Şüphelerim

sei

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2013
30
32
88
İstanbul
Bir erkek var, beni kullandığını düşünüyorum ama hissetmiyorum.

Hissetmiyorum dedim ya okuduğu kitapta çok güzel bir söz vardır, heyecanla beni arar ve okur. Bir keresinde “sen bu sözü seversin” dedi. Bu bana açık geldi. İşte “çıkarcı” olduğuna düşünmelerim burada başlıyor. Benimle yatabilmek için bana göre hareket ediyor gibi geliyor bana.
İnsanları çabuk etkiliyor. Kimle tanıştırdıysam etkilendiler ve zeki damgasını vurdular. Kendi arkadaşlarıyla tanıştırmıyor şu ana kadar 1 kişiyle tanıştım o da aynı düşünüyor. Bana bir keresinde böyle olabilmek için çok çalıştım gibi bir şeyler söyledi.

Aslında düşünmelerimden sebeplerinden biri de. Onu benden üstün görmem, çok bilgili ve buna rağmen benim gibi bir cahil-çirkin birisiyle sevgili olur mu? Bazen mizah için cahil ve çirkin diyor. Sevgili olmaz ancak benimle seks için oluyor diye düşünüyorum. Sevişmeyi de aslında salak gibi ben başlatırım. Dediğim gibi insanları etkiliyor ve o an sanki ona hipnoz gibi oluyorum. Sevişme sanki hiç umurunda değilmiş gibi davranıyor lakin taktik gibi geliyor. Zaten beni etkiledi, sevişeceğimi biliyor.

Benim gibi cahil ve çirkinle neden birlikte olduğunu sorunca, seninle mutlu oluyorum ve insanlarla mutlu olma ölçütüm hiçbir zaman bilgi düzeyi ve bedeni olmadı gibi etkileyici kelimeler kullandı. Bir keresinde de beni kullanıyor musun diye çıkıştım. Sinirlenerek “bana aşağılık bir insan mısın? diye soruyorsun” gibi sözler etti.

Test etmek için de yüz vermedim, telefonlarına bakmadım vs. Biraz üzerime düştükten sonra benim onu üzdüğümü ve kendisini üzen birisi için çabalamayacağını çünkü bu çabanın üzüntüyü devam ettirdiğini, terk edip anlık üzüntü duymayı tercih edeceğine dair sms attı. Çok akılcı geldi bana, duygu besleyen bir insan böyle bir şey diyebilir mi? Duygu besleyen insan duygularıyla hareket etmez mi?

Lütfen yardım edin, bu şüphe içimi kemiriyor. Şüpheci miyim? Ne yapmalıyım?
 

Şüpheci değilsin dediklerinde çok haklısın dengin olmadığını söylüyorsun bence uzak durmalısın peşinden geliyorsa düşünebilirsin ama ne yazık ki geleceğini sanmıyorum bizden üst zekalı kültürlü yakışıklı erkekler kolay kolay bizim gibilere bakmıyorlar çok zor ihtimal
 
Adam seni kullanır mı ya da kullanıyo mu bilemem ancak 1500 defa kendine cahil ve çirkin dersen kullanması için yolu sen yaparsın.
Kendine değer vermeyen, küçümseyen birine kimse istediği saygı, sevgiyi ve değeri vermez zaten.
 
sen niye kendine cahil ve çirkin dedittriyosun ben onu anlamadım çocugun öyle birşey demiyecgi yoksa bile içinden aa bu kız kendini böyle görüyo diye bi intiba bırakırsın bence.Eşşegin aklına karpuz kabugu düşürmek gibi bişey bu siz kendinizi degerli hissdinki onada hisstrin aslındaa bu kız neymiş desin bence
 
Son düzenleme:
Off ne yapacağımı bilemiyorum. Ayrılmalıyım desem bile yapamam ki?




Ya bilemezsiniz ama o bana güven verdi. Onunla tanışmadan öncekinden daha iyi durumda hissediyorum. Kendimi daha özel, güzel hissediyorum. Onun sayesinde kendimi kitap okumaya zorluyorum. Bazen beraber aynı kitabı okuyoruz. Dediğim gibi kendimi onun sayesinde özel hissediyorum, garip ama dışarı çıkınca daha güvende hissediyorum. Onunla tanışmadan önce hiç böyle şeyler hissetmemiştim.
 

Farkındaysan zorluyosun okumaacgn yoksada zorluyosun kitap okumayı sevmiyo olablrsn ..
valla ne yalan söylüyim bence sen ona ayak uydrmya çalışıyosun senin gözünde oglan üstün bi yaratık gibi bişey olmuş sende bu cazibenin içine kapılmışsın
 
Son düzenleme:
Bu kadar ezikligin alemi ne allah askina? Siz kendinize neler yakistiriyorsunuz farkinda misin?

Beni kullandigini dusunuyorum, seks icin benimle beraber, diyorsunuz ve sevismeyi de ben baslatirim diyorsunuz. Sizin hakkinizda boyle seyler dusundugunu dusundugunuz biriyle nasil beraber olursunuz aklim almiyor.

Birakin kullansin, siz bunu kendinize reva gorduyseniz herkes gorur. Kendinizden baska kimseyi suclamayin sonra.
 
Seni kullanip kullanmadigni bilmiyorum ama sende asagilik duygusu oldugunu ve bu yuzden onu cok ustun gordugunu dusunuyorum. Kimse mukemmel degildir. Ve eger suphelerin varsa birak gitsin..
 
Cnm bence çirkin insan yoktur kendini sev.kendinle barisik ol
bence uzak dur ondan çok uzulursun.sana kendini değerli hissettiren biri çıkar mutlaka
 
sen de onu kullan. nedir istediğin çok fazla sevgi ve evliliğe giden ciddi beraberlik mi? eğer mutluysan ilgi, saygı ve seks de güzel.
 
Niye kendine surekli cahil cirkin diyosun? Hem ozguvenin yok hem de insanlar sana saygi duymaz boyle yaparsan.. Cocuk akilli diyosun da 2 kitap okumus diye kizlar pesinde kosacak degil seni bulmus iste
 
Paranoyak gibi gördüm seni
Adamı gözünde çok büyütmüşsün
Kendini de sürekli yerden yere vurunca kafandaki denklemin doğruluğuna inandırmışsın kendini
Seks = kullanmak değildir, kendi isteğinle sevişiyorsan bundan karşılıklı haz alıyorsunuz. Yani dediğin gibi kullanmaksa sende onu kullanıyorsun
Senin pencerenden bakalım ; bu kadar mükemmel bir adam yatacak kadın mı bulamayacak ??
Doğru düzgün yanında duran bir adamı ne düşüncelere sevk ettiğinin farkında mısın, kendine acı yaratıyorsun
Adam sana bir şeyler hissediyor, bir ilişki yaşıyorsunuz ve sen ısrarla ben çirkin ve cahilim diyerek adamı zorluyorsun
Ve verdiği tepki bence çok mantıklı ; karşımdaki insan beni, kendisini kullanan adi bir insan olarak görüyorsa hiç ona kendimi anlatmaya çalışmam, tek seferlik bir acı sürekli kendimi ispat etmeye çalışmaktan iyidir, kimsenin mezar taşında aşktan öldü yazmıyor sonuçta değil mi
 
Seni kullandığına dair bişey görmedim açıkçası anlattıklarında. Ama sende kendine güvensizlik had safhada. Adam neden senden üstünmüş onu anlamadım. Kitap okuyor diye kimse kültürlü olmaz, okumayanlara da cahil diyemeyiz. Benim tanıdığım öyle insanlar var ki iki günde bir kitap bitirirler ama okuduklarının içi boştur, bişey katmaz onlara. Bu insanlara ay ne kültürlü diye yaklaşamam ki ben. Sen de insanları kendinden üstün görme. Herkesin kusurları vardır. Güzellik çirkinlik konusuna değinmiyorum bile. Dünya güzelleri sanki hiç kullanılmıyor, aldatılmıyor. Güzellikle bir ilişki yürür mü sence?
 
Arkadaşlarım tek tek alıntılara cevap vermesi güç oluyor, kusura bakmayın. Öncelikle lütfen kimse beni yargılamasın.

Zorla da olsa kitap okumak kötü bir şey mi? Evet zorla okuyorum ona da söylediğim de "ben de başlarda sıkılırdım" demişti. Ona ayak uydurduğum doğru, ayak uydurma olmasa kim kimle anlaşabilir ki?

Haklı olabilirsiniz onu olduğundan fazla yüksekte görüyor olabilirim ve kendimi alçakta gördüğüm tamamen doğru ama ona sürekli ben cahilim, çirkinim demiyorum, en fazla 5 kere demişimdir. Dışarıda da kendimi çirkin ve cahil hissetmiyorum. İnsanlarla ilişkim iyidir, eğlenceliyimdir, öz güvenle ilgili bir problemim yok ama öz güvenimi daha da arttırmıştır.

ATTRAENTE, çok teşekkür ederim. Yazın rahatlattı beni. Okumak istediğim mesaj, bunu bekliyormuşum sanki.
 
sen kendini sevip, saygı duymadığın ve kendine değer vermediğin için onun sana verdiği degere sasırıyorsun,
şimdi adama da ön yargılı olmamak lazım, o kadar mukemmelse salt yatmak için bu kadar beklemez bence
 
Çok realist olacağım şimdi, bu adamı 'tamamen' mantıklı bir akılla değerlendirmek istiyorsan hormonlarından sıyrılmak zorundasın. Yoksa duyguların+hormonların seni yanlış yönlendirir.
 

Birde suphecimiyim diyorsun ya sasirdim dogrusu . Cocuk seni parmaginda oynatiyor sende inaniyorsun bal gibi .
 
Bu ilişki bana çok çirkin geldi. Bir kadının kendisinin kullanıldığını hissetmesi hatta aklından geçirmesi dahi ayrılık sebebidir.

Bu aşk değil...

Kendinizi nasıl bu duruma düşürebiliyorsunuz? Hayretler içerisindeyim...
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…