Şüpheli Numara

Babamın aldatma hikayesi var hayatımın en büyük problemlerinden bir önceki konumda bakabilirsiniz hatta
Onunla alakalı olabilir o zaman.
İsminizle hitap etmesi, engele rağmen yazması ve aynı zamanda gecenin bir körü cesaretle araması falan.

Etkilecenekseniz hiç üzerine düşünmeyin kalsın.
Ama merak ediyorum derseniz yarın iletişim kurun, ben dayanamaz çatlardım.

Bu şekilde vazgeçtim diyerek kapatan birisinin söyleme amaçlı yazdığını ve aradığını düşünmüyorum. Fotoğraf göndermedi profil fotosu arkadan bir adam fotoğrafı
Ah tamam. Whatsapptan yazdı dedikten sonra fotoğraftan bahsedince ben size gönderdi gibi anlamışım, pardon.

Babamın aldatma hikayesi var hayatımın en büyük problemlerinden bir önceki konumda bakabilirsiniz hatta
Siz babanıza söylemiştiniz değil mi bildiğinizi? Hatta bir numara beni aradı gibi bir şey söylemiştiniz diye hatırlıyorum.

Acaba babanız kadınla konuştu da kadın mı birine arattı sizi? İlişkilerini mi anlattıracaktı?

Yine engelleseydiniz ama derdini öğrenseydiniz keske.

Babanızın annenizi aldatma durumu vardı, onunla alakalı olabilir mi acaba 🤔 tâbi bunun cevabını bu şekilde bulmamız mümkün değil.

Siz babanıza söylemiştiniz değil mi bildiğinizi? Hatta bir numara beni aradı gibi bir şey söylemiştiniz diye hatırlıyorum.

Acaba babanız kadınla konuştu da kadın mı birine arattı sizi? İlişkilerini mi anlattıracaktı?

Evet babama söylemiştim, özel numaradan biri beni tehdit ediyor diye.
Kadın bu cesareti gösterir mi bilmiyorum

Merhabalar,
Az önce saat yaklaşık gece 1.30da bir numara arayıp ismimle hitap ederek sana söyleyeceklerim var yaklaşık 5 senedir gizliyorum ama artık bilmen lazım dedi. Uyku sersemi anlamadım neden açtığımı da bilmiyorum. Dinliyor musun beni dedi. Evet dedim. Neyse boşver dedi kapattı.
Engelledim numarayı ama Whatssappta engellenmemiş ve profil resmim herkese açık durumda kalmış maalesef.
Oradan mesaj yazmış. Gerçekleri öğrenmek ister misin yalansız net bir şekilde, dinlesene diye.
saçma sapan arkadaş görüntü fake bir fotosu var. Bilinmeyen numaraları aradım sosyal medyada numarayı arattım hiçbir şey çıkmıyor.
Yarım saattir titriyorum, yalnız yaşadığım için üstelik şok tedirgin oldum.
Ne yapmayalım🙁🙁Hiç cevap yazmadan Whatssapptan da engelledim
5 sene önce sevgiliniz olduysa onun hakkında biseyler soyleyebilir

Aklıma geldi yazayım dedim.Bekarken biri dadanmisti,her gece gizli numaradan arıyordu.Sesimi dinliyordu.Sonra bir gece konuşmaya karar verdi sanırım,ismimle hitap etti "azrailin olucam senin "dedi.Hadi ordan be seni şikayet edeyim de gör dedim.O oldu bidaha aramadı.Hic korkmamistim.Canlari sıkılıyor bazılarının.Korktugunu belli edersen,daha çok rahatsız eder..

Evet babama söylemiştim, özel numaradan biri beni tehdit ediyor diye.
Kadın bu cesareti gösterir mi bilmiyorum
Niye göstermesin? 5 yıldır babanızla ilişkisi varsa, sizin bildiğinizi de biliyorsa size ulaşmak istemiş olabilir. Hani "bir de benden dinle bakalım" diye. Adamların karılarını vs arayanlar var biliyorsunuz.

Back
X