S SEVG Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Mart 2011 5 0 36 İstanbul 22 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi SEVG #1 Merhabalar :) erkek arkadaşıma süpriz yapmak istiyorum ama evde olacak para sınırı yoktur bana yardım eder misiniz peki :)
Merhabalar :) erkek arkadaşıma süpriz yapmak istiyorum ama evde olacak para sınırı yoktur bana yardım eder misiniz peki :)
goqce enes nefesim Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2009 1.824 3.458 333 22 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi SEVG #2 canım pastalar bölümünde bi arkadaş aşk pastam diye bir tarif paylasmış resimlii kalpli bişe ewde yapılabilir bn cok begendimm görüntüsünü.. ona bir bak istersen öle pasta yapabilirsin onun yanına da kendin bişeler eklersin ??
canım pastalar bölümünde bi arkadaş aşk pastam diye bir tarif paylasmış resimlii kalpli bişe ewde yapılabilir bn cok begendimm görüntüsünü.. ona bir bak istersen öle pasta yapabilirsin onun yanına da kendin bişeler eklersin ??
S SEVG Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Mart 2011 5 0 36 İstanbul 23 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi SEVG #3 Evet canım olabilir teşekkür ederim :)