- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
-
Aynı IP derken? Onun IPsini nasıl öğrenebilirim ki? Farklı şehirlerdeyiz.eğer aynı ipden giriyorsa eşiniz yönetime sorarak cevap almanız mümkün olabilir
Nickini biliyor muydu?
Aynı üyeden mi bahsediyoruz acaba ? Sadece üç mesaj yazmıştı farklı konulara ama detayını okuyamadım. Eğer öyleyse günahını almayayım kimsenin.Mesajlarına bakın kocasını anlatmış da anlatmış, bir erkeğin uydurabileceği şeyler olduğunu sanmıyorum, kadın da (bahsettiğiniz hesap) boşanıyormuş belki üye olduğu gün sizin konunuzu okuyup takipte kalmak istedi.
Evet aynı üyeden :)Aynı üyeden mi bahsediyoruz acaba ? Sadece üç mesaj yazmıştı farklı konulara ama detayını okuyamadım. Eğer öyleyse günahını almayayım kimsenin.
Engelleniyor mu diye düşündüm ama engellemek de istemiyorum. Görüyorsa da görebilir ama acaba gerçekten o mu diye düşünüyorum. Nasıl anlayabilirim? Yanılıyor da olabilirim yukarıda bir arkadaşın dediği gibi tesadüf de olabilir ama perşembe günü konum hiç güncellenip öne çıkmadı, ileriki sayfalardaydı, neyse bakalım, zaten oysa dayanamaz atlar mevzuya.e takıp edıyorsa bu konuyu görmüştür o zaman.
Hayır ama açılan konulardan, zamanlamadan ve fotoğrafımdan tanımış olabilir. Yani şüpheleniyorum iki gün önce üyelik açıp, sadece beni takip etmesi mantıklı gelmiyor. Popüler üye filan da değilim, her konuya yorum da yapmıyorum. Ben ne alaka yani ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?