Şüphem ! Hanımlar Bi'bakar mısınız ?

Surekli_Karisik

Kimselerin vakti yok,durup ince şeyleri anlamaya.
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
1.657
2.413
133
Hanımlar merhaba,

Boşanmam ile ilgili buraya konularımı açmıştım.

Şimdi size beni şüphelendiren bir durumdan bahsedeceğim. Adını vermeyeyim ama perşembe günü kk'ya yeni bir üye katılmış ve beni izlemeye almış. Benden başka hiçbir üyeyi izlemiyor.

Eşim bu siteyi çok sık takip ettiğimi biliyordu. Hatta buradan birlikte konuları okuyup yorum yaptığımız bile olmuştu.

Şimdi bu üye beni işkillendirdi. Sanırım bunu öğrenmenin yolu yok değil ?

Hiç gocunmuyorum keşke girse okusa ama ne bileyim. Dert oldu işte.

Erkekler işte.. kaybetme korkusu içine düştüğünde KK'ya bile üye oluyorlar. Bırakin okusun. Ona soyleyemediklerinizi de bilmiş olur. Diğer konularinizi bilmedigimi de belirtmek isterim.

Mesajlarına bakın kocasını anlatmış da anlatmış, bir erkeğin uydurabileceği şeyler olduğunu sanmıyorum, kadın da (bahsettiğiniz hesap) boşanıyormuş belki üye olduğu gün sizin konunuzu okuyup takipte kalmak istedi.

Nickini biliyor muydu?

Hayır ama açılan konulardan, zamanlamadan ve fotoğrafımdan tanımış olabilir. Yani şüpheleniyorum iki gün önce üyelik açıp, sadece beni takip etmesi mantıklı gelmiyor. Popüler üye filan da değilim, her konuya yorum da yapmıyorum. Ben ne alaka yani ?

inşallah o dur..
ne kadar korkak beceriksiz bir adam olduğu gerçeğiyle yüzleşir böylece..
evet kk kadınları olarak kendi fikri zikri olmayan bir adam olarak tanıyoruz seni..
karısının elinden tutup , babasının parasına minnet etmeyip kiraya bile çıkartamayacak kadar basiretsiz bir erkeksin..

inşallah okursun..

Mesajlarına bakın kocasını anlatmış da anlatmış, bir erkeğin uydurabileceği şeyler olduğunu sanmıyorum, kadın da (bahsettiğiniz hesap) boşanıyormuş belki üye olduğu gün sizin konunuzu okuyup takipte kalmak istedi.
Aynı üyeden mi bahsediyoruz acaba ? Sadece üç mesaj yazmıştı farklı konulara ama detayını okuyamadım. Eğer öyleyse günahını almayayım kimsenin.

En son dün gece girmiş.
e takıp edıyorsa bu konuyu görmüştür o zaman.
Engelleniyor mu diye düşündüm ama engellemek de istemiyorum. Görüyorsa da görebilir ama acaba gerçekten o mu diye düşünüyorum. Nasıl anlayabilirim? Yanılıyor da olabilirim yukarıda bir arkadaşın dediği gibi tesadüf de olabilir ama perşembe günü konum hiç güncellenip öne çıkmadı, ileriki sayfalardaydı, neyse bakalım, zaten oysa dayanamaz atlar mevzuya.

Hayır ama açılan konulardan, zamanlamadan ve fotoğrafımdan tanımış olabilir. Yani şüpheleniyorum iki gün önce üyelik açıp, sadece beni takip etmesi mantıklı gelmiyor. Popüler üye filan da değilim, her konuya yorum da yapmıyorum. Ben ne alaka yani ?

Takintili biriyse bulmasi zor degil ama tesadufte olabilir. Iki turlu de seni etkilememeli.

O kadar uzun uzun yorum yapamaz diyen arkadaşlar, siz bilmiyorsunuz onu :D neler neler yazar istese :D belki bilerek yorum yazmıştır anlamayayım diye :)

İyice bi'tuhaf oldum ya hu ! :rolleyes::KK53::KK53:

Back
X