- 27 Ekim 2016
- 332
- 349
- 18
- Konu Sahibi ekimkahvesen
-
içeri boşaldı mı ki bi de adetten kaç gün sonra oldu buKonum yukarı cıksın diye yazıyorum bi bakıverin kızlar ya
Hayır içerde boşalma olmadı cok cok eminiz bu konuda , adetin 15. Günü . 33 32 yada 34 günde bir civanpercemi icerek regl oluyorum. Sadece bir dakika girdi belki 1 dk bile tam olmamıstır ama zevk suyu vardır muhakkak . 1 dklık bişeyde riskim ne kadardır kiiçeri boşaldı mı ki bi de adetten kaç gün sonra oldu bu
Aşmam gereken sorunlarmdan sonra burada hamileyim diye konu acmak istiyorum ama şimdi değilKorunmalarına rağmen hamile kalanlar da var yıllarca uğraşmasına ragmen hamile kalamayanlar da var bu yuzden sorunuzun kesin bir cevabı olmaz ama içeri boşalma olmadıysa ihtimal düşük.
Napalım hayırlısı olsun artık gelen Allahtan diyeyim :)Çok dusuk bir ihtimal stres yapmayın boşalmış olsa olabilir derim ama zevk suyunda çok az canlı sperm var ve 1 dakika da dusuk bir ihtimal ama olacaksa da zaten olur hayırlısı olsun hakkınizda
bazılarının canım erkeğin zevk sıvısından bile hamile kalanları duyuyorum ben ama belli de olmaz bu kadar eminsen canım yoktur hamilelik diye düşünüyrum
şuan arayan bir kadın olarak ALLAH aratmasın gülüm eğer olursa da doğru zaman bu zamanmışNapalım hayırlısı olsun artık gelen Allahtan diyeyim :)
Hayırlısı olsun canım benim inşallah bu ay meleğin geliyor sana canım benim :)şuan arayan bir kadın olarak ALLAH aratmasın gülüm eğer olursa da doğru zaman bu zamanmış
Aynen Allah bilir 1 dklık bişeyle kalırsam bu benim mucizem olur demekki , icimi rahatlatıp risk ne kadardır diye düşünüyorjm sürekliregl döngünüzün 15. günüymüş tarih olarak riskli ama bir nevi dışa çekilme yöntemi uygulamışsınız sorun olmaz bence.. Ama Allah bilir tabi ol derse olur..
ay her arkadaştan dua ister durumdayım canım :) ALLAH RAZI OLSUN moral çok önemli bu ay inanarak bekleyeceğim bebeğimiHayırlısı olsun canım benim inşallah bu ay meleğin geliyor sana canım benim :)
Dualarım seninleee :)ay her arkadaştan dua ister durumdayım canım :) ALLAH RAZI OLSUN moral çok önemli bu ay inanarak bekleyeceğim bebeğimi
Dualarım seninleee :)
Hakkında hayırlısı olsun umarım istediğin zaman açarsın konunuAşmam gereken sorunlarmdan sonra burada hamileyim diye konu acmak istiyorum ama şimdi değil
Tesekkür ederiiiimmmm :)Hakkında hayırlısı olsun umarım istediğin zaman açarsın konunuihtimalin düşük endişelenip strese girme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?