• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Surat asan kv

Haklisin cogu kez gittim ama reddettigim anlarda oldu elbette kendiside gitmedigim zaman başedemiyor sanki. Düsünün bugün az bisey ugradigim halde bu tribi yapti. Hic gitmemis olsaydim aylarca konusmazdi herhalde..
Bu arada hamileyken ev temizledim cünkü esim iş gezisindeydi bende orda kalmıştım onun haricinde asla ama asla bayram temizligi yapmisligim yoktur.

Öyle görmüs ve öyle dogru oldugunu düsünüyor iste. Hala 30/40 yil öncesi gibi düsünüyor. Gelenler ayy baksana geline, masallah ne kadar güzel hep burda, ne iyi anlasiyolar imajini vermek icin. Dügüne, kinaya gideriz, oglumu kucagindan düsürmez, ayyyy torunla kaynanaya bak desinler diye.. öyle bisey iste

Çevreye show amaçlı yaşayan tipler bunlar! Eşimin anasıda böyle ama ben tınlamam! Koca insanlar olmuşuz birtek Allaha kul olunur diğerleri hikaye! Kimse kimsenin kölesi değil devir değişti

Sen hiç konuşma eşine söyle ne demek 7 aylık kadına evine temizletmek insanda merhamet olur biraz benim kv dede böyle hep hizmet bekler laf sokar kendi aklınca sürekli ama eşim saolsun kendi farketti durumu net tavrını koydu bi daha ne söz söyledi ne iş bekledi. Böyle durumlarda eş önemli etken

Of okurken içim bunaldı. Allah kolaylık versin arkadaşım.. Bayram zamanları çok bunalıyorum ben de. Evli olmanın cilvesi ora git bura git. Bekarlık bayramlarını arıyorum valla

okuynca bi bunladım..
ben nişanlı oldugum halde benimkide bu bayram böyle yaptı. gittiği yerlere yanında sürükledi evlerine misafir geldi beni cagırdı kendi ailemde gücendi yüzünü göremedik diye

Back
X