• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şüpheli gebelik

mrvpskk

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2022
76
12
18
28
Herkese iyi geceler, eşimle geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz. Reglim 4 gün gecikti regl belirtilerim var( kasıklarımda ağrı, göğüs hassasiyeti, beyaz akıntı, karnımda ağrı) fakat regl olamıyorum. Şehir değişikliği ve bazı stresli durumlar yaşadım. Sizce gebelik var mıdır? Kaç gün daha gecikirse test yapmalıyım? şimdiden teşekkür ederim...

Korunmuyorsunuz.

Olabilirsiniz, varsa şu anda da görünür testte, yapın bence.

Haklısınız, teşekkür ederim belki bir hafta yada 10 gün beklemek daha doğru olabilir diye düşünmüştüm
Geç döllenme ise evet biraz daha uzun sürebilir ama genelde gecikmenin ilk günü bile çıkıyor

Herkese iyi geceler, eşimle geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz. Reglim 4 gün gecikti regl belirtilerim var( kasıklarımda ağrı, göğüs hassasiyeti, beyaz akıntı, karnımda ağrı) fakat regl olamıyorum. Şehir değişikliği ve bazı stresli durumlar yaşadım. Sizce gebelik var mıdır? Kaç gün daha gecikirse test yapmalıyım? şimdiden teşekkür ederim...
Geri çekilmeyle kaç zamandır korunuyorsunuz merak ettim bizde öyle korunuyoruz 1 senedir çocuk falan yok

Back
X