Şüpheli durumlar VS bebeğim

Hangisi sizce doğru karar

• Ankete Katılan
    102
Para lazim belli bence calis,, ama bu senin kocanin kendini begenmisligi beni burdan sinir etti. Ne demek bu sekreter bana asiliyo haberin olsun:)) sana paspalligindan dolayi mi biyle diyor hani beni kacircan benim hsla alicim var gIbisinden..?? Maksat nedir yani?

bence çalışmayıp evde çocuk büyütme işini gözünüzde çok büyütmüşsünüz; şöyle ki zaten süt izniniz vs olacak, bakıcı da yavaş yavaş artan sürelerde bebeğe bakmış olacak, yine bebeğinizle, bakımıyla, kişiliğinin oluşmasına katkıda bulunmayla ilgilenebilirsiniz, bunlar tamamen engel değil ki?

insan çalışıyorken daha düzenli oluyor, daha bakımlı, doğum iznindeyken ne evim düzgün ve temizdi ne de kendim, işe başladım her şey daha düzenli tertipli oldu, bebeğimin yemekleri bile.

bu kadar sıkıntıya (bebeğin ihtiyaçlarını erteleyecek kadar) gerek var mı sizce? sormanıza bile gerek yok.
Calismak daha yorucu oluyo kesin, ama daha duzenli oldugunda kesin. 1 seyi yapmasan tum rutin yerlerde:))

Ya ben diger konunuzu da okudum, yorum da yaptim.
Orada ben de soruyorum sana asilan var mi diye demistiniz.
Yani cok carpik bir iliski bu.
Aranizda bu tarz seyleri bu sekilde konusamamalisiniz bence.
Sayginliginizi yitirirsiniz karsilikli.
Ki oyle de olmus.

Yine bir yerde baska kaynaklardan teyit ediyorum kocamin soylediklerini demissiniz.
Bu bir is yeri profesyonelligi acisindan da sikintili ama daha da kotusu is arkadaslarinizin bu sekilde diline dusmek.

Kendinize bunu yapmayin.
Cok cirkin bir sey bu.
Bir daha bu konuda tek kelime duyarsam senden bilecegim deyin kestirin atin.

Yani sekreter asılıyor ben bişey yapmiyorum birşey görürsen duyarsan da suçlu değilim mi demek istiyor? Biri bana asilirsa ağzının payını veririm ..bı daha asilamaz diye birşey de var ama...memnun mu asılma olayindan neden önlem almitor

Maddı olanaksızlıklar sızın kendınıze olam guvenınızı sarsmıs , esınız dunyanın en yakısıklı erkegı degıl sanırım herkes de ona mı asılıyor yanı

Eski konunu yeni okudum da senin calismanin daha iyi olacağı kanidina vardım...aynı işyerinde kontrol de kolay olur ayrica...evet paspalligi bırak ve kendine bakk..sacina basina giyimine az ozen...yoksa hep düşünür durursun özgüven onemli

Biz çalışmaya başlar başlamaz o ay evlendik. Eşimin babası düğün borcu eşya borcu bir.kurus vermedi. Her şeyi biz aldık ettik. Onları ödediğimiz an ev araba borcuna girdik. İki maasken yine de rahat geciniyorduk. Çocuk Doğana kadar kredilerden birini kapatmayı planlıyorduk fakat plana göre gitmedi her şey. Çocuk doğduktan sonra da hiç hesapta olmayan bir kredi daha çıktı başımıza. Onu da iki maaş olsaydık rahat karşılardik fakat tek maasiz artık. Çocuğu kıyafetlerini oyuncaklarını falan Yenidoğana göre aldım tabii her şeyi vardı fakat çocuk büyüyor artık hiçbiri olmuyor oyuncaklar basit geliyor. Maaş yüksek fakat o da olsun bu da olsun yaşlılıkta rahat edelim dedigimiz için ne gezmeye ne giyime kusama hicbiseye harcamadik. Bende de zaten hakimdir makyajdir böyle kültürler yok sonradan oluşturmaya calisiyorum
İki pantolon olayı da eski pantolonlarim kilo aldığım için olmuyor. Yeni olarak iki tane alabildim. Eşim de yakışıklı değil dediysem herkesin aklına çirkin bişey geliyor galiba. Demek istediğim bir Kıvanç Tatlıtuğ değil fakat eli yüzü gayet düzgün. Ne burnu büyük ne kaşı yamuk hiçbir kusuru yok
2 pantalonum var diyince Allah Allah dedim tuhaf gelmisti.ah o kredi birclari yokmu herkesi batiran o zaten e bi de dolar da yukseldi.evin icinde makyaj yapmak bana gereksiz geliyor ama giyim kusam guzel uyumlu olduktannsonra saclar guzelce toplandiktan sonra yuz hatlarona gore.bi de parfum sıķtım mi tamamdir.gidecek olan adam da zaten gider.adriana lima bile aldatilmis yani.cok da kasmayin bence dizi cikmis pijamalarla da oturmayin tabiki.evde daha cok vakit gecirdiginiz icin ev icinde giyebileceginiz gem rahat hem sık parcalar alin.zaten insan guzel tertemiz giyinip sacina cildine bakinca kendine de bi ozguveni geliyor.herseyden once kendiniz icin kendinize bakin.borclar bitmiyor biz de de cok borc var ay sonunu zor ediyoruz valla.
ama cidden esinizi iyi gozlemleyin ben esinize bi cok kizin yazildigina inanmiyorum.1 olur 2 olur da sayisiz mubarek.
en kisa zamanda borclarimizin bitmesi dilegiyle.

Back
X