Şüpheli sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"bu uygulamanın gizli bir profili gösterebilmesi için ya instagram hesabının sahibi ya da o gizli hesabın takipçilerinden birisinin bu uygulamayı indirmiş olması gerekiyor. aksi takdirde gizli hesabı görmeniz mümkün değil. uygulama minimum elli kişiyi takip etmenizi ya da minimum elli takipçinizin olmasını istiyor. eğer bu sayının altında takip edilen ya da takipçi sayısı varsa uygulama hesaba girmiyor.' havada reklam kokusu var

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç masum gelmedi bana ama tabi sevgili sizin hayat sizin
iyi düşünmek istiyorsanız düşünün emin olun kültürel siteleri takip etmek için açmıştır hesabı :kahve:

"bu uygulamanın gizli bir profili gösterebilmesi için ya instagram hesabının sahibi ya da o gizli hesabın takipçilerinden birisinin bu uygulamayı indirmiş olması gerekiyor. aksi takdirde gizli hesabı görmeniz mümkün değil. uygulama minimum elli kişiyi takip etmenizi ya da minimum elli takipçinizin olmasını istiyor. eğer bu sayının altında takip edilen ya da takipçi sayısı varsa uygulama hesaba girmiyor.' havada reklam kokusu var
Aynen ben o uygulamanın kurucusuyum şimdide burda reklamını yapıyorum
Çok zekisiniz tebrikler gerçekten nerden anladınız
🤦🏻‍♀️

inşallah bir sürü insan okuyup bu uygulamaya düşmez. hackers on the way :(

POSTEGRO isimli bir uygulama var. onu indir. kapalıarı acık gibi görebilirsin. bende taysiye böylelerinden uzak dur. gizli olan şeyden hayır gelmez. yanig izli hesap açmak ne demek. bari sizi engelleseymiş. niyeti ne acaba.
Denedim gerçekten oldu çok çok teşekkür ederim bu arada Tuttuğu takımla ilgilisayfalar takip etmiş korktuğum birşey Yoktu şükür 🙏🏻🙏🏻

Abi cidden çok acemisiniz ya 😂

Eklentiler

• 10ADB6B7-A84D-410D-940E-92F642BAAD75.webp
    10ADB6B7-A84D-410D-940E-92F642BAAD75.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 82
Fake hesap dediğimiz kimliğini gizleyip milleti stalkladığı bir hesap işte. Eski sevgiliyi m stalkluyo yoksa oraya buraya yorum mu yazıyor bilemem...

sevgiliniz ne yapiyor bilemem ama aksi yonde cok cevap oldugu icin yazmak istedim. benim de fakein fakei bi 2. instagram hesabim var, sevgilimin haberi yok. kendi hesabimda az kisiyi takip ediyorum yoksa bağımlılık yaoiyor bende sosyal medya. bazen sikildikca otekinden arkadaşlarım falan ne yapiyor diye bakiyorum ya da magazindir falandir, kafa dagitmak icin. kendi hesabımi baktikca dikkat dagitmayacak sekilde kullanıyorum ozetle. herhangi bir aldatma niyetim ya da girisimim olmadi.sadece imkansiz degil demek istedim art niyetsiz 2. bir instagram hesabi.

Sorma zahmetınde bulunmayın , bulustugunuzda telefonunu alıp dırek bakın
sorarsanız yalan soyleme fırsatı dogacak cunku

Merhabalar bir sorum olacaktı şimdi düşünün bir sevgiliniz var ınstagram hesabı olduğu halde bir tane daha açıyor size bunun konusunu hiç açmıyor söylemiyor siz tesadüf eseri görüyorsunuz ve sizi arkadaşlarını falan kimseyi eklemiyor
hesabı gizli olduğu için kimleri eklediğinide maalesef göremiyorsunuz
İki hesabınıda aktif kullanıyor hesabı gizli olsada attığı gönderi ve takip sayısından anlayabiliyorum
Arkadaşlarıyla gırgır yapmak için açtı desem hiçbir arkadaşını eklememiş yedek açtı desem insan eş dost birini eklemez mi tanıdık kimseyi eklememiş
Fesatlık düşünmek istemiyorum
Ne yapmalıyım
Aslında cevap sizde.
Sizi seven bir adam, açtığı hesabı sizden gizlemez. Ayrıca arkadaşlarını eklemek için bile olsa hesap açmaz.

Ben olsam ona sormadan önce ne yapar eder başka bir hesaptan ekleme gönderip kabul etmesini beklerdim. Bakalım neler var, kimler var. Söylersen temizler bir kılıf uydurur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X