Bir erkek var, beni kullandığını düşünüyorum ama hissetmiyorum.
Hissetmiyorum dedim ya okuduğu kitapta çok güzel bir söz vardır, heyecanla beni arar ve okur. Bir keresinde sen bu sözü seversin dedi. Bu bana açık geldi. İşte çıkarcı olduğuna düşünmelerim burada başlıyor. Benimle yatabilmek için bana göre hareket ediyor gibi geliyor bana.
İnsanları çabuk etkiliyor. Kimle tanıştırdıysam etkilendiler ve zeki damgasını vurdular. Kendi arkadaşlarıyla tanıştırmıyor şu ana kadar 1 kişiyle tanıştım o da aynı düşünüyor. Bana bir keresinde böyle olabilmek için çok çalıştım gibi bir şeyler söyledi.
Aslında düşünmelerimden sebeplerinden biri de. Onu benden üstün görmem, çok bilgili ve buna rağmen benim gibi bir cahil-çirkin birisiyle sevgili olur mu? Bazen mizah için cahil ve çirkin diyor. Sevgili olmaz ancak benimle seks için oluyor diye düşünüyorum. Sevişmeyi de aslında salak gibi ben başlatırım. Dediğim gibi insanları etkiliyor ve o an sanki ona hipnoz gibi oluyorum. Sevişme sanki hiç umurunda değilmiş gibi davranıyor lakin taktik gibi geliyor. Zaten beni etkiledi, sevişeceğimi biliyor.
Benim gibi cahil ve çirkinle neden birlikte olduğunu sorunca, seninle mutlu oluyorum ve insanlarla mutlu olma ölçütüm hiçbir zaman bilgi düzeyi ve bedeni olmadı gibi etkileyici kelimeler kullandı. Bir keresinde de beni kullanıyor musun diye çıkıştım. Sinirlenerek bana aşağılık bir insan mısın? diye soruyorsun gibi sözler etti.
Test etmek için de yüz vermedim, telefonlarına bakmadım vs. Biraz üzerime düştükten sonra benim onu üzdüğümü ve kendisini üzen birisi için çabalamayacağını çünkü bu çabanın üzüntüyü devam ettirdiğini, terk edip anlık üzüntü duymayı tercih edeceğine dair sms attı. Çok akılcı geldi bana, duygu besleyen bir insan böyle bir şey diyebilir mi? Duygu besleyen insan duygularıyla hareket etmez mi?
Lütfen yardım edin, bu şüphe içimi kemiriyor. Şüpheci miyim? Ne yapmalıyım?
Off ne yapacağımı bilemiyorum. Ayrılmalıyım desem bile yapamam ki?Şüpheci değilsin dediklerinde çok haklısın dengin olmadığını söylüyorsun bence uzak durmalısın peşinden geliyorsa düşünebilirsin ama ne yazık ki geleceğini sanmıyorum bizden üst zekalı kültürlü yakışıklı erkekler kolay kolay bizim gibilere bakmıyorlar çok zor ihtimal
Adam seni kullanır mı ya da kullanıyo mu bilemem ancak 1500 defa kendine cahil ve çirkin dersen kullanması için yolu sen yaparsın.
Kendine değer vermeyen, küçümseyen birine kimse istediği saygı, sevgiyi ve değeri vermez zaten.
sen niye kendine cahil ve çirkin dedittriyosun ben onu anlamadım çocugun öyle birşey demiyecgi yoksa bile içinden aa bu kız kendini böyle görüyo diye bi intiba bırakırsın bence.Eşşegin aklına karpuz kabugu düşürmek gibi bişey bu siz kendinizi degerli hissdinki onada hisstrin aslındaa bu kız neymiş desin bence
Ya bilemezsiniz ama o bana güven verdi. Onunla tanışmadan öncekinden daha iyi durumda hissediyorum. Kendimi daha özel, güzel hissediyorum. Onun sayesinde kendimi kitap okumaya zorluyorum. Bazen beraber aynı kitabı okuyoruz. Dediğim gibi kendimi onun sayesinde özel hissediyorum, garip ama dışarı çıkınca daha güvende hissediyorum. Onunla tanışmadan önce hiç böyle şeyler hissetmemiştim.
Bir erkek var, beni kullandığını düşünüyorum ama hissetmiyorum.
Hissetmiyorum dedim ya okuduğu kitapta çok güzel bir söz vardır, heyecanla beni arar ve okur. Bir keresinde �sen bu sözü seversin� dedi. Bu bana açık geldi. İşte �çıkarcı� olduğuna düşünmelerim burada başlıyor. Benimle yatabilmek için bana göre hareket ediyor gibi geliyor bana.
İnsanları çabuk etkiliyor. Kimle tanıştırdıysam etkilendiler ve zeki damgasını vurdular. Kendi arkadaşlarıyla tanıştırmıyor şu ana kadar 1 kişiyle tanıştım o da aynı düşünüyor. Bana bir keresinde böyle olabilmek için çok çalıştım gibi bir şeyler söyledi.
Aslında düşünmelerimden sebeplerinden biri de. Onu benden üstün görmem, çok bilgili ve buna rağmen benim gibi bir cahil-çirkin birisiyle sevgili olur mu? Bazen mizah için cahil ve çirkin diyor. Sevgili olmaz ancak benimle seks için oluyor diye düşünüyorum. Sevişmeyi de aslında salak gibi ben başlatırım. Dediğim gibi insanları etkiliyor ve o an sanki ona hipnoz gibi oluyorum. Sevişme sanki hiç umurunda değilmiş gibi davranıyor lakin taktik gibi geliyor. Zaten beni etkiledi, sevişeceğimi biliyor.
Benim gibi cahil ve çirkinle neden birlikte olduğunu sorunca, seninle mutlu oluyorum ve insanlarla mutlu olma ölçütüm hiçbir zaman bilgi düzeyi ve bedeni olmadı gibi etkileyici kelimeler kullandı. Bir keresinde de beni kullanıyor musun diye çıkıştım. Sinirlenerek �bana aşağılık bir insan mısın? diye soruyorsun� gibi sözler etti.
Test etmek için de yüz vermedim, telefonlarına bakmadım vs. Biraz üzerime düştükten sonra benim onu üzdüğümü ve kendisini üzen birisi için çabalamayacağını çünkü bu çabanın üzüntüyü devam ettirdiğini, terk edip anlık üzüntü duymayı tercih edeceğine dair sms attı. Çok akılcı geldi bana, duygu besleyen bir insan böyle bir şey diyebilir mi? Duygu besleyen insan duygularıyla hareket etmez mi?
Lütfen yardım edin, bu şüphe içimi kemiriyor. Şüpheci miyim? Ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?