Şüpheli Numara

Aklıma geldi yazayım dedim.Bekarken biri dadanmisti,her gece gizli numaradan arıyordu.Sesimi dinliyordu.Sonra bir gece konuşmaya karar verdi sanırım,ismimle hitap etti "azrailin olucam senin "dedi.Hadi ordan be seni şikayet edeyim de gör dedim.O oldu bidaha aramadı.Hic korkmamistim.Canlari sıkılıyor bazılarının.Korktugunu belli edersen,daha çok rahatsız eder..

Ben çok korkak bir insanım ondan dolayı bu kadar etkilendim sanırım.
Hala hem titriyorum hem kalbim çok hızlı çarpıyor. Birinin musallat olması en korktuğum şey.
Farklı bir numaradan devamı gelir mi acaba

Bekleyin bi bakalım ne diyecek.
Siz onu arayin şimdi engeli açıp neden korktugunuzu belli ediyorsunz.
Ya soyle ya sonsuza kadar sus de arayıp. Soylemezsen yine engellerm de

cok urkunc bir olay yasamissiniz bence o_O bana ask itirafi gibi gelmedi

Ben çok korkak bir insanım ondan dolayı bu kadar etkilendim sanırım.
Hala hem titriyorum hem kalbim çok hızlı çarpıyor. Birinin musallat olması en korktuğum şey.
Farklı bir numaradan devamı gelir mi acaba
Eğer ararsa şikayet ederim seni de.. Korkma bu kadar ya hu..Tek senin başına gelmiyor.Genelde çoğu kadın yaşamıştır bunu.

Hayır hem ses tonu rahatsız edici hem de yazdığı mesaj aynı şekilde.
Gerçekleri öğrenmek ister misin yalansız net bir şekilde cümlelerinin sonu aşk hikayesi kadar masum gelmedi bana
Babanızla ilgili olabilirdi bence konu. Konuşmadınız bari.mesajla yazacaklarını okusaydınız yahu. Böyle acaba kimdi derdiniz olmayacaktı.

Acaba eskilerden biri mi ? Var mı böyle şeyler yapma potansiyeli olan bi eski sevgili ?

Direk polis aranır mı bu gibi durumlarda ilgileneceklerini sanmıyorum. Rastgele olsa nasıl ismimle hitap edecek?
O yüzden polisi arayın dedim belkide karşınızdaki bir manyak, veya biri şaka yapıyorda olabilir ki buda hiç hoş değil aramalar devam ederse yada mesajlar öyle polisi arardınız ama engellemişsiniz şuan için endişe edilecek birşey yok çünkü en güvenli yer evlerimizdir.

O yüzden polisi arayın dedim belkide karşınızdaki bir manyak, veya biri şaka yapıyorda olabilir ki buda hiç hoş değil aramalar devam ederse yada mesajlar öyle polisi arardınız ama engellemişsiniz şuan için endişe edilecek birşey yok çünkü en güvenli yer evlerimizdir.

Polis bu tarz bir durumla ilgilenir mi?

Back
X