Şüpheli Numara

Imsh3kill

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
803
303
323
Kırklareli
Merhabalar,
Az önce saat yaklaşık gece 1.30da bir numara arayıp ismimle hitap ederek sana söyleyeceklerim var yaklaşık 5 senedir gizliyorum ama artık bilmen lazım dedi. Uyku sersemi anlamadım neden açtığımı da bilmiyorum. Dinliyor musun beni dedi. Evet dedim. Neyse boşver dedi kapattı.
Engelledim numarayı ama Whatssappta engellenmemiş ve profil resmim herkese açık durumda kalmış maalesef.
Oradan mesaj yazmış. Gerçekleri öğrenmek ister misin yalansız net bir şekilde, dinlesene diye.
saçma sapan arkadaş görüntü fake bir fotosu var. Bilinmeyen numaraları aradım sosyal medyada numarayı arattım hiçbir şey çıkmıyor.
Yarım saattir titriyorum, yalnız yaşadığım için üstelik şok tedirgin oldum.
Ne yapmayalım🙁🙁Hiç cevap yazmadan Whatssapptan da engelledim

Polisi mi arasanız acaba onlar bulur kim olduğunu, veya biri rast gele bir numara çevirip sizide bulmuş olabilir var mı şüphelendiğiniz biri.

Merhabalar,
Az önce saat yaklaşık gece 1.30da bir numara arayıp ismimle hitap ederek sana söyleyeceklerim var yaklaşık 5 senedir gizliyorum ama artık bilmen lazım dedi. Uyku sersemi anlamadım neden açtığımı da bilmiyorum. Dinliyor musun beni dedi. Evet dedim. Neyse boşver dedi kapattı.
Engelledim numarayı ama Whatssappta engellenmemiş ve profil resmim herkese açık durumda kalmış maalesef.
Oradan mesaj yazmış. Gerçekleri öğrenmek ister misin yalansız net bir şekilde, dinlesene diye.
saçma sapan arkadaş görüntü fake bir fotosu var. Bilinmeyen numaraları aradım sosyal medyada numarayı arattım hiçbir şey çıkmıyor.
Yahu böyle sapıklar var bacım he de uyumaya devam et

Derdi neymiş. Korkmayın sakin olun.
Korkarsanız üstünüze gelirler

Ay ben meraktan engelleyemezdim acaba ne söyleyecek diye.

Gönderdiği fotoğrafta tanıdığınız birileri var mı? Nasıl bir fotoğraf göndermiş?

Ay ben meraktan engelleyemezdim acaba ne söyleyecek diye.

Gönderdiği fotoğrafta tanıdığınız birileri var mı? Nasıl bir fotoğraf göndermiş?

Bu şekilde vazgeçtim diyerek kapatan birisinin söyleme amaçlı yazdığını ve aradığını düşünmüyorum. Fotoğraf göndermedi profil fotosu arkadan bir adam fotoğrafı

Merhabalar,
Keşke engellemeseydiniz ya çok merak uyandıran bi durum. İleri giderse engellerdiniz önce bi ne söyliyceğini dinleseydiniz

Back
X