merhaba şöyle boşalma oldu evet ama ben eylülde hem reglımı gününden 4 gün önce olup 3 gün sürdü hemde 2 günlük ara bir kanama tekrar yaşadımAdet olmadınız mı zaten şimdiye kadar? Bu ilişkiden başka ilişki olmadıysa o sperm de döllenseydi, ki şüpheli olduğuna göre tam bir boşalma durumu da yok anladığım kadarı ile. Bir sperm genel olarak en fazla 3-5 gün canlı kalabiliyor. Ve döllenme olması için o günlerde yumurtlamış olmanız gerekirdi. Ki zaten hepsi olsa bile kesin döllenme olacak diye bir şey de yok. İlişkiden 26 gün sonra kan testinde çıkardı olsaydı. Zaten belki adet oldunuz, bilmiyorum yazmamışsınız adet oldum veya gecikti diye. Adet olduysanız zaten %300 falan yoktur bu koşullar altında.
Normal adet döngünüzü bilmiyorum ki. Eylülde gördüğünüz adet belki stresten bu şekilde gelmiş olabilir. Normalde düzenli oluyorsanız. Ama zaten adet olmuşsunuz neredeyse bu ayki adetinizi de olacaksınız veya oldunuz belki bilmiyorum.merhaba şöyle boşalma oldu evet ama ben eylülde hem reglımı gününden 4 gün önce olup 3 gün sürdü hemde 2 günlük ara bir kanama tekrar yaşadım
Şöyle oldu 4 eylülden 7 eylüle kadar oldum daha sonra 16 eylülden 18 eylüle kadar kanamam gene oldu ve takvimde normalde 30 eylülde olmam gerekiyor diye gözüktü fakat bu ay hala olmadım acaba ara kanamamın oldugu tarihtemi olcagim bilmiyorumNormal adet döngünüzü bilmiyorum ki. Eylülde gördüğünüz adet belki stresten bu şekilde gelmiş olabilir. Normalde düzenli oluyorsanız. Ama zaten adet olmuşsunuz neredeyse bu ayki adetinizi de olacaksınız veya oldunuz belki bilmiyorum.
Galiba 20 yaşındasınız ve de evli değilsiniz, bilmiyorum da yanlış isem düzeltin. Çocuk falan istemiyorsunuz ve partnerinizle korunmadan niçin ilişkiye giriyorsunuz? Bari korunun hem size hem olur tutar mutar bebeğe yazık olur, lütfen. Zor şeyler değil. Hem istemiyor, hem yapıyor sonrasında da kan testi idrar testi evham yapıyorsunuz. Ne gerek var bari iyi korunun lütfen. Tabii temennim hiç olmasa böyle şeyler ama..merhaba şöyle boşalma oldu evet ama ben eylülde hem reglımı gününden 4 gün önce olup 3 gün sürdü hemde 2 günlük ara bir kanama tekrar yaşadım
Bi anlık gelişti o yüzden yoksa bende zaten engellerdim ama olan oldugu için evham yaptımGaliba 20 yaşındasınız ve de evli değilsiniz, bilmiyorum da yanlış isem düzeltin. Çocuk falan istemiyorsunuz ve partnerinizle korunmadan niçin ilişkiye giriyorsunuz? Bari korunun hem size hem olur tutar mutar bebeğe yazık olur, lütfen. Zor şeyler değil. Hem istemiyor, hem yapıyor sonrasında da kan testi idrar testi evham yapıyorsunuz. Ne gerek var bari iyi korunun lütfen. Tabii temennim hiç olmasa böyle şeyler ama..
Adetiniz geciktiğinde, erken geldiğinde, böyle ara kanamalar olduğunda, stresten, bazı rahatsızlıklardan, beslenme bozukluğundan, hava değişimlerinden bile adet dengeniz bozulabilir. Adet gecikmesinin tek sebebi hamilelik değilŞöyle oldu 4 eylülden 7 eylüle kadar oldum daha sonra 16 eylülden 18 eylüle kadar kanamam gene oldu ve takvimde normalde 30 eylülde olmam gerekiyor diye gözüktü fakat bu ay hala olmadım acaba ara kanamamın oldugu tarihtemi olcagim bilmiyorum
Tamamdır cok teşekkür ederim cok saolAdetiniz geciktiğinde, erken geldiğinde, böyle ara kanamalar olduğunda, stresten, bazı rahatsızlıklardan, beslenme bozukluğundan, hava değişimlerinden bile adet dengeniz bozulabilir. Adet gecikmesinin tek sebebi hamilelik değil
Merhabalar benim 2 agustosta ilişkim oldu ve ben 28 agustosta kanda baktırdım <2.30 cıktı genede gebelik olabilirmi
20 eylülde gittim pelvik ultrosona girdim tertemiz çıktıEşinizle konuşun hastaneye kadın doğuma gidin.Bişey çıkmazsada içiniz rahat olur
Mesajınızdan anladığım kadarıyla henüz bekarsınız.Bence daha dikkatli olun korunun.Bugün şanslıydınız.Ama yarın bu kadar şanslı olmayabilirsiniz.20 eylülde gittim pelvik ultrosona girdim tertemiz çıktı
Merhaba ben adet oldum ama şöyle kahverengi siyah gibi geliyor acaba enfeksiyondan kaynaklı olabilirmiAdetiniz geciktiğinde, erken geldiğinde, böyle ara kanamalar olduğunda, stresten, bazı rahatsızlıklardan, beslenme bozukluğundan, hava değişimlerinden bile adet dengeniz bozulabilir. Adet gecikmesinin tek sebebi hamilelik değil
Adet başında siyah ya da kahverengi akıntı kan içeride beklediği için oksitleniyor dolayısı ile rengi böyle koyu oluyor. Adetiniz geciktiği için kanın rengi koyulaşmış. Arada bende de olur.Merhaba ben adet oldum ama şöyle kahverengi siyah gibi geliyor acaba enfeksiyondan kaynaklı olabilirmi
Siyah gelince korktmAdet başında siyah ya da kahverengi akıntı kan içeride beklediği için oksitleniyor dolayısı ile rengi böyle koyu oluyor. Adetiniz geciktiği için kanın rengi koyulaşmış. Arada bende de olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?