- Emoji Skoru
- 42
- Puanlar
- 28
- Konu Sahibi oylesinebirii0
-
dyson v8 tavsiye ederimbana 10-15 bin aralıgında kablosuz dikey süpürge önerirmisiniz ? bende arnica var maalesef performansı 1 yılda düştü çektiğini özellikle halıdaki kıl tüyü ileri geri yaparken geri bırakıyor. önerilerinizi bekliyorum
bende almak istiyorum iyi midyson v8 tavsiye ederim
dysondan kırılıyo diye cok şikayetciler phillipside düşünüyorumdyson v8 tavsiye ederim
NedennnnnBosch 10 Unlimited kesinlikle
E yenisini yolluyor ki kırılsa nolacakdysondan kırılıyo diye cok şikayetciler phillipside düşünüyorum
Bende 7si var 2 sene önce aldım. Efsane bi süpürgeNedennnnn
Robot alma roborock s5 max var bende ilk iki yıl çok memnundum şuan 4.yila girecek bir bucuk yıldır düzgün supurmuyo sürekli peşindeyim ya da başka süpürgeyle ardından geciyorumBende bekliyeyim şurada belki robot süpürge önerisi çıkar
RoborockBende bekliyeyim şurada belki robot süpürge önerisi çıkar
Bazen hiç ummadığın markanın çok iyi süpürgesi denk geliyor, mesela benim öyle oldu:) ama özellikle ağır olmamasına dikkat edin. Bosch almayı düşünüyordum, hatta birkaç modeline mağazada baktım, çok ağır geldi. 2,5 kg üzeri yoruyor insanı.bana 10-15 bin aralıgında kablosuz dikey süpürge önerirmisiniz ? bende arnica var maalesef performansı 1 yılda düştü çektiğini özellikle halıdaki kıl tüyü ileri geri yaparken geri bırakıyor. önerilerinizi bekliyorum
tam tersi aslında. philipsler dokunsan elinde kalıyor. dyson en eski modeli bile daha iyidirdysondan kırılıyo diye cok şikayetciler phillipside düşünüyorum
speedpro max almıştım aldığım hafta borusundaki çıkarma tuşu kırıldı, fırçası dönerken plastiğini erittiPhilips 7000 Serisi kullanıyorum çok memnunum.
Şans işi galiba biraz :) bir kaç süpürge değiştirdim hepsinin çekim gücü düştüğü için çöp oldu bir tek bunda sorun yaşamadım çekim gücünde, filtrelerini düzenli temizleyip kullanıyorum.speedpro max almıştım aldığım hafta borusundaki çıkarma tuşu kırıldı, fırçası dönerken plastiğini erittiaraba süpürgesi olarak kullanmaya başladım. bana kötüsü denk geldi sanırım hic memnun kalamadım
Hadi ya doğum sonrası rahatlık olur diye düşündümRobot alma roborock s5 max var bende ilk iki yıl çok memnundum şuan 4.yila girecek bir bucuk yıldır düzgün supurmuyo sürekli peşindeyim ya da başka süpürgeyle ardından geciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?