Herkese tekrardan merhaba. Bir önceki konumda genel durumu anlattım isteyen bakabilir. Kimisi abartı dedi kimisi sen kıskancsin dedi kimisi kocan jigolo dedi :) kimisi çok güzel yorumlar yaptı herkese teşekkür ederim. Bu konu ikilemim ve anket ekliyorum.
Özet geçeyim.
Kocama asılan birkaç kişi nedeniyle sürekli kabuslar görüyorum ve ortada suçlayacak bir şeyler ariyorum. Çeşitli seçenekler var kocamın flörtöz olması benim kıskanç olmam veya gerçekten kötü bir çevrede çalışıyor olmamız... Durum şu ki bebeğim henüz küçük. Hamileyken bütün hayalim bebeğimi 2 yaşına kadar kendim büyütüp kişiliğini benim sekillendirmemdi. Bir sürü borç harç arasında paramızı anca denkleştirip bir süre ücretsize ayrilabilecegim kararını vermiştik. Fakat geçen hafta sabah kahvaltısında eşimin bana "sekreterin bana asiliyor ve bana yiyecekmis gibi baktığını iki arkadaşım gelip söyledi haberin olsun" dedi. O an suratım kesinlikle değişti (ilk tepki sonuçta) fakat sonra çok bozuntuya vermeden gecistirdim konuyu kapattık. O gün bugündür bebeğime bile veremiyorum aklımı. Bir yandan da özguvenim çok düştü. Bu asıldığı söylenen sekreterim çok güzel değil fakat makyajiydi giyimiydi gayet başarılı. Bende tık yok. Bir tane bile rujum yok. Göz kalemi sürünce burnum akıyor. Birkaç kere fondöten denemem oldu cildim kustu. Topuklu ayakkabı sadece düğünümde giydim videoda leylek gibi görünüyorum. Dolabımdaki kıyafetler seneler önceye ait. Şuanda iki pantolonum var biri lekeli. Ayrıca ozel bir bolgeyee estetik planlıyorum ve lazer epilasyona gitmek istiyorum. Gelin görün ki cebimizde çocuğun anca mamasına yetecek kadar para var. Asla dışarda yiyemiyoruz. Kolye molye almak istedim zamanında onu da ucuz olsun diye Çin'den sipariş verdim aylar oldu kargo yok. Varlık içinde yokluktayiz ben çalışana kadar.
Şimdi sorum şu;
Henüz bebeğim her şeyden önce mı gelir? 2 yaşına kadar evde kalıp ben büyütüp kendi ihtiyaclarimi hiçe sayayim. Kişilik çok önemli sonucta
Yoksa 6 aylık olduğunda işe dönüp kim hatalı gözlem yapıp, aynı zamanda ozguvenimi mi tazeleyeyim? Çok yorulucam çocuk iş ev fakat değer mi acaba?
Ha bir de çocuğuma doğru düzgün oyuncak bile alamıyoruz. Salıncak alicaz ama neredeyse tahta bulup ben civileyip salıncak yapıcam o derece sikintidayiz.