Eşimin akrabasının akrabası olan bir kişiyle yıllar önce ,bekarken yaşamış olduğu bir aşk varmış.yaşanmış bitmiş neyse.Biz evleneli 10 yıl kadar oluyor. 2 çocuğumuz var. Bu zaman zarfında o kadın da evlenmiş, bir çocuğu var. BU kişi geçen yıl eşinden boşandı. Akrabalar arası olduğundan ister istemez karşılasıyoruz.Çocuklar oynuyor falan. Ama ne eşim (en azından ben öyle biliyorum)ne ben hiç konuşmadık kendisiyle.Geçen gün 2 gün üst üste olan,ortak tanıdıklarımıza ait bir toplantıya gidilmesi gerekti.Biz eşimle ve ufak çocuğumla gittik. Büyük olan çocuğum o gün tesadüf babaannesinde kaldığı için onlar birlikte gitmişler.Ama nasıl gitmişler..
Bu kadın toplamış onları arabasına o götürmüş. Kaç gündür uykularım kaçtı. Kayınvalde daha önce yaşanmış olayı biliyor.Buna rağmen nasıl böyle birşey yapar,(hemde 2 gün üst üste)arabasına binecek kadar onunla yakınlaşır, içime sindiremiyorum. Konuyu eşime açtım. Saçmalıyorsun dedi.Annenle konuşacaksın.rahatsızlığımı ileteceksin,kendine çeki düzen vermesi gerektiğini söyleyeceksin dedim.Bugün konuşmuş. Tesadüf öyle oldu demiş k.validem.Eşimde çok da fazla uzatma (o kadından için)kendini önem veriliyormuş hissedecek dedi.aaSizce konu kapanmalı mı? kadının çok yakın akrabası k.valideyle karşı komşu ve akraba.Kocasından ayrıldıktan sonra iyice orayı mesken tuttu. Kadının bizim mutlu yuvamıza kem gözle bakıp,çomak sokmak ister gibi bir hali olduğundan şüpheliyim. çok korkuyorum ya kocamı ayartmaya kalkışırsa
Ne yapayım?