Şüpheli sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En garantilisi yan hesao açıp bakmak eksi de okudugum kadariyla gitmiyormuş verilerimizin silinmesini talep edebiliyormusuzuz

off sevgilimin çok merak ettiğim bi exi var :) hamileyken bile stalkluyodu bizi. denemek isteyesim geldi ama emin de değilim ahahahah

Bilmiyorum iyi düşünmeye çalışıyorum kendisine sormakta istemiyorum hesap sorar gibi
Dimi canım
Kimsin ki sen
Utanmadan hesap sorcan bide
Adam gerekirse başkasıyla gezer tozar sevgili olur sonuçta seni hiç ilgilendirmez 🥴

engellediğim herkesın profılıne baktım :) umarım baktıgım kısıler bunu göremıyordur .

Son düzenleyen: Moderatör:
bu programla baktıgımız kısıler baktıgımızı goruyormu acaba
Sanmam öyle bir sey yazmamislar. Playstore da 11bin yorum var. Herhalde öyle olsa bu kadar yildiz ve yorum olmazdı.Garantiye almak icin görse de ônemli olmayacak bir hesap seçin. Hikayesini görüntülemeyin

Uygulama gerçekten doğruymus iki yeni üyelik olunca ben kesin faketir demistim az önce merakimdan denedim diğer hesabimdan gercekten de gisteriyor ben şok tabi :olamaz:
Ya haksızlık ama
Gönderilerimi görmesini istemediğim bi sürü düşmanım var😃

Uygulama gerçekten doğruymus iki yeni üyelik olunca ben kesin faketir demistim az önce merakimdan denedim diğer hesabimdan gercekten de gisteriyor ben şok tabi :olamaz:
Böyle uygulamalar sizin bilgilerinizi de alıyor yalnız. Kısmen ücretsiz olan bir uygulama hayrına size böyle bir hizmet sunmaz. Merak kediyi öldürür demişler 😬

Yok fake değilim ya diğer hesabımın şifresini unuttum uğraşmak istemedim yeni açtım

Sanmam öyle bir sey yazmamislar. Playstore da 11bin yorum var. Herhalde öyle olsa bu kadar yildiz ve yorum olmazdı.Garantiye almak icin görse de ônemli olmayacak bir hesap seçin. Hikayesini görüntülemeyin
amann sımdı kım fake hesap acıp 50 takıpcı yapacak :) bosver gorurlerse de gorsunler napım hıkayeye bakmadım zaten gönderılere baktım

Merhabalar bir sorum olacaktı şimdi düşünün bir sevgiliniz var ınstagram hesabı olduğu halde bir tane daha açıyor size bunun konusunu hiç açmıyor söylemiyor siz tesadüf eseri görüyorsunuz ve sizi arkadaşlarını falan kimseyi eklemiyor
hesabı gizli olduğu için kimleri eklediğinide maalesef göremiyorsunuz
İki hesabınıda aktif kullanıyor hesabı gizli olsada attığı gönderi ve takip sayısından anlayabiliyorum
Arkadaşlarıyla gırgır yapmak için açtı desem hiçbir arkadaşını eklememiş yedek açtı desem insan eş dost birini eklemez mi tanıdık kimseyi eklememiş
Fesatlık düşünmek istemiyorum
Ne yapmalıyım
Fesatlık düşünün

Tabi cok masumane açmıştır kotu düşünmeyelim yaa neolcak 2 hesabi varsa.
Birinden senle otekinden baskasiyla yazisiyodur. Neden fesatlik yapasin ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X