Şüpheli Numara

Evet olabilir açık hatlar oluyor öyle bir numara olabilir kullandığı. Telefonda söylemeyip mesaj atması da tuhaf direkt mesaj atsa neyse. Belki telefondaki kadın mı erkek mi anlamak için aradı, gerci vatsap fotoğrafınız acıkmış. Bilmiyorum ben olsam mesaj attığında ne söyleyecek beklerdim öyle engellerdim. Ne yapabilir ki vatsap üzerinden. Hackleme falan yapamaz. Virüs vs olsa tıklamaniz için bağlantı göndermesi gerekir o da olamaz.
Bana şahsi bir durum gibi geldi. Wp fotosu da arkadan bir adam resmiymiş. Özel olarak tanınmamaya çalışıyor belli ki. Bir de dediğim gibi dolandırıcı birinin konuşma tarzından çok uzak bir diyalog olmuş.

Evet olabilir açık hatlar oluyor öyle bir numara olabilir kullandığı. Telefonda söylemeyip mesaj atması da tuhaf direkt mesaj atsa neyse. Belki telefondaki kadın mı erkek mi anlamak için aradı, gerci vatsap fotoğrafınız acıkmış. Bilmiyorum ben olsam mesaj attığında ne söyleyecek beklerdim öyle engellerdim. Ne yapabilir ki vatsap üzerinden. Hackleme falan yapamaz. Virüs vs olsa tıklamaniz için bağlantı göndermesi gerekir o da olamaz.

Bekledim 3-5 dk yazmadı. Sanki beni uğraştırmak yalvartmak isteyen bir tip gibiydi konuşmanın devamından tedirgin oldum. Bilmiyorum sizce korkulacak bir durum var mı

Allah allah öyle birşey de mi mümkün? İlk defa duyuyorum ve şaşırdım

Varmis. Benim basima geldi ve arastirdigimda böyle bir durumun varligindan ozamanlar bende yeni haberdar olmustum.

Ki basimda bir sapik vardi ondan süphelenmistim bende.

Tanidiginiz biri olsaydi süpheniz olurdu herhalde? Insan kendi yasantisini bilir sonucta.

Bekledim 3-5 dk yazmadı. Sanki beni uğraştırmak yalvartmak isteyen bir tip gibiydi konuşmanın devamından tedirgin oldum. Bilmiyorum sizce korkulacak bir durum var mı
Yok cnm ya takma bu kdr anlıyorum korkmuşsun gece gece haklısın ama yat uyu ne yapabilir ki sana telefondan çıkacak hali yok, tekmişsin tamam ama site güvenlikli yazmışsın rahat ol. Dediğim gibi söyleseydi madem ne söyleyecekse dolandırmasaydı kelimeleri bence işletme amaçlı. Zaten arapça yazıları olması şüphelendirdi direk hani benim de başıma birkaç kere gelmese tamam dicem.

Korkulacak bir şey Yok bence. Belki babanız ve annenizle olan durumla ilgili bir şeydir. Belki tamamen eğlence arayan biridir. Öyle sizi rahatsız edecek biri olduğunu sanmıyorum ben. Numarayı silmeyin sakın ne olur ne olmaz

Yok cnm ya takma bu kdr anlıyorum korkmuşsun gece gece haklısın ama yat uyu ne yapabilir ki sana telefondan çıkacak hali yok, tekmişsin tamam ama site güvenlikli yazmışsın rahat ol. Dediğim gibi söyleseydi madem ne söyleyecekse dolandırmasaydı kelimeleri bence işletme amaçlı. Zaten arapça yazıları olması şüphelendirdi direk hani benim de başıma birkaç kere gelmese tamam dicem.
Arapça yazıları Vatsapta yokmuş. Numaradan sorgulama uygulamasında Arapça olarak kaydetmiş biri. O da bilmemne amcam şeklinde

teşekkürler yarın ne yapmamı önerirsiniz peki arasam veya yazsam mı? Yoksa hiç bulaşma mı dersiniz

Ya bu saatte yanınıza gelecek biri yok mu hani bisey olacağından değil de rahat uyumaniz acisindan dedim

Bana şahsi bir durum gibi geldi. Wp fotosu da arkadan bir adam resmiymiş. Özel olarak tanınmamaya çalışıyor belli ki. Bir de dediğim gibi dolandırıcı birinin konuşma tarzından çok uzak bir diyalog olmuş.
Özel olarak gizemli takılmaya çalışmış evet. Bana direkt telefondan araması tuhaf geldi direkt vatsaptan yazmamış mesela. Sanki konuşacakmis cesaret edemeyip mesaj atmış gibi. Ben olsam aşırı merak ederdim - ki tanımadığım halde ettim

Özel olarak gizemli takılmaya çalışmış evet. Bana direkt telefondan araması tuhaf geldi direkt vatsaptan yazmamış mesela. Sanki konuşacakmis cesaret edemeyip mesaj atmış gibi. Ben olsam aşırı merak ederdim - ki tanımadığım halde ettim

Ben de merak ediyorum ama yalnızım ve bu saatte korkup engelledim ne yapacağımı bilemeden. Normalde telefonu bile açmam uyku sersemi açmışım

Hayır yok maalesef. Yani biraz mesafede var da kimseyi tedirgin edip korkutmak istemedim açıkçası
Bu meseleyi anlatmayıp öyle korktum falan deseniz ay ne bileyim ben korkak biriyim de evde tek kalamam hani şuan aklım sizde bisey olacagindan değil tedirginsiniz içiniz rahat değil yatamiyosunuz ondan dolayi

teşekkürler yarın ne yapmamı önerirsiniz peki arasam veya yazsam mı? Yoksa hiç bulaşma mı dersiniz
Bana kalırsa hiç bulaşma derim. Engelle her yerden gitsin. Yani ben olsam öyle yapardım. Daha önce yaptım da zaten benzeri bana olduğunda.

Son düzenleme:
Aslinda komik bir durum da olusmus.. siz uyku sersemi telefona cikmissiniz, muhtemelen karsi taraf da ses tonunuzdan anladi öyle oldugunuzu.

Herif tam bir kabalikla ve ciddiyetle konuya degincek iken neyse bosver deyip kapatmis :D

Yetmemis whattsapp den mesaj atmis birde üstüne..

Aslinda böyle bakinca tedirgin olmaniza gerek yok.
Ki söylemek istedigi birsey olsaydi söylerdi veya yazardi.. ne o öyle yarida kalmis dizi gibi merak uyandirmak yok gercekleri ögrenmek istiyormusun felan :D

Bence korkmayin rahat olun.
Merak da etmeyin ama .. yani iletisime gecmeyin bence. Ne hali varsa görsün salagin.

Arapça yazıları Vatsapta yokmuş. Numaradan sorgulama uygulamasında Arapça olarak kaydetmiş biri. O da bilmemne amcam şeklinde
Sonuç olarak arapça işte öyle olmasa kesin birşey var derdim, bana da bilmemne döşemeciyim ben tanıdın mı falan diyordu, hani sanki tanıyormuşum onu da birşey söyleyecekmiş gibi... ama bunu da dikkate almıyorum ben o yuzden açıkçası. Tamamen işletme, muhabbet amaçlı bence.

Son düzenleme:
Ben de merak ediyorum ama yalnızım ve bu saatte korkup engelledim ne yapacağımı bilemeden. Normalde telefonu bile açmam uyku sersemi açmışım
Bu gece için tedirgin olma bence boşuna. Site de güvenlikliymis. Yat uyu bir güzel ne yapabilir telefondan Allah aşkına. Korkacak bri sey değil ama merak uyandırıcı sadece. Bunun için de yarın normal bir vakitte vatsaptan yazabilirsin ne diyeceksiniz bana diye. O zaman anlaşılır zaten dalga mı geçiyor yoksa gercekten bir şey mi diyecek.

Bu gece için tedirgin olma bence boşuna. Site ve e güvenlikliymis. Yat uyu bir güzel ne yapabilir telefondan Allah aşkına. Korkacak bri sey değil ama merak uyandırıcı sadece. Bunun için de yarın normal bir vakitte vatsaptan yazabilirsin ne diyeceksiniz bana diye. O zaman anlaşılır zaten dalga mı geçiyor yoksa gercekten bir şey mi diyecek.
Bence hiç yazmasın bile bulaşmasın, engellesin gitsin sinir bozmaya huzursuzluk yaratmaya çalışan eğlence arayan bi embesil muhtemelen karşısındaki.

Back
X