Şüpheli Numara

Çok teşekkürler rahatladım sayenizde biraz.
Abartıyor diyeceksiniz ama yarım saat boyunca titredim ve kalbim deli gibi çarptı :KK43:( yalnız olmam en büyük etken tabi
Haklısn ama rahat ol bence artk heryerden engelle ve uyu bana kalırsa☺️☺️

Konu sahibi ne yapmaya karar verir onu bilmiyorum ama ben elli kere adama yazmıştım herhalde, çatlarım meraktan. Varsa bir diyeceği söyler, mırın kırın yaparsa basar engeli gider.
Aynen öyle kesinlikle elli kere yazıp öğrenmiştim ne diyebilir en fazla. Şakaysa dalgaysa zsten anlaşılır. Ailevi bir durum da varmış yazmak istemedim başka bir konu içeriği diye ama bağlantısı olabilir.

Ah kıyamam. Kimbilir ne sapıklık peşinde gece gece deli midir nedir geçmiş olsun . Boşverin başka numaradan belki ulaşır eğer dediği gibi söyleyecekleri varsa . Ki sanmıyorum wp den isminiz çıkmış olabilir belkide bilemedim

Ayrıca fake fotoğraf koyacak tabii ki kendini tanıtırdi en başından tanınmak istese. Sırf bunun için açık hat bile almış olabilir. Korkacak bir şey yok ayrıca her mesajımda söylüyorum. Korkmamaniz için illa dalga amaçlı olması gerekmez. Size bir şey söyleyecek olması korkulacak bir şey değil ki? Yalnız yaşıyorum takıntılı biri olmasın demişsiniz ama adam adınızı söylüyor ve numaranjzi biliyor. Ben olsam bunlara nereden ulaştığını öğrenmeden rahat edemezdim asıl. Şikayet edilecek bir şey de yok ki adam rahatsızlik vermek amaçlı mı yoksa gerçekten iyi niyetle bir konuda sizi aydınlatmak için mi yazdı belli değil

Aynen öyle kesinlikle elli kere yazıp öğrenmiştim ne diyebilir en fazla. Şakaysa dalgaysa zsten anlaşılır. Ailevi bir durum da varmış yazmak istemedim başka bir konu içeriği diye ama bağlantısı olabilir.

Buna yarın karar versem daha doğru olacak sanırım bu saaate tedirgin oldum neden bilmiyorum karşı tarafın ses tonundan olabilir veya normalde de tırsak bir insanımdır ondan olabilir

Ayrıca take fotoğraf koyacak tabii ki kendini tanıtırdi en başından tanınmak istese. Sırf bunun için açık hat bile almış olabilir. Korkacak bir şey yok ayrıca her mesajımda söylüyorum. Korkmamaniz için illa dalga amaçlı olması gerekmez. Size bir şey söyleyecek olması korkulacak bir şey değil ki? Yalnız yaşıyorum takıntılı biri olmasın demişsiniz ama adam adınızı söylüyor ve numaranjzi biliyor. Ben olsam bunlara nereden ulaştığını öğrenmeden rahat edemezdim asıl. Şikayet edilecek bir şey de yok ki adam rahatsızlik vermek amaçlı mı yoksa gerçekten iyi niyetle bir konuda sizi aydınlatmak için mi yazdı belli değil

İşte gerçekten aydınlatma amacında olan birinin dalga geçer gibi neyse boşver yapıp kapatması hiç normal değil asıl

Buna yarın karar versem daha doğru olacak sanırım bu saaate tedirgin oldum neden bilmiyorum karşı tarafın ses tonundan olabilir veya normalde de tırsak bir insanımdır ondan olabilir
Ben de öyle dedim zaten bir önceki mesajlarımda. Şimdi yatın uyuyun güzelce, korkacak bri sey yok. Ama dalgadir diye de konuyu kestirip atmayın. Yarın gündüz vakti sakince tekrar düşünürsünüz belki daha farklı bir detay gelir aklınıza uyku sersemi bu saatte düşünemez insan. Takipteyim konuyu. Allah rahatlık versin

Ben de öyle dedim zaten bir önceki mesajlarımda. Şimdi yatın uyuyun güzelce, korkacak bri sey yok. Ama dalgadir diye de konuyu kestirip atmayın. Yarın gündüz vakti sakince tekrar düşünürsünüz belki daha farklı bir detay gelir aklınıza uyku sersemi bu saatte düşünemez insan. Takipteyim konuyu. Allah rahatlık versin

Çok teşekkür ederim ilginiz için. İyi geceler

İşte gerçekten aydınlatma amacında olan birinin dalga geçer gibi neyse boşver yapıp kapatması hiç normal değil asıl
Kesinlikle canım. Artık rahatla bence ve kafayı buna takmadan uyumaya çalış☺
İyi geceler 🙏🏻🙏🏻☺☺

Bu konuşmadan birşey çıkar mı sizce
Ben hiç sanmıyorum. Korktum bi de açıkçası
siz babanizin aldatma konusunun 2 cisindede korkmustunuz hatta cocukken babaniz ilk annenizi altdattigini istem disi, dinlediginizdede, siz gercekten ne zaman kendinizize geleceksiniz bence siz coktan yardim almaliydiniz. ama kiz kardesiniz universite sinavi vs vs demistiniz arti annenizin vs vs sizin saglinizin bence icler acisi uzgunum!!!

Ben çok korkak bir insanım ondan dolayı bu kadar etkilendim sanırım.
Hala hem titriyorum hem kalbim çok hızlı çarpıyor. Birinin musallat olması en korktuğum şey.
Farklı bir numaradan devamı gelir mi acaba
b
Ay ben çatlıycam şimdi meraktan siz nasıl engelleyebildiniz ya :KK70:
Ay ben çatlıycam şimdi meraktan siz nasıl engelleyebildiniz ya :KK70:
[

Kod:
770736

Öff yok boş yapıyor

Diyecek bir şeyi olsa der zaten

Var böyle işsizler

Merak etme, engelle gitsin

Acaba eskilerden biri mi ? Var mı böyle şeyler yapma potansiyeli olan bi eski sevgili ?
ne eskis, i konu sahibinin babasi 2 ci kez aldattigi ile ilgili, en son 31 aralikda suskun kalisinin ailece faturasi kesiliyor, ben konuyu takipteyim konuyu takipte olmuyanlara baya pratik hayali seneryo

ne eskis, i konu sahibinin babasi 2 ci kez aldattigi ile ilgili, en son 31 aralikda suskun kalisinin ailece faturasi kesiliyor, ben konuyu takipteyim konuyu takipte olmuyanlara baya pratik hayali seneryo
Anlamadım ben yazdığınızı babası kimi 2. Kez aldatıyor

aşkını ilan edecektir başka ne olacak.

Back
X