- 16 Eylül 2017
- 7.708
- 13.954
- 248
- 29
- Konu Sahibi Papatyakokususever
Yok kız gerçekmiş ama tam reklam yapilmis gibi denk geldiAbi cidden çok acemisiniz ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kız gerçekmiş ama tam reklam yapilmis gibi denk geldiAbi cidden çok acemisiniz ya![]()
Uygulama gerçekten doğruymus iki yeni üyelik olunca ben kesin faketir demistim az önce merakimdan denedim diğer hesabimdan gercekten de gisteriyor ben şok tabi![]()
En garantilisi yan hesao açıp bakmak eksi de okudugum kadariyla gitmiyormuş verilerimizin silinmesini talep edebiliyormusuzuzya hack programı olmasın, sonra insta hesapları gitmesin![]()
En garantilisi yan hesao açıp bakmak eksi de okudugum kadariyla gitmiyormuş verilerimizin silinmesini talep edebiliyormusuzuz
Dimi canımBilmiyorum iyi düşünmeye çalışıyorum kendisine sormakta istemiyorum hesap sorar gibi
Fake hesap açıp yap 50 kisiyi takip ediverirsin hemen garanti olsunn hahaha forumda her gün yeni bir sey öğreniyoruzoff sevgilimin çok merak ettiğim bi exi var :) hamileyken bile stalkluyodu bizi. denemek isteyesim geldi ama emin de değilim ahahahah
bu programla baktıgımız kısıler baktıgımızı goruyormu acabaFake hesap açıp yap 50 kisiyi takip ediverirsin hemen garanti olsunn hahaha forumda her gün yeni bir sey öğreniyoruz![]()
Sanmam öyle bir sey yazmamislar. Playstore da 11bin yorum var. Herhalde öyle olsa bu kadar yildiz ve yorum olmazdı.Garantiye almak icin görse de ônemli olmayacak bir hesap seçin. Hikayesini görüntülemeyinbu programla baktıgımız kısıler baktıgımızı goruyormu acaba
Ya haksızlık amaUygulama gerçekten doğruymus iki yeni üyelik olunca ben kesin faketir demistim az önce merakimdan denedim diğer hesabimdan gercekten de gisteriyor ben şok tabi![]()
Böyle uygulamalar sizin bilgilerinizi de alıyor yalnız. Kısmen ücretsiz olan bir uygulama hayrına size böyle bir hizmet sunmaz. Merak kediyi öldürür demişlerUygulama gerçekten doğruymus iki yeni üyelik olunca ben kesin faketir demistim az önce merakimdan denedim diğer hesabimdan gercekten de gisteriyor ben şok tabi![]()
Yok fake değilim ya diğer hesabımın şifresini unuttum uğraşmak istemedim yeni açtımUygulama gerçekten doğruymus iki yeni üyelik olunca ben kesin faketir demistim az önce merakimdan denedim diğer hesabimdan gercekten de gisteriyor ben şok tabi![]()
amann sımdı kım fake hesap acıp 50 takıpcı yapacak :) bosver gorurlerse de gorsunler napım hıkayeye bakmadım zaten gönderılere baktımSanmam öyle bir sey yazmamislar. Playstore da 11bin yorum var. Herhalde öyle olsa bu kadar yildiz ve yorum olmazdı.Garantiye almak icin görse de ônemli olmayacak bir hesap seçin. Hikayesini görüntülemeyin
Yapacak bir sey yok maalesefYa haksızlık ama
Gönderilerimi görmesini istemediğim bi sürü düşmanım var![]()
Evettt o yüzden kendi hesabjmdan yapmadimmmBöyle uygulamalar sizin bilgilerinizi de alıyor yalnız. Kısmen ücretsiz olan bir uygulama hayrına size böyle bir hizmet sunmaz. Merak kediyi öldürür demişler![]()
Fesatlık düşününMerhabalar bir sorum olacaktı şimdi düşünün bir sevgiliniz var ınstagram hesabı olduğu halde bir tane daha açıyor size bunun konusunu hiç açmıyor söylemiyor siz tesadüf eseri görüyorsunuz ve sizi arkadaşlarını falan kimseyi eklemiyor
hesabı gizli olduğu için kimleri eklediğinide maalesef göremiyorsunuz
İki hesabınıda aktif kullanıyor hesabı gizli olsada attığı gönderi ve takip sayısından anlayabiliyorum
Arkadaşlarıyla gırgır yapmak için açtı desem hiçbir arkadaşını eklememiş yedek açtı desem insan eş dost birini eklemez mi tanıdık kimseyi eklememiş
Fesatlık düşünmek istemiyorum
Ne yapmalıyım
Günlük limiti varYapacak bir sey yok maalesef![]()