Suratım cok kötü

23bilgi23

Uykum firarda
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
548
486
103
Merhaba arkadaslar. Aranızda cilt bakımına gidenler veya cevresinde giden kisiler var mı? Memnunlar mı memnunmusunuz? Lazer epilasyona gittigim güzellik merkezinde cilt bakimi yapildigini duydum 2 saat 80 tl. Epilasyon sırası beklerken bi bayanla tanistim cilt bakimi sirasini bekliyorum dedi ve 3.kez gelisim dedi. Yüzü iyiydi yani gidenler bilgi verirse sevinirim

Hiç gitmedim cnm valla ama düzenli olarak cildiyeciye gidiyorum ilaçlarımı değiştiriyor benim yüzümde problemli iltihaplı sivilceler var fayda var şuan gören herkes düzelme var diyor sende bi arastir menmun kalan varsa bir dene insallah fayda görürsün

Hiç gitmedim cnm valla ama düzenli olarak cildiyeciye gidiyorum ilaçlarımı değiştiriyor benim yüzümde problemli iltihaplı sivilceler var fayda var şuan gören herkes düzelme var diyor sende bi arastir menmun kalan varsa bir dene insallah fayda görürsün
Bende gitmistim cildiyeye benzamiyn vermisti ama ise yaramadi. Tesekkur ederim :)

Aşırı sorunlu bir cildiniz, kalıcı sivilceleriniz varsa eğer dünyanın en iyi cilt bakımını yaptırsanız dahi fayda göremez, para döktüğünüzle kalırsınız. Ki dermatoloğa gittiğinize göre sorunlu bir cildiniz olduğunu varsayıyorum. İyi bir dermatolog araştırın ve ona gidin tavsiyem, cilt bakımı dermatologluk ciltlere fayda sağlamaz.

Bence önce bir dermatologa gidip çözümler hakkında bilgi alın, artık sivilce izleri için de yöntemler var, sonra da yine bir dermatoloğun çalıştığı bir merkeze gidin. Bu işin eğitimini almış birine emanet edin cildinizi, herkesin cildi, ihtiyacı olan tedavisi farklıdır, basit bir cilt bakımı diye bakmayın olaya

Merhaba arkadaslar. Aranızda cilt bakımına gidenler veya cevresinde giden kisiler var mı? Memnunlar mı memnunmusunuz? Lazer epilasyona gittigim güzellik merkezinde cilt bakimi yapildigini duydum 2 saat 80 tl. Epilasyon sırası beklerken bi bayanla tanistim cilt bakimi sirasini bekliyorum dedi ve 3.kez gelisim dedi. Yüzü iyiydi yani gidenler bilgi verirse sevinirim
çok fazla birşey bekleme
cilt bakımı dediği şey cilt temizliği işte derinlemesine temizleme
senin beklentin daha farklıysa sevmezsin

Cildin akneye meyilli ise ne yaparsan yap çıkıyor gene de. Benim cildim akneye meyilli, yetmezmiş gibi roaccutane kullandığım dönemin hatırası bir ton çukurum var. Her gün temizlesem, nemlendirsem vs vs gene de çıkıyor sivilceler. 60 yaşıma geleceğim ama hala ergen gibi olacağım derim hep. :))

Aşırı sorunlu ciltlerin bakım ile düzeleceğine asla inanmıyorum
İçten gelen bir arıza vardır, hatta deriye uygulanan ilaçlarla dahi anlık geçiyor
Kan tahlili yaptırın derim
Sivilcenin içerisinde bulunan sıvı, mikrobik faaliyetleri elemine edebilmek için vücudun salgıladığı antikordur bir savunma mekanizmasıdır
Bu da kozmetik ürünlerle bakımla geçmez,

Karma cilde sahibim. Ergenligimde sivilcem cikmazdi ancak yuzum yaglanirdi,parlardı. Liseden beri kendi bakimimi kendim yapiyorum yaglanmayi bu sekilde dengeledim, parlamayi onledim diyebilirim. Ancak sivilce sorununuz varsa dermatologa cilt bakimini danisabilirsiniz. hangi yontem, krem, maske uygunsa size soylerler.

Bunun disinda akrabam cilt bakimina gidiyordu. Gozlemledigim kadariyla cilt bakimi kisa vadeli bir cozum bu yuzden surekli yaptirmak gerekiyor.

Ben gidiyordum bir dönem çok iyi geliyordu ama öyle akne falan pek yoktu. Sadece hassas ve alerjik, kuru bir cildim var, temizlensin, nemlensin diye gidiyordum. Bırakınca eski haline dönüyor elbette.

Ben cilt bakimina gittim 150 tlydi cilt ,buhar temizleme, sonra sivilce siyah nokta temizlenmesi maske, tabi aydınlanıyor... sonrasında sivilce lekeleri ve cil için cilt soyma yapıldı geçen hafta suanda guzel görünüyor çiller cogunlukla gitti ama burnumun üstünde kaldı 5 seans yapilmasi gerekirmis ama ben 2 seans yaptırdım mevsimden dolayi...
Valla dermapen iyi oluyormus ama epilasyon yaptırilirken olmuyormuş ben ondan yaptıramadim... tabiki soyulma olurken sürekli güneş kremk ve bepanten kullandim bi tane çıktı.. bence anlik çözümler bunlar... beslenme duzenini degistirince belki düzelir

cilt bakımları sadece kısa süreliğine işe yarıyor yani 2 yada 3 gün yüzün temizlenmiş oluyor sonrası yine aynı
cilt için prp duymuştum henüz yaptırma fırsatı bulamadım biraz pahalı çünkü memnun kalan insanlar var bi araştır istersen

Bence önce bir dermatologa gidip çözümler hakkında bilgi alın, artık sivilce izleri için de yöntemler var, sonra da yine bir dermatoloğun çalıştığı bir merkeze gidin. Bu işin eğitimini almış birine emanet edin cildinizi, herkesin cildi, ihtiyacı olan tedavisi farklıdır, basit bir cilt bakımı diye bakmayın olaya
Yüzümde sivilceden cok artık izleri kalmaya basladi bundan cok rahatsizim ve burnumda siyah noktalarım cok var ama dermatologa gidicem tesekkur ederim

Cildin akneye meyilli ise ne yaparsan yap çıkıyor gene de. Benim cildim akneye meyilli, yetmezmiş gibi roaccutane kullandığım dönemin hatırası bir ton çukurum var. Her gün temizlesem, nemlendirsem vs vs gene de çıkıyor sivilceler. 60 yaşıma geleceğim ama hala ergen gibi olacağım derim hep. :))
Sivilce çıkıyor hic ellemiyorum ama 3 gün sonra izi kaliyo suan suratim kahverengi sivilce izleri ile dolu

Ben cilt bakimina gittim 150 tlydi cilt ,buhar temizleme, sonra sivilce siyah nokta temizlenmesi maske, tabi aydınlanıyor... sonrasında sivilce lekeleri ve cil için cilt soyma yapıldı geçen hafta suanda guzel görünüyor çiller cogunlukla gitti ama burnumun üstünde kaldı 5 seans yapilmasi gerekirmis ama ben 2 seans yaptırdım mevsimden dolayi...
Valla dermapen iyi oluyormus ama epilasyon yaptırilirken olmuyormuş ben ondan yaptıramadim... tabiki soyulma olurken sürekli güneş kremk ve bepanten kullandim bi tane çıktı.. bence anlik çözümler bunlar... beslenme duzenini degistirince belki düzelir
Maalesef kaldigim yerden dolayi surekli disardan yemek durumundayim . Ondan da olabilir

Eğer sivilce problemin varsa önce tahlil yaptır karaciğerini kontrol ettir. Problem yoksa ve ilaçlarda geçmiyorsa dermapen mükemmel bişey 6 seans akne leke siyah nokta herşeyden arındırıyor parlayan ışıltılı bir cilt :KK36::KK37::KK68:

Back
X