canım güle güle kullan...bende alıcam inşallah bundan...araştırdım en mantıklısı bu geldi banada...bişey dicem bu 8680 mi 8690 mi?
sanırım hepa filtreli nekadar sürede değişiyor ben kararsız kaldım hesaplayınca ömürlük kullanılan filtreli makinalar daha mantıklı geliyor fakat fiyat olarak arada ucurumlar var
(SC8680) canım bu. teşekkür ederim inşAllah alırsın..:) ben tanıdık bir yerden aldım 375 tl sanırım tam hatırlamıyorum ama bu civarda..tavsiye edilen satış fiyatı 419 tl miş..:)
saol tatlım evet bende bundan istiyorum...ama bir kaç bayiye gittim farklı farklı bilgiler verdiler...bişey daha sorucam süpürge borusundan açma kapama yapılabiliyor mu??bayinin biri bana bu özelliğin 8680 de olmadığını söyledi o yüzden alacakken vazgeçtim canım...hazır sen almışken bilgi verebilirsen çok sevinirim.çünkü call centerı aradım onlarda net bişey söylemediler...
teşekkür ederim canım ..:) memnunmusun kullanıyormusn şuanda..:)?
merhabalar,bana özel msj göndermişsiniz ama msj sayım yeterli olmadığından msj gönderemedim..burdan cevaplayabiliyorum..
emin olmak için biraz önce aradım aldığım yeri evet koldan ayarlanabiliyo,açıp kapatabiliyosun,emiş gücünü de ayarlayabiliosun hızlı yavaş gibi.360 w,hepa 13 filitre.temizlemesi de kolay.benim baya hoşuma gitti,bakalım kullanıp görücez.
yardımcı olabildiysem ne mutlu banagüle güle kullanalım ozman ..rengide çok güzel ama dimi..nişanlım bi tek süpürgeyi bana bıraktı.sen istediğini al dedi.hele televizyon.. kasımdan beri bakıoduk..en sounda onu da aldık..siz diğer beyaz eşyaları nerden aldınız..
bilmiorum nasıl ama,,ben bütün beyaz eşyaları ınox aldım samsung dan..bi tek fırınım bosch(HGV 74W350 T) aspiratörüm dominox die bi marka frankenin ürünüymüş..televizyonum samsung 40c7000 ..herkez ınox kullanışsız falan dio ama,bizde alıp direk çizmicez ya..güzel görünmesini istiosak biraz zahmete katlancaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?