- 18 Aralık 2012
- 350
- 16
- 68
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ya dediğin model acaba bu mu http://www.philips.com.tr/c-p/FC876...e-sahip-torbasiz-elektrikli-suepuerge/tanitimPhilips süpürgeler güzel cnm gönül rahatlığı ile alabilirsin.Benimde bel sorunum var ve bu süpürge beni hiç yormuyor
Bendede Philips Power Pro FC 8766 modeli var çokta memnunum![]()
erdemaysenur31 tavsiyen için teşekkür ederim. fiyatı 500 TL kadar sanırsam. internetten baktım öyle görünüyor. sen kaça ve ne zaman almıştın ? hatırlıyor musun:)
canım ya dediğin model acaba bu mu http://www.philips.com.tr/c-p/FC876...e-sahip-torbasiz-elektrikli-suepuerge/tanitim
baktım güzel yorumlar fiyat da uygun gbi bu bel ile şuan evimizi bir anda süpüremiyorum çeyizimede yormayan bi süpürge istiyorum yer kaplaması bile önemli değil yeterki belim kopmasın süpürürken![]()
sağol canım aklıma yattı dediğin ben philips marathon düşünüyodum ama yine kararsız kaldımBen bu süpürgeyi toz torbasız ve philips olduğu için tercih etmiştim.
Fakat şuanda gayet memnunum her açıdan.Çekiş gücü iyi,çok yer kaplamayan ve insanı yormayan bir süpürge bazı süpürgeler çok hantal oluyor çnkü.
Bana göre tek eksisi toz haznesi çok büyük değil yada normal aslında ama bizim sitenin şuanda inşaatı devam ettiği için ev çok tozlanıyor o yüzden bnm toz haznem çabuk doluyor olabilir.
Çünkü 2-3 süpürmeden sonra toz haznesi full dolu oluyor.
Evden çıkan tozları görünce şok oluyorum.Tabi buda bir açıdan süpürgenin iyi olduğunun bir göstergesi daha![]()
ablam hiç memnun degil güzelceekmiyorkızlar merhaba
arnica bora kullanan var mı memnun musunuz?
eşim ihlasta çalışıyor aura cleanmax maralı temizlik robotu tanıtımlarını yapıyor.hem süpürme işlemini yapıyorsun hemde halı yıkama işini aynı makinede yapabiliyorsun.derin dövücü dediği aparatı var halıyı yatakları kanepeyi koltukları nasıl temizlediğini görmeniz lazım bir taşla 2 kuş vurabilirisin anlayacağın hem yıkama hem sulu süpürge birarada cihazın tanıtımlarını ücretsiz yapıyolar tanıtm görmek istersen mesaj yaz özellikle astımın var ev akrlarını tozları yok ediyoEki Görüntüle 1241381 arçelik kanguru model de güzelmiş fakat benim Alerjik Astımım olduğundan sulu sistemle çalışan bir süpürge almam daha doğru olacak.
eşim ihlasta çalışıyor aura cleanmax maralı temizlik robotu tanıtımlarını yapıyor.hem süpürme işlemini yapıyorsun hemde halı yıkama işini aynı makinede yapabiliyorsun.derin dövücü dediği aparatı var halıyı yatakları kanepeyi koltukları nasıl temizlediğini görmeniz lazım bir taşla 2 kuş vurabilirisin anlayacağın hem yıkama hem sulu süpürge birarada cihazın tanıtımlarını ücretsiz yapıyolar tanıtm görmek istersen mesaj yaz özellikle astımın var ev akrlarınıEki Görüntüle 1241381 arçelik kanguru model de güzelmiş fakat benim Alerjik Astımım olduğundan sulu sistemle çalışan bir süpürge almam daha doğru olacak.
eşim ihlasta çalışıyor aura cleanmax maralı temizlik robotu tanıtımlarını yapıyor.hem süpürme işlemini yapıyorsun hemde halı yıkama işini aynı makinede yapabiliyorsun.derin dövücü dediği aparatı var halıyı yatakları kanepeyi koltukları nasıl temizlediğini görmeniz lazım bir taşla 2 kuş vurabilirisin anlayacağın hem yıkama hem sulu süpürge birarada cihazın tanıtımlarını ücretsiz yapıyolar tanıtm görmek istersen mesaj yazselam kızlar çeyizim için süpürge alacağım tam karar vermedim philips marathon düşünüyorum ama kesinlikle bel yormayan bişey olmalı
başka markada olabilir belimden rahatsız olduğum için bel yormayan,kullanımı rahat var mı süpürge önerisi olan?
eşim ihlasta çalışıyor aura cleanmax maralı temizlik robotu tanıtımlarını yapıyor.hem süpürme işlemini yapıyorsun hemde halı yıkama işini aynı makinede yapabiliyorsun.derin dövücü dediği aparatı var halıyı yatakları kanepeyi koltukları nasıl temizlediğini görmeniz lazım bir taşla 2 kuş vurabilirisin anlayacağın hem yıkama hem sulu süpürge birarada cihazın tanıtımlarını ücretsiz yapıyolar tanıtm görmek istersen mesaj yaz özellikle astımın var ev akrlarını
eşim ihlasta çalışıyor aura cleanmax maralı temizlik robotu tanıtımlarını yapıyor.hem süpürme işlemini yapıyorsun hemde halı yıkama işini aynı makinede yapabiliyorsun.derin dövücü dediği aparatı var halıyı yatakları kanepeyi koltukları nasıl temizlediğini görmeniz lazım bir taşla 2 kuş vurabilirisin anlayacağın hem yıkama hem sulu süpürge birarada cihazın tanıtımlarını ücretsiz yapıyolar tanıtm görmek istersen mesaj yaz