• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şüphelerim :( :(

Şimdi...
Ortada bir yalancı var bunu belirleyelim.Öncelikle suçu birine atmadan önce sana şunu söyleyeyim. Böyle hastalıklı insanlar gerçekten var.
Eğer yalancı olan kız ise? : Sevgilin muhtemelen yumuşak yüzlü, insanları kırmak istemeyen birisi. Sevgilin o kıza ümit vermese bile, herhangi bi basit "merhaba" "iyi günler" lafından ümitlenen tipler gerçekten var. Sen sevgilinin arkasında dur. Sizi ayırmaya çalışıyor. Bir süre sonra başaramayınca vazgeçer, emin ol. O hastalıklı tipe haddini ancak böyle bildirirsin. Dövmek sövmek çözüm değil.
Eğer yalancı olan sevgilin ise? : Sevgilinin öyle olduğunu sanmıyorum da eğer öyleyse yapılacak tek şey ayrılmak. Affetmek gibi bir ihtimali unutursun. Böyle basit konularda yalan söyleyen biri, önemli konularda ne yapar bilemiyorum. Zaten bir yalancı için çok da üzülmeye değmez. Yalanlarını yüzüne vurur ayrılırsın. O kıza da, sevgilinin gerçek yüzünü gösterdiği için teşekkür edersin.
Yalancıyı tespit etmek çok kolay. O kıza, erkek arkadaşınla sevgili olduğuna dair bir kanıtı olup olmadığını soracaksın. Elle tutulur kanıtlar lazım ama. Beraber çekilmiş fotolar, sevgilinin telefonundan yollanmış mesajlar vs. Eğer kız bunları sana gösterebilirse veya gösteremezse, iki türlü de yalancıyı bulmuş olursun.

teşekkür ederim öncelikle kıza sordum bunu elinde hiç bişey yok erkek arkaşım kızın attığı mesajlalrıda göstermişti bi kere kız buna cevap ver neolur vermezsen sevginle uğraşırım falan yazıyodu canım. olaylardan kafam karışıp kendi kendime kuruntu yaptım galiba bende

teşekkür ederim öncelikle kıza sordum bunu elinde hiç bişey yok erkek arkaşım kızın attığı mesajlalrıda göstermişti bi kere kız buna cevap ver neolur vermezsen sevginle uğraşırım falan yazıyodu canım. olaylardan kafam karışıp kendi kendime kuruntu yaptım galiba bende

Kendi kendine kurulma hiç.Benim arkadaşımın başına geldi benzer olay.Bundan 10 yıl önce falan üniversiteye hazırlanırken dersaneden bir manyak bizim arkadaşa takmıştı. Beni bile bıçakla tehdit etmeye kalktı. Kızın anne babasını dersaneye çağırtmıştık. Meğer kızda psikolojik bi hastalık varmış. Kendi söylediğine, kendi yaptığına kendi de inanıyormuş. Ruh hastası, manyak çok. Sen böyle manyaklara takılıp ilişkini yıpratma. Zaten korktuğun gibi bi durum varsa,bi süre sonra sen istemesen de ortaya çıkar emin ol. Yorma kafanı hiç, relax :ssz::ssz:

Hemen suphelenme sevgilinden. Aklini kurcalayan bisey varsa acik acik konus.
Var oyle yussuz insanlar. Neler duyuyor okuyoruz. Bence once kizin babasiyla konusun. Kizda da iyi cesaret face bi soyad eklemek fln. Hic mi akrabasi yok bunun listesinde.. Biz iliski durumunu yazmaktan cekinirdik (artk face yok ama ..)

zaten kızın fortolarında birala sigarala resmi var çekindiği biri yok galiba normal bi kız değil kesinlikle babasıyla konuşnca inşallah düzelr artık uğraşmaz teşekkür ederim cevabın için canım

Bazen oluyor hayatımızda böyle psikopatlar
Ama yine de sevgilinden kaynaklı bi durum olup olmadığından emin olmalısın
Sevgilinin hattının arama kaydını netten takip edebilirsin
En azından onu arayıp aramadığını kontrol etme şansın olur
Tabi bunu yaparken artı ve eksilere hazır ol :ssz:

haklısınız numarasını yazıp öğrenebiliyomu arananlar canım

dikkat edin siz yine de. açık açık konuş sevgilinle seni anlayacaktır eminim. gerçekten seven insan sevdiğinin üzülmesini istemez o da seni bu konunun ne kadar üzdüğünü görünce bi hal çaresine bakar

inşallah canım hal olur bu olay

Bencede dogru olabilir, yani erkek arkadasiniz dedigi gibi o bisey yapmiyo ama kiz takintili... Ama yinede fazla güvenmeyin derim... Erkek arkadasiniz madem bu aranizda sorun oluyo önemli bi adim atmasi gerekir artik.... En önemli sebebide sizin üzülmeniz ve bu konu yüzünden sorun yasamaniz, gergin anlar gecirmeniz.... Eger bunu önemsemiyosa var biseyler... Bu sekil söyleyin,artik savciligami verir, babasinami söyler kendi bilir ama bisey yapmasi lazim ve hic ikiletmedende numarasini degismesi lazim... Erkek arkadasinizin sifreleri sizde varmi, takip olayiniz varsa yapin, gerci siler hersey akilli... Bide hepsini gectim nefret ettigi halde, uyarmak icin olsa bile o kizla irribata gecmesi hic hos degil, tamamen hayatinizdan cikartmadan sie huzur yok.... Allah yardimciniz olsun... Bence konunun üstüne durun, hafife alincak bi durum degil...

face şifresi var bende o kızı bu olaylar olmadan engellemiş zaten canım.kendisi konuşmamış arkadaşını yollamış söyle diye zaten bütün okul biliyo o kızın erkek arkadaşıma takıntılı olduğunu hafife alamıyorum zaten kaç gündür düşünmekten yoruldum okullar kapalıyken kız rahatsız etmiyodu hiç okullar açıldı yine başladı okulu bitmeden huzur vermicğe benziyo babasıyla konuşunca artık rahat bırakır inşallah canım teşekkür ederim cevabınız için

Kendi kendine kurulma hiç.Benim arkadaşımın başına geldi benzer olay.Bundan 10 yıl önce falan üniversiteye hazırlanırken dersaneden bir manyak bizim arkadaşa takmıştı. Beni bile bıçakla tehdit etmeye kalktı. Kızın anne babasını dersaneye çağırtmıştık. Meğer kızda psikolojik bi hastalık varmış. Kendi söylediğine, kendi yaptığına kendi de inanıyormuş. Ruh hastası, manyak çok. Sen böyle manyaklara takılıp ilişkini yıpratma. Zaten korktuğun gibi bi durum varsa,bi süre sonra sen istemesen de ortaya çıkar emin ol. Yorma kafanı hiç, relax :ssz::ssz:

bundan önce hiç böyle bi insan tanımadım ben nasıl bi kız bu kadar yüzsüz olabiliyo anlamış değilim zaten canım. çok doğru bi yalan varsa o çıkar zaten kesin içimi ferahlattınız teşekkür ederim

Şahsen ben istemediğim sürece bana kimse asılamaz. Haddini bildiririm. Sevgilinin hoşuna gidiyor sanırım seni kıskandırmak.....

Canım karşıdaki insan şizofrende olsa istenmediğini gün gelir anlar ve uzaklaşır :19:

Kaldıki bu kadar rahatsızlık derecesinde bu olay hala sevgilinin neden facebook muhabbetlerin de..

Sen bu kızı sevgilininin ne zamana kadar uzağında tutabiliceksin...

Yeşil ışık görmeden kimse kimseye yanaşmaz hayatım... Gerçekler ortada :34:

merhaba herkese daha öncede bu sorunumdan dolayı konu açmıştım buraya 1 buçuk yıldır devam eden bir ilişkim var erkek arkadşıma takıntılı bir kız var 6 ay önce falan yine aynı konudan sorun yaşamıştık kız erkek arkadaşımın soy isimini ikinci ismine yazmıştı facede sildirmiştik erkek arkadşım neftet ediyo o kızdan kızın kuzenini tanıyorum yanıma geliyo o bile şizofren benim kuzenim aldırma sen onu falan diyo neyse 2 3 gün önce falan kızın profiline giriyim dedim bi baktım yine erkek arkadaşımın soy ismi kapak fotoğrafında erkek arkadaşımın arabasının resmi çıldırdım kıza faceden mesaj attım silceksin onu yoksa senin yüzünü tanınmıcak hale sokarım falan dedim kız sen söyledin diye silmiyorum o söyledi diye kaldırıyorum fln dedi neyse kaldırdı bu günde erkek arkadaşım yanımdaydı o kızla konuşma bile muhattap olma dedi engelle faceden dedi yaşanmamış şeyleri yaşamış gibi anlatıyo dedi geçen yine mesaj atmış erkek arkadaşıma geçirdiğimiz gün çok güzeldi diye arkadaşı görmüş erkek arkadaşımın hani görüşmüyodun sen bu kızla falan demiş bu gün bana arkadaşımı bile inandırdı dedi konuşma o kızla dedi herşeyi yapar o dedi şimdide benim facemden kızı engellemiş kafam karıştı aralarında bişey varda kızı susturmayamı çalışyo yada kız beni biliyo ama öyle devam ediyo onla diye çünkü kız o yapıda bi kız yapar kafam çok karışık aklımdan neler neler geçiyo yardım edin bana

kiz belli ki manyagin teki. sen ustune gittikce dahada beter senin sinirlerini bozmaya calisir. bence sen hic muhattap olma, ben boyle durumlarda erkek arkadasima soylerim haddini bildirsin. sende erkek arkadasinda silin face den bloklayin, kendi guzel iliskinize devam edin, manyaklari sokmayin araya, oda catlasin uzaktan uzaktan, ayyyhh sinir oldum, nerde bu kiz soyle ben gidip daliim bi guzel

ben erkek arkadaşının suçlu olduğunu düşünmüyorum.nişanlıyken benim başıma daha da beterleri geldi uzun süre de sürdü baktık olmayacak savcılığa verdi eşim ilk mahkemede para cezası verildi sonra da kesildi işte.

Canım toplumda birsürü böyle tuhaf insanlar var.. Bir arkadaşım yaşadı bu tür bi olay. kızla ilişkisi bitmis kız kabullenememiş o beni seviyor büyü yaptılar vs diye aralıksız takipteydi.. bu kız arkadasimin değiştirdiği üç adresi de buldu evini tasladi tam zirdeli intihar bile etmişti ne yazıkki.. çocuk bırak face falan şehir değiştirdi bu kızdan dolayı.. Umarım siz tezken anlatırsınız

kiz belli ki manyagin teki. sen ustune gittikce dahada beter senin sinirlerini bozmaya calisir. bence sen hic muhattap olma, ben boyle durumlarda erkek arkadasima soylerim haddini bildirsin. sende erkek arkadasinda silin face den bloklayin, kendi guzel iliskinize devam edin, manyaklari sokmayin araya, oda catlasin uzaktan uzaktan, ayyyhh sinir oldum, nerde bu kiz soyle ben gidip daliim bi guzel

zaten benim sinir olduğumu görünce dahada mutlu oluyo aynı okuldalar bana geçen çatla şu anda aynı binadayız diyo bende sen anca aynı binada olursun ama benim dibimde olur dedim sinir olduğumu hissettirmemeye çalışıyorum canım teşekkür ederim cevabınız için

En son konumu okumani tavsiye ederim. Hmn hmn ayni seyler kiz yazip duruyodu "pesimi birak" diye bu inkar ediyodu. Baktim ki bizimki pesinde geziyormus kizin. Emin ol sevgilin o kizi hayatinizdan cikarmak istese senin kirpigin bile egilmeden cikarir. Oyle birsey yok kimse deli degil beslenmedigi burseyin pesinde gezmez. Hele de bir kiz asla bunu yapmaz! Sevgilin basbayagi yesil isik yakiyor bence yakmiyorsada sana ispat etmk zorunda oyle senin faceden engellemelerle falan cocuk kandirmasin kimse.

ben erkek arkadaşının suçlu olduğunu düşünmüyorum.nişanlıyken benim başıma daha da beterleri geldi uzun süre de sürdü baktık olmayacak savcılığa verdi eşim ilk mahkemede para cezası verildi sonra da kesildi işte.

eğer sürerse bende savcılığa şikayet etmesini söylücem canım inşallah kurtuluruz bizde

Benim erkek arkadaşımla ilgili bu kadar ciddi bir durum olmadı ama üniversitede bir dönem arkadaş olduğum bir kızı hatırladım. Patolojik yalancıydı. Bir erkeğe takmıştı (ki bu durum bir kaç farklı kişiyle yaşandı), onun peşinden koşar, mesajla, telefonla sürekli taciz ederdi. Sonra etrafa "Bana şöyle aşık, böyle hayran, evimi izliyor, peşimden geliyor, kendimi öldürürüm diyor." diye yalan söylerdi. Facebook'tan sürekli ona sanki bir şey yaşanmış gibi göndermeler yapardı. Birinden ümidi kesene kadar hayatından bezdirirdi. Sonra aynı senaryo başkasıyla yaşanırdı.

Uzun lafın kısası "bir kız kesinlikle yapmaz" diye bir şey yok. Biraz etrafınızı izleyin, görün, insanlar neler yapıyor. Belki psikolojik bir rahatsızlığı var ama "yapmaz" denemez. Tabii diğer taraftan erkek arkadaşın için de "kesinlikle masumdur" da denemez. Pek çok ihtimal olabilir. Benim düşüncem sıkıntının kızdan kaynaklandığı yönünde. Bir erkek peşinize düşüp bunalttığı zaman "sen yüz veriyorsun" denilse hoşunuza gider mi? Aynı mantıkla bir erkek de doğrudan suçlanmamalı.

Bir kızın bunu yapması garip .
Bence erkek arkadaşın o kıza yüz veriyor .

Back
X