• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheli durumlar VS bebeğim

Hangisi sizce doğru karar

• Ankete Katılan
    102
Bu kadar maddi sıkıntı icindeyseniz tabii ki calismak zorundasiniz.

Anlattiginiza gore de kendinizi epey salmisiniz

Esinizin..sekreter bana asiliyor.demesine de bir anlam veremedim
Dedikodu cikarsa benim sucum yok.mu demek istiyor acaba?

Tam olarak kocayı kaptırmamak değil de durumu görmek istiyorum. Bu kız gerçekten bakıyor mu ya da esimde mi hata var. Kendime harcayacagim para sıfır şuanda. Pijamamla özgüven tazeleyemiyorum
Valla kardeşim sen önce elin kadınlarını bi rahat bırak.
30 yaşında kadınım bana pas vermeyen bir erkeğe değil asılmak yanından bile geçmem burada ki yüzde 95 kadında öyledir.
Kısaca senin kocan elin kadınlarına fazlasıyla bakıyor.
Herkese açık kapı bırakıyor bi şekilde mesafesini koruyamıyor.
Sen de ağzını açıp bana başka kadınları anlatacaksan defol git hayatımdan diyemiyorsun aksine gecistirdim diyorsun.
Bak bu konu çok ciddi başka kadınlar değil senin özgüvenini yıkan kocan kocan!
Ilişkiniz boyle giderse daha çok psikolojin bozulur senin istersen günde 24 saat çalış fark etmez.

Azimlibedevi Azimlibedevi bebeğin çok küçük ben olsan izine devam ederdim. Arabanın filan modelini küçültün başka yollar bulun ama bu kadar küçükken kendin bakmalısın. Eşin konusunda arkadaşlara katılıyorum biraz sert dursun benm eşime resmen bakıcım asıldı eşim hissetti tek kelime konuşmadı onu almaya gitmedi sonrada işten çıkardık, iş ortamında da kimseyle laubali olmaz vs eşin gerçektn flörtöz çok itici ya.

Bence adam olasi bir dedikoduya karsi oncedem önlemini aliyor
Sekreter bana asiliyor benim sucum yok.diyor.

(Belki aralarinda karsilikli birsey var belki yok)

Yoksa evli bir erkek bunu karisina aksettirmez

Sekreteri ceker kenara..s ..car agzina benden uzak dur..der konuyu kapar

Uzmanlar oyuncak almayin diyor zaten yani geliştirici oyuncaklar dışında birlikte etkinlikler yapabilirsiniz diger konuları pek anlamadim. Dolabinizda 2 pantolan var geliriniz iyi neden almıyorsunuz. Bakim cokta makyajla olmaz aslinda cildinize guzel bakin derli toplu olun

Eşiniz çok irite edici geldi bana açıkçası.Sekreterin bana asılıyormuş haberin olsun ne demek ya? Bilerek bunları söylüyor size , işte tam da böyle düşünmeniz ve özgüveninizi zedelemek için.İşe eşinize haddini bildirmekle başlayın.

Bir de ev araba ve başka kredi nedir yahu? Biraz ölçüp biçip masraf etseydiniz keşke.Bütçenize göre yapsaydınız her şeyi sıralı olarak.Aynı anda olunca böyle olması normal.Bir de sizin durumunuz madem o kadar iyi neden hiç rujunuz yok mesela? Hadi hamilelik kiloları eski kıyafetler olmuyor diyelim de ruj yani bu.Hamileyken de aynı doğumdan sonra da aynı kullanabileceğiniz bişey.Siz çalışırken de kendinize hiç masraf yapmıyormuşsunuz demek ki.Bu da sizin hatanız bence.Ne için çalışıyoruz sadece ev araba almak için mi? İnsan kendine de bişeyler alıp takıp takıştırmalı.Ben evde yalnızken bile süslü küpelerimi takarım aynaya bakınca hoş hissetmek için.Bilmiyorum sizin durumunuz bebekle alakalı değil bence.Genel haliniz bu gibi.Hatta eşiniz de bundan sebep kendini bişey sanmaya başlamış doğumla beraber iyice salmış olmalısınız ki kendinizi o da iyice havaya girmiş.Yok o bana asılıyor bu bana asılıyor , erkek kıtlığı var sanki.Size zarf atıyor eşiniz , fazla güvenmeyin derim.

Kendine karsı çok mu cimrisin? Bir kadının tek bir rujunun, ufak tefek takılarının, giysisinin olmaması bana çok tuhaf geldi. Sen kendinden bu kadar kısarken eşin de kısıyor mu? Kocana herkes asılıyormuş birde bu kadar mal mülk sahibi edersen peşini hiç bırakmazlar.
Kendime karşı biraz öyleyim AA ne güzelmiş derim sonra gerek yok derim. Bir şey almayacaksam mağazaya asla girmem. Ama zamanında çok parasız olduğum için böyle bir huy kazandim. Gerçi bebek doğduktan sonra da yine parasızim ama geçince kendimden kismayacagjm artik

Konularınıza bir türlü anlam veremedim. Eşinizin olayları size aktarma şekli zaten ilginç, sizin maddi açıdan aksettirdikleriniz de bi hayli tuhaf.. Öyle bir anlatıyorsunuz ki sanki hiç makyaj yapmamış, hiç topuklu giymemiş, hiç kıyafet almamış gibi bir kadın canlanıyor gözümde. Anlayamadığım için fikir de veremiyorum..
Makyaj ve topuklu konusu doğru. Kıyafet konusu da hiç 100 liranın üzerine çıkmamış diyebilirsin

Özgüven kendi içinizde olan bişey zaten anlattıgınız kadarıyla esınız ısını dılıyle halledıyor cunku oncekı konunuzda zayıf yskısıklı degıl vs dıye bısey yazmıssınız benmı yanlıs okudum hatırlayamadım tam. Bence o sızın ılgınızı cekmek ıstıyo. Yanı o baktı bu laf attı derken kendıne gel bı sırkelen sıyır esofmanı demek ıstıyo bence sıze. Istıfınızı bozmadan dozu yavas yavas arttırarak suse puse baslayın. Adam sızı suan resmen afedersınız ama sağılacak ınek olarak goruyo bebegınız var her dk esofmanlasınız sus pus yok ve en dırayetsız en savunmasız halsız donemınızdesınız yenı dogum yapmıssınız ama bıraz kendınıze ozen gosterın sonra dırekt kocam benı aldatıyo dıye konu acacaksınız. Kendınızı elalemın kadınlarıyla kıyaslamayın

Sekreteriniz var paranız yok pantolonunuz yok cocugunuza oyuncak alamıyorsunuz vs. Birini surdurebilecek kadar sozunuzun gectıgı bir işte calısıyormussunuz ama ozguvenınız yok. Kocanız var anladık bari çocugunuzu perişan etmeyin kocam da kocam diye diye kendinizi yıprattığınız gibi. Bırakın aldatıyorsa aldatsın. İki lafa iki söze gönlü kayan adamdan size ne hayır gelecek nereye kadar bu adamı takip edip elimde tutayım diye kasılacaksınız. Bu ugurda neleri feda edeceksınız.Meyili varsa aldatır zaten ama siz eşiniz sizi aldatsa da başka kadınları suclar eşinizi aklarsınız gibime geliyor
Yok öyle bir şey yapmam Allah korusun.

Herkese tekrardan merhaba. Bir önceki konumda genel durumu anlattım isteyen bakabilir. Kimisi abartı dedi kimisi sen kıskancsin dedi kimisi kocan jigolo dedi :) kimisi çok güzel yorumlar yaptı herkese teşekkür ederim. Bu konu ikilemim ve anket ekliyorum.
Özet geçeyim.
Kocama asılan birkaç kişi nedeniyle sürekli kabuslar görüyorum ve ortada suçlayacak bir şeyler ariyorum. Çeşitli seçenekler var kocamın flörtöz olması benim kıskanç olmam veya gerçekten kötü bir çevrede çalışıyor olmamız... Durum şu ki bebeğim henüz küçük. Hamileyken bütün hayalim bebeğimi 2 yaşına kadar kendim büyütüp kişiliğini benim sekillendirmemdi. Bir sürü borç harç arasında paramızı anca denkleştirip bir süre ücretsize ayrilabilecegim kararını vermiştik. Fakat geçen hafta sabah kahvaltısında eşimin bana "sekreterin bana asiliyor ve bana yiyecekmis gibi baktığını iki arkadaşım gelip söyledi haberin olsun" dedi. O an suratım kesinlikle değişti (ilk tepki sonuçta) fakat sonra çok bozuntuya vermeden gecistirdim konuyu kapattık. O gün bugündür bebeğime bile veremiyorum aklımı. Bir yandan da özguvenim çok düştü. Bu asıldığı söylenen sekreterim çok güzel değil fakat makyajiydi giyimiydi gayet başarılı. Bende tık yok. Bir tane bile rujum yok. Göz kalemi sürünce burnum akıyor. Birkaç kere fondöten denemem oldu cildim kustu. Topuklu ayakkabı sadece düğünümde giydim videoda leylek gibi görünüyorum. Dolabımdaki kıyafetler seneler önceye ait. Şuanda iki pantolonum var biri lekeli. Ayrıca ozel bir bolgeyee estetik planlıyorum ve lazer epilasyona gitmek istiyorum. Gelin görün ki cebimizde çocuğun anca mamasına yetecek kadar para var. Asla dışarda yiyemiyoruz. Kolye molye almak istedim zamanında onu da ucuz olsun diye Çin'den sipariş verdim aylar oldu kargo yok. Varlık içinde yokluktayiz ben çalışana kadar.
Şimdi sorum şu;
Henüz bebeğim her şeyden önce mı gelir? 2 yaşına kadar evde kalıp ben büyütüp kendi ihtiyaclarimi hiçe sayayim. Kişilik çok önemli sonucta
Yoksa 6 aylık olduğunda işe dönüp kim hatalı gözlem yapıp, aynı zamanda ozguvenimi mi tazeleyeyim? Çok yorulucam çocuk iş ev fakat değer mi acaba?
Ha bir de çocuğuma doğru düzgün oyuncak bile alamıyoruz. Salıncak alicaz ama neredeyse tahta bulup ben civileyip salıncak yapıcam o derece sikintidayiz.
Ne kocanız varmış bee ...
Kocam da kocam.
Bi tek sizde koca var.
Bi tek erkek sizin kocanız.
Herkes daire olmuş , kim kaparsa elinde kalacak.
Cidden pes diyorum !

Burdaki kadınlar da beni tanıyordu ya hava atıyorum size zaten kocamla. Derdim de buydu yeni üyelik alıp şunlara bir hava atayım dedim
Konuyu ;
Arkadaşlar evimize giren gelir - gider ucu ucuna yetiyor.
Sizce bebeğimle mi kalayım ,
Çalışayım mı diye açabilirdiniz.
Sekreter de kocama asılıyo , bakkal da aşık , market kasiyeri bakışlarıyla yedi , kocam da kocam yazınca pes dedim artık .

Konuyu ;
Arkadaşlar evimize giren gelir - gider ucu ucuna yetiyor.
Sizce bebeğimle mi kalayım ,
Çalışayım mı diye açabilirdiniz.
Sekreter de kocama asılıyo , bakkal da aşık , market kasiyeri bakışlarıyla yedi , kocam da kocam yazınca pes dedim artık .
Evet ama derdim bu dediğiniz gibi değil ki. Öyle olsaydı öyle yazardım konuyu. Gelir gider dengesi yüzünden çalışmayı aklıma koymuş değilim. Eşimle olan bu derdim yüzünden özgüvenim zedeleniyor ve kendime bakamıyorum çalışmayip paramız olmadığı için. Aynı zamanda eşimle aynı iş yerinde olduğum için durumu gözlemlemiş plucam.

Eşinizde bi sıkıntı var gerçekten ama bence çalışmayın özgüveniniz yerine gelecek diye psikolojiniz bozulur o yavruyu bırakıp gitmek çok zor değil mi? Ailelerden destek isteseniz olmaz mı?

Eşinizde bi sıkıntı var gerçekten ama bence çalışmayın özgüveniniz yerine gelecek diye psikolojiniz bozulur o yavruyu bırakıp gitmek çok zor değil mi? Ailelerden destek isteseniz olmaz mı?
Aileler maalesef yok gibi bişey var da yok. Teşekkür ederim yorum için düşünüyorum bunu da

Ben bir çocuğum 4 aylıkken bir çocuğum da4 buçuk aylıkken başladım ise.hicbir zararını da görmedim.illa maddi sıkıntıdan da değil evde bos boş oturmak hiç bana göre değil.canim sıkılıyor yani.hadi benim isim yarim gun senin tam gundur.6 aylikken ek gidaya geciliyir yavas yavas.en fazla 7-8 aylikken basla bence .hem maddi olarak rahatla hem de bu boşluktan kurtul.

Bence bu tamamen sana bağlı. Çalışmayınca özgüven sorunu, maddi sorun derken evde depresyona gireceksen çocuğuna daha çok zarar verirsin. Bu sorunlara rağmen evde mutlu olurum diyorsan bebeğin için 2 yıl ya da bunalana kadar dur. Mutlu anne mutlu bebek diyorum ;)

Back
X