supheleniyorum acaba aldatiyormu

Cocuklarimla bir hayat kurmk istiyorum esim zatrn etkisiz eleman..ayri kaldigimda birsz calistim parami harcsmasin diye bir kac parca tarla aldim simdi birini satsam yine bi duzen kurarim insallah cifyclik yapip cocuklarima bakabilirm
Etkisiz eleman dediğin kişiden iki de çocuk yapıyorsun ben bakarım diye, bu durumda aldatması neden umurundaki? Çok kopuk bir evlilik, ayda bir gelip giden adam, senin de aslında çok umurunda değil gibi, tam olarak ne istiyorsun? Ortada zaten evlilik yok.

Cali
Agzim acik okudum... Adam gidicek aylar sonra gelcek bende onu eve alcam!! Yok ya nerde kaldiysa orda kalmaya devam etsin isim olmaz ve su ayda 1 gelme olayi ne ya?? sehir disinda filan mi?? Senin kocan madem ayda 1izin yaoio ozaman bi 10-15bin kazaniodur bahsis maas filan e izin de yapmio full calisio... Sana solicek biseyim yok kinamakmda istemem rabbim basima vermesn kimseye vermesin.. Bile bile lades seninki bu 1. Hala konduramadm dedigini adam biliodur ve seni parmaginda oynatio demekki senin cozmus kocan ama s
onu cozememissin bu da 2[/
Calistigi yer iki saat uzaklikta hergun gelip gitmesi imkansz sbah bir kac saat aksamda da bir kac saat calisiyor gece iste cikiyor

Etkisiz eleman dediğin kişiden iki de çocuk yapıyorsun ben bakarım diye, bu durumda aldatması neden umurundaki? Çok kopuk bir evlilik, ayda bir gelip giden adam, senin de aslında çok umurunda değil gibi, tam olarak ne istiyorsun?

Tabi boyle olmasini istemiyorum ama cok inatci ve sorumsuz..sozde yanina tasinacaktik ama cok borc var evimden cikip oralarda kiraya gitmeye cesaret edemedim.

Arkadaslar burda yazdiklarimi akrabam komsum veya bi arkadasima desem abartiyorsun derler ve kocama guvenmedigin icin beni suclarlar

sızın ıcın uygun zaman dogum oldugu zaman olarak mı dusunuyorsunuz. eger aılenız bu konuda arkanızda ise doğumu beklemenıze gerek yok. kafanıza gercekten koyduysanız boşanma konusunu şuan bıle bunu yapabılırsınız. önemlı olan aılenızın gebelık durumunuzdan dolayı sıze tam destek vermesı. hakkınızda hayırlısı olsun sızın adınıza gercekten uzuldum. ben olsan evladımın yuzunu bıle gostermemek ıcın mahkeme acısından elımden gelenı yapardım.

sızın ıcın uygun zaman dogum oldugu zaman olarak mı dusunuyorsunuz. eger aılenız bu konuda arkanızda ise doğumu beklemenıze gerek yok. kafanıza gercekten koyduysanız boşanma konusunu şuan bıle bunu yapabılırsınız. önemlı olan aılenızın gebelık durumunuzdan dolayı sıze tam destek vermesı. hakkınızda hayırlısı olsun sızın adınıza gercekten uzuldum. ben olsan evladımın yuzunu bıle gostermemek ıcın mahkeme acısından elımden gelenı yapardım.

Benim sorunumun basladigi yer aile uzun suredir gorusmuyorum evliligimin bu hale gelmesi annemin eseru

Arkadaslar burda yazdiklarimi akrabam komsum veya bi arkadasima desem abartiyorsun derler ve kocama guvenmedigin icin beni suclarlar

iki saatlik mesafeden ayda bir gelen, kafasına esince evi terkedip giden eşiniz için mi abarttığınızı düşünecekler?bunları kabullenmek için maddi koşullarınızın aşırı elverişsiz olması gibi elzem durumlar mı var yoksa çevrenizin düşünce tarzı mı çok farkli?

przvtfler haplar seni ikna etmemiş. bi sonraki adımı bekle bakalım

Oteldeki arkadasininmis esyalarinin arasina karismis bir kez ilac kutusu buldum cebinde arkasi vermis musteriler istedigi zaman vermesi icin baska zaman ilac cikti arkadasi vermis..o zaman kizsamda hesab sorsamda beklemiyordum otel ortamini pekde bilmedigimden olabilirmi diye gunahina girmek istemedim.ocak ayinda alman bi kadindan msj geldi annesinin msjlarindan dolayi ozur falan yazmis.kadnini aradim yarim yamalak almancayla tersledim..esim bunlar genis insanlat bunlara gore normal dedi babasina sikayet ettim bir kac gun sonra unutuldu.bunlari yine ciddiye almazdim ama surrkli kapsli kutu gibi olmasi en ufak sorunu cok buyutmresi ve bixim icin hicbirsey yapmamisi bunlari tekrar gozonune almama sebep oldu

Oteldeki arkadasininmis esyalarinin arasina karismis bir kez ilac kutusu buldum cebinde arkasi vermis musteriler istedigi zaman vermesi icin baska zaman ilac cikti arkadasi vermis..o zaman kizsamda hesab sorsamda beklemiyordum otel ortamini pekde bilmedigimden olabilirmi diye gunahina girmek istemedim.ocak ayinda alman bi kadindan msj geldi annesinin msjlarindan dolayi ozur falan yazmis.kadnini aradim yarim yamalak almancayla tersledim..esim bunlar genis insanlat bunlara gore normal dedi babasina sikayet ettim bir kac gun sonra unutuldu.bunlari yine ciddiye almazdim ama surrkli kapsli kutu gibi olmasi en ufak sorunu cok buyutmresi ve bixim icin hicbirsey yapmamisi bunlari tekrar gozonune almama sebep oldu
kalbini kırmak istemem ama erkekler bişeyle yakalandıklarında ilk dedikleri "arkadaş" üzerine atmak. ikincisi hissediyosan doğrudur. olayı büyütmeden onu araştırmanı tavsiye ederim. asla itiraf etmez çünkü

iki saatlik mesafeden ayda bir gelen, kafasına esince evi terkedip giden eşiniz için mi abarttığınızı düşünecekler?bunları kabullenmek için maddi koşullarınızın aşırı elverişsiz olması gibi elzem durumlar mı var yoksa çevrenizin düşünce tarzı mı çok farkli?

Gecen maddi durumu cok iyi gayette akli selim olarak gordugum annemle yasit komsuma telefon konusunu soyledim kimle konustugunu sordugumda bana cok haraket etti dedim.oda beni hsksiz buldu esinine telefonu cvbverdigi icin hic unutmayacagi bir ders vermis kocasi erkekler boyle seyleri sevmez normal dedi

kalbini kırmak istemem ama erkekler bişeyle yakalandıklarında ilk dedikleri "arkadaş" üzerine atmak. ikincisi hissediyosan doğrudur. olayı büyütmeden onu araştırmanı tavsiye ederim. asla itiraf etmez çünkü
herseyin farkindayim ama hislerlede ani hareket etmek istemedim..arkasinin ailesiyle gorusmek icin uygun vakti bekliyorum terk edipgittigimde suc ustume kalmasi tum ailesine rezil olsun istiyorum

Ayda 1 kere eve gelen adamdan çocuk yspmayı nasıl başardın bacım ya??
Vallahi helal olsun
Nurtopu gibi bir boynuzun var ayrıca, kabul et ve şu salağı sepetle.

herseyin farkindayim ama hislerlede ani hareket etmek istemedim..arkasinin ailesiyle gorusmek icin uygun vakti bekliyorum terk edipgittigimde suc ustume kalmasi tum ailesine rezil olsun istiyorum
işte hep takip et. sosyal hesapları takip et. e maiileri takip et. telefona bak ara sıra. kesin delil bul kaydet. sonra al intikamını

işte hep takip et. sosyal hesapları takip et. e maiileri takip et. telefona bak ara sıra. kesin delil bul kaydet. sonra al intikamını

Posta hesabinin ve facebok sifresni unuttugunu acamadgi soylyor.ama internet kullandgini benden gizlemeye calisiyor.tabi uzakta olunca elimden birsey gelmiyor

Posta hesabinin ve facebok sifresni unuttugunu acamadgi soylyor.ama internet kullandgini benden gizlemeye calisiyor.tabi uzakta olunca elimden birsey gelmiyor
haklısın. evde labtoptan internete girdi mi hiç. bi arkadaşım bu şekilde labtopu bilgisayarcıya kırdırarak aldatıldığını kanıtlamıştı

Back
X