon oynamıyor herhalde.
bi tanışım var, müdür olarak çalışıyor 2 günde 1 tam gün çalışıyor. hepsi aynı mııdır bilmemotelde çalisan hiç tandigim yok bilmedigmden siruyorum
otelde çalisanlar evlerine ayda birmi gider hep ? nasil bi evlilik sizinki anlamadim
çocuk da var Allah yardimcin olsun
Aynen ya öyle bir laf da vardı dimi! Özünde iyi olan insanları hiç bilmiyormuşuz gibi kendileri kanmış bizi de kandırmaya çalışıyorlar[/QUOTE
Belkide on yil onceki masumiyetine kaniyorum galiba
peki sen bu adamı neden çekiyorsun?Evi terk etme huyu var sorumsz ve ustune gittigimde evi terk ediyor aylar sonra yine geliyor gorusmemz devam ediyor ama ayrilip gidiyor
2 yildir ôtel de calisiyorum vé bugune kadar ayda bir eve gideninide duymadim.Adam resmen sazan yerine koyuyor karisini.otelde çalisan hiç tandigim yok bilmedigmden siruyorum
otelde çalisanlar evlerine ayda birmi gider hep ? nasil bi evlilik sizinki anlamadim
çocuk da var Allah yardimcin olsun