- 21 Kasım 2017
- 28.757
- 124.611
- 598
- Konu Sahibi Azimlibedevi
Eşiniz bir psikoloğa görünsün, erotomani belirtileri seziyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anne mutlu olmadan bebek mutlu olmaz bunu bilin önce. Ikincisi bazen bir kadar ug6rasirsan uğraş bebeğin eni sevmediğin şeyleri karakterine oturtuverir. İmkanınız varsa çalışınHerkese tekrardan merhaba. Bir önceki konumda genel durumu anlattım isteyen bakabilir. Kimisi abartı dedi kimisi sen kıskancsin dedi kimisi kocan jigolo dedi :) kimisi çok güzel yorumlar yaptı herkese teşekkür ederim. Bu konu ikilemim ve anket ekliyorum.
Özet geçeyim.
Kocama asılan birkaç kişi nedeniyle sürekli kabuslar görüyorum ve ortada suçlayacak bir şeyler ariyorum. Çeşitli seçenekler var kocamın flörtöz olması benim kıskanç olmam veya gerçekten kötü bir çevrede çalışıyor olmamız... Durum şu ki bebeğim henüz küçük. Hamileyken bütün hayalim bebeğimi 2 yaşına kadar kendim büyütüp kişiliğini benim sekillendirmemdi. Bir sürü borç harç arasında paramızı anca denkleştirip bir süre ücretsize ayrilabilecegim kararını vermiştik. Fakat geçen hafta sabah kahvaltısında eşimin bana "sekreterin bana asiliyor ve bana yiyecekmis gibi baktığını iki arkadaşım gelip söyledi haberin olsun" dedi. O an suratım kesinlikle değişti (ilk tepki sonuçta) fakat sonra çok bozuntuya vermeden gecistirdim konuyu kapattık. O gün bugündür bebeğime bile veremiyorum aklımı. Bir yandan da özguvenim çok düştü. Bu asıldığı söylenen sekreterim çok güzel değil fakat makyajiydi giyimiydi gayet başarılı. Bende tık yok. Bir tane bile rujum yok. Göz kalemi sürünce burnum akıyor. Birkaç kere fondöten denemem oldu cildim kustu. Topuklu ayakkabı sadece düğünümde giydim videoda leylek gibi görünüyorum. Dolabımdaki kıyafetler seneler önceye ait. Şuanda iki pantolonum var biri lekeli. Ayrıca ozel bir bolgeyee estetik planlıyorum ve lazer epilasyona gitmek istiyorum. Gelin görün ki cebimizde çocuğun anca mamasına yetecek kadar para var. Asla dışarda yiyemiyoruz. Kolye molye almak istedim zamanında onu da ucuz olsun diye Çin'den sipariş verdim aylar oldu kargo yok. Varlık içinde yokluktayiz ben çalışana kadar.
Şimdi sorum şu;
Henüz bebeğim her şeyden önce mı gelir? 2 yaşına kadar evde kalıp ben büyütüp kendi ihtiyaclarimi hiçe sayayim. Kişilik çok önemli sonucta
Yoksa 6 aylık olduğunda işe dönüp kim hatalı gözlem yapıp, aynı zamanda ozguvenimi mi tazeleyeyim? Çok yorulucam çocuk iş ev fakat değer mi acaba?
Ha bir de çocuğuma doğru düzgün oyuncak bile alamıyoruz. Salıncak alicaz ama neredeyse tahta bulup ben civileyip salıncak yapıcam o derece sikintidayiz.
Ay böyle bir kocayı gözlemlemek için mi işe başlayacaksınız gerçekten?Evet ama derdim bu dediğiniz gibi değil ki. Öyle olsaydı öyle yazardım konuyu. Gelir gider dengesi yüzünden çalışmayı aklıma koymuş değilim. Eşimle olan bu derdim yüzünden özgüvenim zedeleniyor ve kendime bakamıyorum çalışmayip paramız olmadığı için. Aynı zamanda eşimle aynı iş yerinde olduğum için durumu gözlemlemiş plucam.
esiniz 8 milyar almiyormuydu nasil iki pantalonunuz var sadece cok enteresan cok mu borca girdinizYani gelir gider eşit gibi. Ben kendime para harcamaya kalkmazsam bu sekilde 1 yıl idare edebiliriz. Evde durdugum için pijama forever fakat ona da kafayı taktım şuan tabii neden pijama diye
Ev kredisi araba kredisi ve ekstra bir krediye ragmen mi lazere gider kuaforden cikmazdiniz?esiniz 8 milyar almiyormuydu nasil iki pantalonunuz var sadece cok enteresan cok mu borca girdiniz
biz tek maasla geciniyoruz esim 2500 aliyo bayagi da pantalonum var bence.ve bebek bekliyoruz ustelik.8 milyar alsa ohoo kuaforden cikmazdim.simdiye lazere coktan gitmistim falan filan cocuguma en kral seyleri almistim.
Allah daha cok versinde coklugun icinde yokluk yasiyosunuz
esinizle cok tuhaf bi yasantiniz var gibi geldi bana oyle sezinledim sadece.yani durumunuz iyi ama iki pantalonunuz var esiniz yakisikli degil ama pesinde cok kiz var gibi gibi...
Siz hiç hesap kitap yapmadan mı üç ayrı kredi çektiniz? Her ikiniz de devlet memuru olsanız yani maaşlarınız garantı bile olsa aynı anda üç kredi çekilmez dünyanın bir türlü hali var.Ev kredisi araba kredisi ve ekstra bir krediye ragmen mi lazere gider kuaforden cikmazdiniz?
Keske tahtadan salincak yapsan en dogali.halen var bazi evlerin bahcesinde .cokta ucuza mal olur bahcede bir de agac varsa daha ne olsun.onceden dedemin oyuncagi diye program vardi trt de hersey tahtadan.yapabiliyorsan yap ciddiyim.Herkese tekrardan merhaba. Bir önceki konumda genel durumu anlattım isteyen bakabilir. Kimisi abartı dedi kimisi sen kıskancsin dedi kimisi kocan jigolo dedi :) kimisi çok güzel yorumlar yaptı herkese teşekkür ederim. Bu konu ikilemim ve anket ekliyorum.
Özet geçeyim.
Kocama asılan birkaç kişi nedeniyle sürekli kabuslar görüyorum ve ortada suçlayacak bir şeyler ariyorum. Çeşitli seçenekler var kocamın flörtöz olması benim kıskanç olmam veya gerçekten kötü bir çevrede çalışıyor olmamız... Durum şu ki bebeğim henüz küçük. Hamileyken bütün hayalim bebeğimi 2 yaşına kadar kendim büyütüp kişiliğini benim sekillendirmemdi. Bir sürü borç harç arasında paramızı anca denkleştirip bir süre ücretsize ayrilabilecegim kararını vermiştik. Fakat geçen hafta sabah kahvaltısında eşimin bana "sekreterin bana asiliyor ve bana yiyecekmis gibi baktığını iki arkadaşım gelip söyledi haberin olsun" dedi. O an suratım kesinlikle değişti (ilk tepki sonuçta) fakat sonra çok bozuntuya vermeden gecistirdim konuyu kapattık. O gün bugündür bebeğime bile veremiyorum aklımı. Bir yandan da özguvenim çok düştü. Bu asıldığı söylenen sekreterim çok güzel değil fakat makyajiydi giyimiydi gayet başarılı. Bende tık yok. Bir tane bile rujum yok. Göz kalemi sürünce burnum akıyor. Birkaç kere fondöten denemem oldu cildim kustu. Topuklu ayakkabı sadece düğünümde giydim videoda leylek gibi görünüyorum. Dolabımdaki kıyafetler seneler önceye ait. Şuanda iki pantolonum var biri lekeli. Ayrıca ozel bir bolgeyee estetik planlıyorum ve lazer epilasyona gitmek istiyorum. Gelin görün ki cebimizde çocuğun anca mamasına yetecek kadar para var. Asla dışarda yiyemiyoruz. Kolye molye almak istedim zamanında onu da ucuz olsun diye Çin'den sipariş verdim aylar oldu kargo yok. Varlık içinde yokluktayiz ben çalışana kadar.
Şimdi sorum şu;
Henüz bebeğim her şeyden önce mı gelir? 2 yaşına kadar evde kalıp ben büyütüp kendi ihtiyaclarimi hiçe sayayim. Kişilik çok önemli sonucta
Yoksa 6 aylık olduğunda işe dönüp kim hatalı gözlem yapıp, aynı zamanda ozguvenimi mi tazeleyeyim? Çok yorulucam çocuk iş ev fakat değer mi acaba?
Ha bir de çocuğuma doğru düzgün oyuncak bile alamıyoruz. Salıncak alicaz ama neredeyse tahta bulup ben civileyip salıncak yapıcam o derece sikintidayiz.
Üzerimde başka bir iş kıyafeti oluyor. Yaptigimiz işte gorselligin çok önemi yok.gerçekten size özel sekreterli bir işiniz varken ne giyiyordunuz orada..o iki pantalonu değil heralde. biraz acıklarmısınız?
Biz çalışmaya başlar başlamaz o ay evlendik. Eşimin babası düğün borcu eşya borcu bir.kurus vermedi. Her şeyi biz aldık ettik. Onları ödediğimiz an ev araba borcuna girdik. İki maasken yine de rahat geciniyorduk. Çocuk Doğana kadar kredilerden birini kapatmayı planlıyorduk fakat plana göre gitmedi her şey. Çocuk doğduktan sonra da hiç hesapta olmayan bir kredi daha çıktı başımıza. Onu da iki maaş olsaydık rahat karşılardik fakat tek maasiz artık. Çocuğu kıyafetlerini oyuncaklarını falan Yenidoğana göre aldım tabii her şeyi vardı fakat çocuk büyüyor artık hiçbiri olmuyor oyuncaklar basit geliyor. Maaş yüksek fakat o da olsun bu da olsun yaşlılıkta rahat edelim dedigimiz için ne gezmeye ne giyime kusama hicbiseye harcamadik. Bende de zaten hakimdir makyajdir böyle kültürler yok sonradan oluşturmaya calisiyorumesiniz 8 milyar almiyormuydu nasil iki pantalonunuz var sadece cok enteresan cok mu borca girdiniz
biz tek maasla geciniyoruz esim 2500 aliyo bayagi da pantalonum var bence.ve bebek bekliyoruz ustelik.8 milyar alsa ohoo kuaforden cikmazdim.simdiye lazere coktan gitmistim falan filan cocuguma en kral seyleri almistim.
Allah daha cok versinde coklugun icinde yokluk yasiyosunuz
esinizle cok tuhaf bi yasantiniz var gibi geldi bana oyle sezinledim sadece.yani durumunuz iyi ama iki pantalonunuz var esiniz yakisikli degil ama pesinde cok kiz var gibi gibi...
Benim kredim yok cok sukur.sadece konu sahibi acisindan dusunuyorum.Siz hiç hesap kitap yapmadan mı üç ayrı kredi çektiniz? Her ikiniz de devlet memuru olsanız yani maaşlarınız garantı bile olsa aynı anda üç kredi çekilmez dünyanın bir türlü hali var.
Hadi çektiniz diyelim o zaman bu maddi kaosta niye bebek düşündünüz?
Kırılmayın ama sizin evliliğiniz ve aile dinamikleriniz gerçekten tuhaf...
Ben doğum yapmayacağım bir yanlış anlama var sanırım, yaşım 45 ve 18 yaşında bir oğlum var.Benim kredim yok cok sukur.sadece konu sahibi acisindan dusunuyorum.
Siz de kirilmayin ama fazla sivrisiniz.Belli ki daha yeni dogum yapmis bebegi 6 aylik bile degil.duygulari hormonlari karman corman.esi de bu sureci daha zor gecirmesine sebep oluyor.ben onu anliyorum gecen sene bu zamanlarda dogum yaptigi icin.siz de dogum yapacakmissiniz insallah sizin gucunuz kendinize yeter.
Ben bebek sahibi olabilmek icin 8 senelik bankacilik kariyerimi biraktim.eve kapanmak zorunda olmanin ne demek oldugunu cok iyi bilirim.ekonomik acidan da standartlari degistirmek zorunda kalmak kolay degil.dogum yapinca insanin bedeni degisir evdeki onlarca pantolondan bir tanesi olmaz.hamileyken aldigin 2 taneye kalirsin.mesela ben asiri marka duskunu degilim ama cok kalitesiz de giyinmeyi sevmem.cok sukur ki konu sahibinin donecegi bir isi var.belki bu biraz icine su serper.
Insanlarin harcama aliskanliklari maaslarini neye kanalize edecekleri bizi ilgilendirmez.kredi cekmek ev araba sahibi olabilmek icin iyi bir yontem.babadan kalmadiysa hatta kacinilmaz.maas krediye gider tum bunlara sahip olabilmek icin.zaten bankalar da odeyemeyecek olanlara kredi vermiyor.kredi eger kumara ve musriflige gidiyorsa o zaman karsiyim.
Aslinda bence cok sa maddi kaoslari yok.bu kadar kaosta hissetmesinin sebebi esi
Kuaforden cıkmamak bakımlı olunduğunu gostermez tabi ama bu kadar sıkısacaksa kredi ile ev araba vs alması mantıksız en azından sırayla alabilir. Gunumuzde ev ekonomisi boyle batıyor ailelerin. Her seye aynı anda sahip olabilmek için odeyemeyeceklerı borclarla bogusuyorlar. Ben sahsen kirasını ödeyebildikten sonra butun evler benim kafasındayım.Cocuguma bir oyuncak alamadıktan sonra ev araba bırakmışım ne faydaEv kredisi araba kredisi ve ekstra bir krediye ragmen mi lazere gider kuaforden cikmazdiniz?
Kusura bakmayin karisikliklar olabiliyor sizin de benim kredi sahibi oldugumu dusunmeniz gibi.baska bir kullaniciyla karistirdim sanirim.Ben doğum yapmayacağım bir yanlış anlama var sanırım, yaşım 45 ve 18 yaşında bir oğlum var.
Beni niye alıntılayıp uzun uzun cevap yazma ihtiyacı hissettiniz bilemiyorum.
Hepimiz birbirimizden farklı karakterlerde insanlarız dolayısıyla olayları alglamamız ve yorumlarımız da farklı oluyor, bu da gayet doğal.
Ben mantıklı düşünüp hareket etmeyen insanlara bu tip yorumlar yapıyorum ki belki biraz bakış açısını değiştirir. Farklı konulara yaptığım yorumlara göz atarsanız aradaki farkı görebilirsiniz ayrıca kimseyi yorumlarımı okuması ve dikkate alması için de zorlamıyorum.
.
Biz çalışmaya başlar başlamaz o ay evlendik. Eşimin babası düğün borcu eşya borcu bir.kurus vermedi. Her şeyi biz aldık ettik. Onları ödediğimiz an ev araba borcuna girdik. İki maasken yine de rahat geciniyorduk. Çocuk Doğana kadar kredilerden birini kapatmayı planlıyorduk fakat plana göre gitmedi her şey. Çocuk doğduktan sonra da hiç hesapta olmayan bir kredi daha çıktı başımıza. Onu da iki maaş olsaydık rahat karşılardik fakat tek maasiz artık. Çocuğu kıyafetlerini oyuncaklarını falan Yenidoğana göre aldım tabii her şeyi vardı fakat çocuk büyüyor artık hiçbiri olmuyor oyuncaklar basit geliyor. Maaş yüksek fakat o da olsun bu da olsun yaşlılıkta rahat edelim dedigimiz için ne gezmeye ne giyime kusama hicbiseye harcamadik. Bende de zaten hakimdir makyajdir böyle kültürler yok sonradan oluşturmaya calisiyorum
İki pantolon olayı da eski pantolonlarim kilo aldığım için olmuyor. Yeni olarak iki tane alabildim. Eşim de yakışıklı değil dediysem herkesin aklına çirkin bişey geliyor galiba. Demek istediğim bir Kıvanç Tatlıtuğ değil fakat eli yüzü gayet düzgün. Ne burnu büyük ne kaşı yamuk hiçbir kusuru yok
domestic boyle yazmis konu sahibi.onunla devam edin isterseniz
İyİ de siz yaslılıkta rahat edeceksiniz diye niye ceremeyi cocugunuz cekiyor. Yalnız siz degıl genel zihniyet bu genclıgımız curusun ama yaslılıkta rahat edelim. Ayrıca insanlar artık hep kendileri evleniyor erkek cocukları var dıye kımse kimseye yaslılıkta rahat edelim dıye topladığı birikimi bagıslayacak degıl. Bu bir bahane olamaz.Size ne desek hala eşinizi yuceltiyorsunuz yok kası gozu duzgunmus eksiği yokmus.Sizin yerinizde olsam bunlar aklıma bile gelmez cocuguma alamadığım oyuncak gıydıremedıgım kıyafet için uzulurdum.Eşinize de bravo adamın colugunun cocugunun giyecek kıyafeti yok onu dusunup mahcup olacağına hala ayse bana baktı fatma beni kesti.Kusura bakmayın ama tencere kapak olmuşsunuz tamBiz çalışmaya başlar başlamaz o ay evlendik. Eşimin babası düğün borcu eşya borcu bir.kurus vermedi. Her şeyi biz aldık ettik. Onları ödediğimiz an ev araba borcuna girdik. İki maasken yine de rahat geciniyorduk. Çocuk Doğana kadar kredilerden birini kapatmayı planlıyorduk fakat plana göre gitmedi her şey. Çocuk doğduktan sonra da hiç hesapta olmayan bir kredi daha çıktı başımıza. Onu da iki maaş olsaydık rahat karşılardik fakat tek maasiz artık. Çocuğu kıyafetlerini oyuncaklarını falan Yenidoğana göre aldım tabii her şeyi vardı fakat çocuk büyüyor artık hiçbiri olmuyor oyuncaklar basit geliyor. Maaş yüksek fakat o da olsun bu da olsun yaşlılıkta rahat edelim dedigimiz için ne gezmeye ne giyime kusama hicbiseye harcamadik. Bende de zaten hakimdir makyajdir böyle kültürler yok sonradan oluşturmaya calisiyorum
İki pantolon olayı da eski pantolonlarim kilo aldığım için olmuyor. Yeni olarak iki tane alabildim. Eşim de yakışıklı değil dediysem herkesin aklına çirkin bişey geliyor galiba. Demek istediğim bir Kıvanç Tatlıtuğ değil fakat eli yüzü gayet düzgün. Ne burnu büyük ne kaşı yamuk hiçbir kusuru yok