- 8 Nisan 2013
- 1.476
- 514
- 163
Şimdi...
Ortada bir yalancı var bunu belirleyelim.Öncelikle suçu birine atmadan önce sana şunu söyleyeyim. Böyle hastalıklı insanlar gerçekten var.
Eğer yalancı olan kız ise? : Sevgilin muhtemelen yumuşak yüzlü, insanları kırmak istemeyen birisi. Sevgilin o kıza ümit vermese bile, herhangi bi basit "merhaba" "iyi günler" lafından ümitlenen tipler gerçekten var. Sen sevgilinin arkasında dur. Sizi ayırmaya çalışıyor. Bir süre sonra başaramayınca vazgeçer, emin ol. O hastalıklı tipe haddini ancak böyle bildirirsin. Dövmek sövmek çözüm değil.
Eğer yalancı olan sevgilin ise? : Sevgilinin öyle olduğunu sanmıyorum da eğer öyleyse yapılacak tek şey ayrılmak. Affetmek gibi bir ihtimali unutursun. Böyle basit konularda yalan söyleyen biri, önemli konularda ne yapar bilemiyorum. Zaten bir yalancı için çok da üzülmeye değmez. Yalanlarını yüzüne vurur ayrılırsın. O kıza da, sevgilinin gerçek yüzünü gösterdiği için teşekkür edersin.
Yalancıyı tespit etmek çok kolay. O kıza, erkek arkadaşınla sevgili olduğuna dair bir kanıtı olup olmadığını soracaksın. Elle tutulur kanıtlar lazım ama. Beraber çekilmiş fotolar, sevgilinin telefonundan yollanmış mesajlar vs. Eğer kız bunları sana gösterebilirse veya gösteremezse, iki türlü de yalancıyı bulmuş olursun.
teşekkür ederim öncelikle kıza sordum bunu elinde hiç bişey yok erkek arkaşım kızın attığı mesajlalrıda göstermişti bi kere kız buna cevap ver neolur vermezsen sevginle uğraşırım falan yazıyodu canım. olaylardan kafam karışıp kendi kendime kuruntu yaptım galiba bende