supheleniyorum acaba aldatiyormu

Sunuda aciklayayim p..fleri ve ilaclari musterilern istedigini soyluyor bes yildizli otele gelen adam otel persnelinden boyle sey istermi

Evi terk etme huyu var sorumsz ve ustune gittigimde evi terk ediyor aylar sonra yine geliyor gorusmemz devam ediyor ama ayrilip gidiyor

Daha önünü görmeden, böyle bir düzensizlik içine, bu adama, neden çocuk yaptın, neden?
Ne cesaret hamile kaldın?!

Sunuda aciklayayim p..fleri ve ilaclari musterilern istedigini soyluyor bes yildizli otele gelen adam otel persnelinden boyle sey istermi
Eşim bekarken otellerde çalıştı surekli hiç kimse ona böyle bir talepte bulunmadı hiç kimse zaten personele gidipte" bana kondom alır mısın, cinselligim iyi geçsn diye su ilacı alır mısın" DEMEZZZZ!!!

net kanit olmasa mi :) prezervatif %100 yeterli zaten. Cebinden cikan ilaclar da cabası.Geriye gözünüzle görmek kalmis bence.

Diğer yandan aldatmasa da kafasına gore ayrılıp aylar sonra barismasi da yeterli bir sebep zaten. Boyle bir insan affedilir mi yahu. Aile olamamış ki.

Canım arkadaşlara katılıyorum eşin seni kandırıyor ve kadınların iç güdüleri kuvvetlidir sizde hissetmişsiniz

Zaten bir cocugum var cocugum icin istedim esim icin degil..olsun veya olmasin her ihtimali dusundum

peki boşanırsanız nasıl bakacaksınız iki çocuğa birden? işiniz var mı? yoksa diğer çocuğu sanayiye mi vereceksiniz?

hay allahım...

adam dediği tüm yalanlara inanmak, ayda bir evine gelen, sürekli evi terk eden, sonra hiç bişey olmamış gibi eve dönen adamdan çocuk yapmak....

ben anlamıyorum bu kadınları.

2 yildir ôtel de calisiyorum vé bugune kadar ayda bir eve gideninide duymadim.Adam resmen sazan yerine koyuyor karisini.
Àma kadin inanmaya hazir zaten.
Bir iki daha elestirilse, kocasina arka cikicak, ama béni seviyo,ozunde iyi bir insan ...
Demek ki ô adam 24 saat duraksiz calisiyor, bravo ne diyim[/QUOT
Bende soruyorum bu sene turzm kotu persinel almiyorlar bende idare ediyom diyo gecen senelerde boyle degildi ayda en az bir defa yanina giderdk bu sene izin yok diyir

şaka gibisin ablacım yaaa ağzım açık okudum

sonra karar verdin kesin aldatmıyordur

peki boşanırsanız nasıl bakacaksınız iki çocuğa birden? işiniz var mı? yoksa diğer çocuğu sanayiye mi vereceksiniz?

hay allahım...

adam dediği tüm yalanlara inanmak, ayda bir evine gelen, sürekli evi terk eden, sonra hiç bişey olmamış gibi eve dönen adamdan çocuk yapmak....

ben anlamıyorum bu kadınları.

Cocuklarimla bir hayat kurmk istiyorum esim zatrn etkisiz eleman..ayri kaldigimda birsz calistim parami harcsmasin diye bir kac parca tarla aldim simdi birini satsam yine bi duzen kurarim insallah cifyclik yapip cocuklarima bakabilirm

Çocuğu niye yaptın diye kızıyoruz ama çevrende birileri de sana akıl mı verdi yoksa çocuk yap kocan eve bağlanır,ailesi olduğunu anlar filan diye?

Bir hafta sonra arkadasinin evine gitcem ne yapiyor ne yapmiyor ogrenmeye calisicam iyi insanlar insallah durustce herseyi anlatirlar..kadin sozunu esirgemeyen biri zatrn

Agzim acik okudum... Adam gidicek aylar sonra gelcek bende onu eve alcam!! Yok ya nerde kaldiysa orda kalmaya devam etsin isim olmaz ve su ayda 1 gelme olayi ne ya?? sehir disinda filan mi?? Senin kocan madem ayda 1izin yaoio ozaman bi 10-15bin kazaniodur bahsis maas filan e izin de yapmio full calisio... Sana solicek biseyim yok kinamakmda istemem rabbim basima vermesn kimseye vermesin.. Bile bile lades seninki bu 1. Hala konduramadm dedigini adam biliodur ve seni parmaginda oynatio demekki senin cozmus kocan ama sen onu cozememissin bu da 2

En azından bir güvencen varmış; sevindim. Hiç kurcalayıp kendini düşürme. Hersey ortada arkadaş hadi Bye de geç buna

Back
X