- Konu Sahibi Dou_You_Wanna
Kızlar çok sağolun yorumlarınız için. Ama dün akşam öyle şeyler oldu ki![]()
![]()
![]()
Ben dün işyerinde merdivenlerden yuvarlandım,acile kaldırıldım. Şok geçiriyodum. Eve gelip, biraz kendime gelince gene beyfendiyi aradım. Olayı hbr vermek için. Ama tlfnum açılmadı. Mesaj attım bende durumu anlatan. Tam 1 saat sonra cvp verdi. Güyya panikledi bana bişey oldu diye. Ben aradım. Dedim daha şimdi gördün? Evet duymamışım fln dedi. Ya bu adam benle birlikteyken dakkada bi tlfnuna bakan adam. Hadi duymadı. Görmedimi peki? Her neyse.. Ben sordum internettemiydin die? Verdiği cevap kos kocaman bir SANANE oldu. Sonra deli gibi kavga etmeye başladık. Ben de içimdekileri bir bir döktüm. Sen yalan sölüyosunda, şölede bölede... İçimde ne varsa döktüm. Çarşamda günü tlfndan girmişmiş. Ama onun bunca olay içinde takıldığı tek bir şey var!!! Benim ondan habersiz face e girmem!!! Bana sırf bu yüzden cehennemin dibine kadar yolun var bile dedi
![]()
![]()
![]()
Sonra pişman oldu. Sinirle söledim demeye başladı. Ben sana şuraya gitme, şunu yapma diyemeyecek miyim dedim? Hayır diyemezsin dedi. Hadi o zaman güle güle dedim bende. Dedim ki; bidaha bana sevgilim deme. Sevgili olarak görsen, beni gerçekten sevsen bana herşeyden önce saygın olurdu... Benim ciddi olduğumu anlayıncada bana nette neler yaptını tek tek anlattı.Yeminler etti. Ama içimden bişey koptu kızlar
![]()
![]()
Çok kırdı, çok üzdü beni. Sabahta günaydın iyi misin diye soruyo. Sadece iyim dedim bidahada bişey yazmadım..
azcık burnu sürtsün dur barışcaksanda hemen barışma sanane ne demekmiş