- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
Belki de sadece blöftürBilmiyorum engelledim her yerden ama çok tedirginim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki de sadece blöftürBilmiyorum engelledim her yerden ama çok tedirginim
Onunla alakalı olabilir o zaman.Babamın aldatma hikayesi var hayatımın en büyük problemlerinden bir önceki konumda bakabilirsiniz hatta
Yahu böyle sapıklar var bacım he de uyumaya devam et
Ah tamam. Whatsapptan yazdı dedikten sonra fotoğraftan bahsedince ben size gönderdi gibi anlamışım, pardon.Bu şekilde vazgeçtim diyerek kapatan birisinin söyleme amaçlı yazdığını ve aradığını düşünmüyorum. Fotoğraf göndermedi profil fotosu arkadan bir adam fotoğrafı
Keşke engellemeseydiniz ya çok merak uyandıran bi durum. İleri giderse engellerdiniz önce bi ne söyliyceğini dinleseydiniz
Siz babanıza söylemiştiniz değil mi bildiğinizi? Hatta bir numara beni aradı gibi bir şey söylemiştiniz diye hatırlıyorum.Babamın aldatma hikayesi var hayatımın en büyük problemlerinden bir önceki konumda bakabilirsiniz hatta
Bak bu da olabilirBiri aşkını ilan edecek gibi geldi ama
En iyi ihtimal arkdaşın espiri yapmıştır korkmaİsimle hitap etmesi çok rahatsız edici ama kalbim nasıl çarpıyor anlatamam
Siz babanıza söylemiştiniz değil mi bildiğinizi? Hatta bir numara beni aradı gibi bir şey söylemiştiniz diye hatırlıyorum.
Acaba babanız kadınla konuştu da kadın mı birine arattı sizi? İlişkilerini mi anlattıracaktı?
En iyi ihtimal arkdaşın espiri yapmıştır korkma
Evet babama söylemiştim, özel numaradan biri beni tehdit ediyor diye.
Kadın bu cesareti gösterir mi bilmiyorum
Aşk ilanı olması olası. 5 yıldır saklıyorum falan demesi bana bir tek bunu düşündürdü30 yaşına yakınım bu tarz bir şaka yapacak arkadaşım yok inanın
5 sene önce sevgiliniz olduysa onun hakkında biseyler soyleyebilirMerhabalar,
Az önce saat yaklaşık gece 1.30da bir numara arayıp ismimle hitap ederek sana söyleyeceklerim var yaklaşık 5 senedir gizliyorum ama artık bilmen lazım dedi. Uyku sersemi anlamadım neden açtığımı da bilmiyorum. Dinliyor musun beni dedi. Evet dedim. Neyse boşver dedi kapattı.
Engelledim numarayı ama Whatssappta engellenmemiş ve profil resmim herkese açık durumda kalmış maalesef.
Oradan mesaj yazmış. Gerçekleri öğrenmek ister misin yalansız net bir şekilde, dinlesene diye.
saçma sapan arkadaş görüntü fake bir fotosu var. Bilinmeyen numaraları aradım sosyal medyada numarayı arattım hiçbir şey çıkmıyor.
Yarım saattir titriyorum, yalnız yaşadığım için üstelik şok tedirgin oldum.
Ne yapmayalımHiç cevap yazmadan Whatssapptan da engelledim
Bak bu da olabilir
Yav insanlardan bu kadar emin olmayın bu yüzdendir en büyük yanılgılarımız30 yaşına yakınım bu tarz bir şaka yapacak arkadaşım yok inanın
Aşk ilanı olması olası. 5 yıldır saklıyorum falan demesi bana bir tek bunu düşündürdü
Niye göstermesin? 5 yıldır babanızla ilişkisi varsa, sizin bildiğinizi de biliyorsa size ulaşmak istemiş olabilir. Hani "bir de benden dinle bakalım" diye. Adamların karılarını vs arayanlar var biliyorsunuz.Evet babama söylemiştim, özel numaradan biri beni tehdit ediyor diye.
Kadın bu cesareti gösterir mi bilmiyorum
Ay ben çatlıycam şimdi meraktan siz nasıl engelleyebildiniz yaHayır hem ses tonu rahatsız edici hem de yazdığı mesaj aynı şekilde.
Gerçekleri öğrenmek ister misin yalansız net bir şekilde cümlelerinin sonu aşk hikayesi kadar masum gelmedi bana