süpürgem :) samsung concerto elektrik süpürge sessiz çalışıyor..:)

limongirl

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
360
0
316
İstanbul
süpürgemi aldım arkadaşlar..:)

Sessiz çalışan, enerjiyi etkin şekilde kullanan ve temizlikte üstün sonuçlar veren yeni Samsung elektrik süpürgesi, gri zemin üzerine pembe rengi ile her tür dekorasyona uyacak şekilde tasarlandı.

Eklentiler

• $samsung_concerto21242827943.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 1.716
Son düzenleme:
canım güle güle kullan...bende alıcam inşallah bundan...araştırdım en mantıklısı bu geldi banada...bişey dicem bu 8680 mi 8690 mi?

bende alıcam ama karasızım bu nasıl fiyatı boyutu felan

araştırdım.bu süpürgeyi aklıma yattı bende süpürge arayışındayım inş sonunda karar verebilirim

canım güle güle kullan...bende alıcam inşallah bundan...araştırdım en mantıklısı bu geldi banada...bişey dicem bu 8680 mi 8690 mi?

(SC8680) canım bu. teşekkür ederim inşAllah alırsın..:) ben tanıdık bir yerden aldım 375 tl sanırım tam hatırlamıyorum ama bu civarda..tavsiye edilen satış fiyatı 419 tl miş..:)

Son düzenleme:
sanırım hepa filtreli nekadar sürede değişiyor ben kararsız kaldım hesaplayınca ömürlük kullanılan filtreli makinalar daha mantıklı geliyor fakat fiyat olarak arada ucurumlar var

sanırım hepa filtreli nekadar sürede değişiyor ben kararsız kaldım hesaplayınca ömürlük kullanılan filtreli makinalar daha mantıklı geliyor fakat fiyat olarak arada ucurumlar var

canım nekadar sürüyor bilmiyorum daha ama içinde yedek filtrede var kirlenince yani emiş gücü azaldığında filtreyi çıkartıp yıkayabiliyoruz kuruyunca tekrar koyuyoruz yada yedeği kullanabiliyoruz..:)

Kızlar bende alıcam araştıryorum,ama kuvvetle muhtemel philps alıcam yıkanabilen filtre benim için çok önemli 6 ayda bir değiştirmeye 100 lira pra veremem,sitesine girince ilk çıkan model,canım seninkide hayırlı olsun

(SC8680) canım bu. teşekkür ederim inşAllah alırsın..:) ben tanıdık bir yerden aldım 375 tl sanırım tam hatırlamıyorum ama bu civarda..tavsiye edilen satış fiyatı 419 tl miş..:)

saol tatlım evet bende bundan istiyorum...ama bir kaç bayiye gittim farklı farklı bilgiler verdiler...bişey daha sorucam süpürge borusundan açma kapama yapılabiliyor mu??bayinin biri bana bu özelliğin 8680 de olmadığını söyledi o yüzden alacakken vazgeçtim canım...hazır sen almışken bilgi verebilirsen çok sevinirim.çünkü call centerı aradım onlarda net bişey söylemediler...

güle güle kullanın ben de bugün aldım.. uzun bi araştırmadan sonra..ben SC 8680 concerto aldım nakit 300 e.aynı özelliklere sahip sizin aldığınızla .ama ben bütün beyaz eşyalarımı samsung dan aldım,ondan indirim yaptılar baya..

Son düzenleme:

merhabalar,bana özel msj göndermişsiniz ama msj sayım yeterli olmadığından msj gönderemedim..burdan cevaplayabiliyorum..
emin olmak için biraz önce aradım aldığım yeri evet koldan ayarlanabiliyo,açıp kapatabiliyosun,emiş gücünü de ayarlayabiliosun hızlı yavaş gibi.360 w,hepa 13 filitre.temizlemesi de kolay.benim baya hoşuma gitti,bakalım kullanıp görücez.

ayy saol canım yaa içimi rahatlattın tamam bende bundan alıcam...erkek arkadaşım bu işlerden anlar araştırdı baya ve kesinlikle bunu alalım dedi...fiyatıda uygun hem...güle güle kullan canım...hayırlı olsun...

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana güle güle kullanalım ozman ..rengide çok güzel ama dimi..nişanlım bi tek süpürgeyi bana bıraktı.sen istediğini al dedi.hele televizyon.. kasımdan beri bakıoduk..en sounda onu da aldık..siz diğer beyaz eşyaları nerden aldınız..

oldun tabi canım saol diğerlerini daha almadım siyah serilerden düşünüyorum bilmemki nasıl olur?:26:

bilmiorum nasıl ama,,ben bütün beyaz eşyaları ınox aldım samsung dan..bi tek fırınım bosch(HGV 74W350 T) aspiratörüm dominox die bi marka frankenin ürünüymüş..televizyonum samsung 40c7000 ..herkez ınox kullanışsız falan dio ama,bizde alıp direk çizmicez ya..güzel görünmesini istiosak biraz zahmete katlancaz..

çok haklısın canım ya ona bakarsan beyazlar bile çiziliyor hatta paslanabiliyor içinden ne geliyorsa onu yapmak lazım..

kızlar bende aldım süpürgemi sc8690 benimkide harika bir süpürge...330 tlye aldım 4 taksit yaptılar birde...çok sevdim...inşallah güle güle kullanırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…