- 20 Haziran 2016
- 1.618
- 2.781
- 133
- 40
- Konu Sahibi Hellohappiness
-
Meni lekeleri beyaz oluyor ya kızMeni olduğuna emin misiniz ya nasıl anladınız tövbe estağfurullah gülmeyin ama çiş olmasın
Ya ne bilim ben hiç bakmadim kiMeni lekeleri beyaz oluyor ya kıztiş ne alaka
Çiş değil eminim. Yani belli meni olduğu nasıl tarif edeyim bilemedimMeni olduğuna emin misiniz ya nasıl anladınız tövbe estağfurullah gülmeyin ama çiş olmasın
Bazen arada onlarında geliyormuş sanki bı ara eşim öyle demistiÇiş değil eminim. Yani belli meni olduğu nasıl tarif edeyim bilemedim
Bazen eşimin çamaşırlarını atarken fark ediyorum o yüzden yüksek dereceye atarım hep ordan biliyom canımYa ne bilim ben hiç bakmadim ki
Umarım öyledirBazen arada onlarında geliyormuş sanki bı ara eşim öyle demisti
Bence akıntıdır ya yada gece yatarken rüya görmüşse felanÇiş değil eminim. Yani belli meni olduğu nasıl tarif edeyim bilemedim
Akşam çıkardı çamaşını.Sabah ereksiyonunda olmuştur belki.
Gece aynı çamaşır yok muydu üstünde ?Akşam çıkardı çamaşını.
Kuzum yapmayınca onlarda öyle sızıntı oluyormuş .benimkide alır .bence kuruntu yapmaUmarım öyledirSabah işe gitmeden duş almıştı. Gelince de aldı. Normalde de titizdir bakımlıdır ama kış günü günde 2 kere duş alması pek sık değildir.
Kız dur ateşe verme ortaligiErkek bunlar herşey beklenir
https://giphy.com/3otPoN6moBROgS05PO
Hayır sabah gitmeden duş aldı. Akşam da duş aldı. Alşamki çamaşırda fark ettim.Gece aynı çamaşır yok muydu üstünde ?
Himm peki onlarn da bixim gibi akıntı herhaldeBazen eşimin çamaşırlarını atarken fark ediyorum o yüzden yüksek dereceye atarım hep ordan biliyom canım ☺☺ Bende iki yıllık evliyim bu günlerde fark ettim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?