Şüphelerim doğrumu kızlarr!!!

Kızlar çok sağolun yorumlarınız için. Ama dün akşam öyle şeyler oldu ki :50: :50: :50: :50: Ben dün işyerinde merdivenlerden yuvarlandım,acile kaldırıldım. Şok geçiriyodum. Eve gelip, biraz kendime gelince gene beyfendiyi aradım. Olayı hbr vermek için. Ama tlfnum açılmadı. Mesaj attım bende durumu anlatan. Tam 1 saat sonra cvp verdi. Güyya panikledi bana bişey oldu diye. Ben aradım. Dedim daha şimdi gördün? Evet duymamışım fln dedi. Ya bu adam benle birlikteyken dakkada bi tlfnuna bakan adam. Hadi duymadı. Görmedimi peki? Her neyse.. Ben sordum internettemiydin die? Verdiği cevap kos kocaman bir SANANE oldu. Sonra deli gibi kavga etmeye başladık. Ben de içimdekileri bir bir döktüm. Sen yalan sölüyosunda, şölede bölede... İçimde ne varsa döktüm. Çarşamda günü tlfndan girmişmiş. Ama onun bunca olay içinde takıldığı tek bir şey var!!! Benim ondan habersiz face e girmem!!! Bana sırf bu yüzden cehennemin dibine kadar yolun var bile dedi :43: :43: :43: :43: Sonra pişman oldu. Sinirle söledim demeye başladı. Ben sana şuraya gitme, şunu yapma diyemeyecek miyim dedim? Hayır diyemezsin dedi. Hadi o zaman güle güle dedim bende. Dedim ki; bidaha bana sevgilim deme. Sevgili olarak görsen, beni gerçekten sevsen bana herşeyden önce saygın olurdu... Benim ciddi olduğumu anlayıncada bana nette neler yaptını tek tek anlattı.Yeminler etti. Ama içimden bişey koptu kızlar :43: :43: :43: Çok kırdı, çok üzdü beni. Sabahta günaydın iyi misin diye soruyo. Sadece iyim dedim bidahada bişey yazmadım..

azcık burnu sürtsün dur barışcaksanda hemen barışma sanane ne demekmiş

iyiyim canım ne olsun asıl sen nerelerdesin hayırsızım benim iş buldun kader arkadaşını unuttun :9:

bu arada do_you_wannacığım nasılsın neler oldu gelirsen bizleri bilgilendir

kız ne iş bulması deli:1: kursa başladığımdan beri nete fazla takılamadım erken yat erken kalk vss.ama kurs bitti baya oluyor yeni yeni döndüm eski düzenime:)işe gelince aramadım bile erteledik eşimle çocyğa ağırlıkverdik kısmetse düşünüyoruz artık umarım benimde bir bebişim olur:emir_bebek::emir_bebek::nazar::12::16:

arkadaşlar ya yıkıcı olmayım diyorum ama hadi diyelim adam haklı arkadaşımız çok sıkıyor onu ,bunaltıyor diyelim öle bile olsa bu laflar söylenirmi "sanane" "yok diyemezsin " gibi emirvari ,bencilce hareketler cık olmadı bence onu geçtim çelişkili ,anı kurtarıcı laflar hoplayıp zıplamalar yalan söylemeler, yok ya kusra bakmasın ama hiç bir erkeği hç birşey için alttan alamam olağanüstü durumlar dışında güvensizlik hissedersem ki bu durumda sürmez ilişki bende.ayaküstü kırk yalan uydurur bunlar ya pc de ne ya? bilgisayar oyunu ne ?senin sevgilinden ,onun kalbinden ,senin hakkındaki olumsuz düşüncesinden daha mı önemli? bu kadarmı değer veriyosun kız arkadaşına bir pc oyunu kadar değerim yoksa olmaz olsun öle sevgili..kusra bakma canım şahsen benim yorumum bu. ama sen bilrsin tabi ben sevmiyorum bu tür saygısızlıkları şahsen ben kaldıramam biraz hassasımdır bu konularda ,değer verdiğim ölçüde değer görmek isterim öle alçalıp ezilip büzülemem beni bırakcak diye ,kimseninde bi taraflarını kaldıramam zaten alttan almaktan kendilerini bişey sanar bu erkekler gözlemlerime dayanarak sölüyorum tecrübe yani....ama sen içinden geldiği gibi davran bence, sonra onu dinledim bunu yaptım dememek için kalbinden geçeni yap affetmek istiyorsan bunu ilerde sorun yapmıcaksan affet, ama sindiremiyceksen de unut gitsin ilerde daha ciddi tartışmalar olabilir şimdiden böyle ise seni önemseyen değer veren bir insan çıkıcaktır karşına...

Arkadaşlar hepiniz çok çok sağolun. İyiki varsınız. Size olanı biteni anlatayım. Cumartesi iş çıkışı çok kötü kavga ettik. İş ayrılmaya bile geldi. İkimizde sakinleşip ertesi gün buluşmaya karar verdik. Buluştuk. Oturduk konuştuk sorunlarımızı. Beni aldı internet cafeye götürdüğü. Gittiği yere. Oyunu açtı verdi elime. Hiç bişey demiyorum otur oyna bakalım napıcaksın dedi. Kızlar.. Ben kalkamadım oyundan bidaha :52: :52: :52: :52: Hemde maç oyunu düşünün.. Oyundan sonra faceini fln açtı. Adam tertemiz. Günahını aldım. Onunda takıldığı nokta. Benim onun güvenini sarsmış olmam. Yapma dediği şeyi yapmış olmam. Bende gönlünü almaya çalıştım. Rsimler fln çekildik. Gece annemle konuşup anneler gününüde kutladı.

Arkadaşlar hepiniz çok çok sağolun. İyiki varsınız. Size olanı biteni anlatayım. Cumartesi iş çıkışı çok kötü kavga ettik. İş ayrılmaya bile geldi. İkimizde sakinleşip ertesi gün buluşmaya karar verdik. Buluştuk. Oturduk konuştuk sorunlarımızı. Beni aldı internet cafeye götürdüğü. Gittiği yere. Oyunu açtı verdi elime. Hiç bişey demiyorum otur oyna bakalım napıcaksın dedi. Kızlar.. Ben kalkamadım oyundan bidaha :52: :52: :52: :52: Hemde maç oyunu düşünün.. Oyundan sonra faceini fln açtı. Adam tertemiz. Günahını aldım. Onunda takıldığı nokta. Benim onun güvenini sarsmış olmam. Yapma dediği şeyi yapmış olmam. Bende gönlünü almaya çalıştım. Rsimler fln çekildik. Gece annemle konuşup anneler gününüde kutladı.

çok sevindim bacım, inşallah hep böyle gider, önce ki yorumumdada dediğim gibi çok üstüne gitmemek lazım onlarda bi birey ben hata edip malımmış gibi gördüm sen de o hataya düşme :)

Evet cnm çok haklısın. Ben hatamı gördüm. Seni aldatabileceğim dahi aklına gelmemeli, bu kadarmı hiçim gözünde? Bu kadarmı bekliyosun bunu benden? dedi. yıllar önce olan şey çocukluktu. Seni tanımıyodum, sevmiyodum. Seni kaybedince anladım gerçekleri dedi. Seni bulmuşken aynısını yapacak kadar aptal değilim dedi. Ama yaparsamda şu meydanın ortasına geçer senin ve herkesin ortasında hatamı haykırır, boynuma zincir vurdurtur gezerim dedi. Bunu benden bekleme dedi.

tavrını belirtmekle iyi yapmışsın canım oturup konuşup tatlıya bağlamanazi iyi olmuş.zaten herşey konuşularak çözüme varıyo o küsüp susunca sen susunca olmuyo ortaya dökmek lazım bir an evvel yoksa ilerde içine attığında bir volkan gibi patlayıp daha kötü sonuçlar doğurabilir..umarım bir daha bu tür şeyler yaşamazsınız..sevgiyle...sevgilinle kal:1::9::9:

tavrını belirtmekle iyi yapmışsın canım oturup konuşup tatlıya bağlamanazi iyi olmuş.zaten herşey konuşularak çözüme varıyo o küsüp susunca sen susunca olmuyo ortaya dökmek lazım bir an evvel yoksa ilerde içine attığında bir volkan gibi patlayıp daha kötü sonuçlar doğurabilir..umarım bir daha bu tür şeyler yaşamazsınız..sevgiyle...sevgilinle kal:1::9::9:

Aminnn canım benimmmm

Canımmm. Çok sağol yorumun için. Normalde pat pat sölerim herşeyi ama bu sefer akıllıca hareket etmek istiyorum. Delil peşindeyiim şiuan. Herşeyi didik didik ediyorum. Zaten rabbim önüme seriek eminim...

inş canım o deliilleri tek tek sana kendi eliyle verir inş ama dediğim gibi hislerine güven çünkü çoğu zaman olar bizi yanıltmaz....aman aman kıskanç bir imaı çizmedin bana kuruntu yapmazsın bence o yüzden altıncı hissini baz al..unutma kadın hisseder rabbim yardımcın olsun ve ben yanılmış olayım inş :29::29::29:

Back
X